Történet

Történet

 

1984-es megalapításától kezdve a Nu Skin Enterprises küldetése az emberek életének javítása minőségi termékek, kifizetődő üzleti lehetőségek és felemelő, gazdagító kultúra segítségével.

 

1993-ban a konferencián tartott beszédében Blake Roney, az igazgatótanács elnöke és a Nu Skin Enterprises egyik alapítója használta először a „jobbító erő” kifejezést, amikor arról beszélt, hogy az ő jövőképe szerint milyennek kellene lenni a vállalat Üzletépítőinek és dolgozóinak a világban. Ez a mondat összefoglalja a vállalat értékeit, és azóta küldetésünk és emberbarát cselekedeteink vezérfonalává vált.

 

 

Az eredeti jobbító erő kampány a Nu Skin® Epoch® termékcsaláddal egy időben indult 1996-ban. Ezt az egyedülálló bőr- és hajápolási termékcsaládot a világ vezető etnobotanikusaival együttműködve alakítottuk ki. Az etnobotanikusok a növények és az ősi kultúrák kapcsolatát vizsgáló tudósok. Minden eladott Epoch termék után 0,25 USD adományt fordítunk a környezet megóvására, illetve az ősi kultúrák nyelvének, életmódjának, hagyományainak fenntartására világszerte.

 

 

Két évvel később a Nu Skin Enterprises szükségesnek tartotta, hogy egy hivatalos alapítvány létrehozásával humanitárius tevékenységeit hivatalos formába öntse. A Nu Skin Force for Good (Jobbító Erő Alapítvány) alapítvány létrehozásakor célul tűzte ki a gyermekek támogatását, és hogy a Nu Skin Epoch termékek értékesítéseiből befolyó adományok továbbra is az alapítvány bevételét képezzék.

 

 

A nyugat-szamoai Falealupo faluban élő családok hagyományainak és környezetének támogatását megcélzó első projekttől kezdve a jelenleg több mint 50 országban működő több száz humanitárius projektig a Nu Skin Force for Good (Jobbító Erő Alapítvány) továbbra is elkötelezetten törekszik arra, hogy gyermekek ezrei, ha nem milliói életébe hozzon igazi különbséget - generációkon át.

 

 

A Nu Skin Enterprises az összes általános fenntartási és adminisztrációs költséget biztosítja a Nu Skin Force for Good Foundation (Jobbító Erő Alapítvány) számára, mellyel azt biztosítja, hogy minden adomány közvetlenül a rászorulókhoz jusson el.

 

A Nu Skin Force for Good Foundation (Jobbító Erő Alapítvány) székhelye Provóban, Utah-ban található, és az 501(c)(3) cégjegyzékszám alatt bejegyzett, egyesült államokbeli, non-profit szervezetként működik.

 

 

Divider