Itt vagy még?

FOLYTATÁS

A vállalat története

A vállalat története

Blake Roney, Sandie Tillotson és Steve Lund olyan vállalat alapítása mellett határoztak, amely az innovatív testápolási termékeket a „mindenből a legjobbat” elv alapján a legjobb alapanyagokból gyártja, és olyan nagyvonalú üzleti lehetőséget kínál, mely a nagykaliberű üzletemberek érdeklődését is felkelti.

 

Nem telt sok időbe, mire az emberek felfedezték a Nu Skin®-ben rejlő egyedi üzleti lehetőséget és a csúcsminőségű termékeket. Az első termékrendelés annyira sikeres volt, hogy néhány óra alatt kiürültek a készletek. Az emberek annyira imádták a termékeket, hogy saját befőttes üvegeiket vitték, hogy az alapítók közönséges evőkanál segítségével töltsék meg az egyedülálló termékekkel.

 

Azóta a Nu Skin® már bebizonyította világnak valóban különböző üzleti hozzáállását. A történet kiváló minőségű termékek innovatív ötletével és az egyedülállóan ellenállhatatlan üzleti lehetőséggel kezdődött.

 

Ennek a kivételes üzleti modellnek és a vezető Üzletépítők megingathatatlan elkötelezettségének eredméyneképpen a vállalkozás egy több mint egymilliárd USD forgalmú vállalattá nőtte ki magát, amely továbbra is hű alapelveihez.

 

Napjainkban a Nu Skin®  a legjobb emberekkel, kiváló termékekkel, vállalati kultúrával, a közvetlen értékesítés, valamint a bőrápolás és wellness iparágak terén kínált lehetőséggel bizonyítja különbségét.   Vezető öregedésgátló közvetlen értékesítési vállalatként a Nu Skin® diktálja az irányt..