Történet

Új vásárló? Regisztráljon ma!

Történet

 

1984-es megalapításától kezdve a Nu Skin Enterprises' küldetése az emberek' életének javítása minőségi termékek, kifizetődő üzleti lehetőségek és felemelő, gazdagító kultúra segítségével.

 

Egy 1993-as konferencián tartott beszédében Blake Roney, az igazgatótanács elnöke és a Nu Skin Enterprises egyik alapítója használta először a „jobbító erő” kifejezést, amikor arról beszélt, hogy az ő jövőképe szerint milyennek kellene lenni a vállalat Üzletépítőinek és dolgozóinak a világban. Ez a mondat összefoglalja a vállalat értékeit', és azóta küldetésünk' és emberbarát cselekedeteink vezérfonalává vált.

 

 

Az eredeti jobbító erő kampány a Nu Skin Epoch® termékcsaláddal egyszerre indult 1996-ban. Ezt az egyedülálló bőr- és hajápolási termékcsaládot a világ' vezető etnobotanikusaival - a növények és az ősi kultúrák kapcsolatát vizsgáló tudósokkal - együttműködve alakítottuk ki. Minden eladott Epoch termék után 25 cent adományt fordítunk a környezet megóvására, illetve világszerte az ősi kultúrák nyelvének, hagyományainak és tagjainak fenntartására.

 

 

Két évvel később a Nu Skin Enterprises szükségesnek tartotta, hogy egy hivatalos alapítvány létrehozásával humanitárius tevékenységeit hivatalos formába öntse. A Nu Skin Force for Good (Jobbító Erő Alapítvány) alapítvány létrehozásakor célul tűzte ki a gyermekek támogatását, és hogy a Nu Skin Epoch termékek értékesítéseiből befolyó adományok továbbra is az alapítvány bevételét képezzék.

 

 

A nyugat-szamoai Falealupo faluban élő családok hagyományainak és környezetének támogatását megcélzó első projekttől kezdve a jelenleg több mint 50 piacon működő több száz humanitárius projektig a Nu Skin Force for Good (Jobbító Erő Alapítvány) továbbra is elkötelezetten törekszik arra, hogy gyermekek ezrei - ha nem milliói - életébe hozzon igazi különbséget, az eljövendő generációk számára.

 

 

A Nu Skin Enterprises az összes általános fenntartási és adminisztrációs költséget biztosítja a Nu Skin Force for Good Foundation (Jobbító Erő Alapítvány) számára, amellyel biztosítani tudja azt, hogy minden adomány közvetlenül eljut a rászorulókhoz.

 

A Nu Skin Force for Good Foundation (Jobbító Erő Alapítvány) székhelye Provóban, Utah-ban található, és az az Egyesült Államok törvénykönyvének 501(c)(3) szakasza alapján bejegyzett non-profit szervezetként működik.