Itt vagy még?

FOLYTATÁS

Nu Skin-felhasználók által létrehozott tartalom – Feltételek

Nu Skin-felhasználók által létrehozott tartalom – Feltételek

Legutóbbi frissítés: 2020. 05. 06.

 

Jelen feltételek (a ”Feltételek”) akkor lépnek érvénybe, amikor a Nu Skin International Inc. és az NSE Products Europe BV, illetve azok leányvállalatai és társvállalatai („Nu Skin” vagy „mi”, „minket”, „miénk”) kiválasztanak bármely olyan, a Nu Skin márkájával és termékeivel kapcsolatos szót, képet, adatot, információt vagy bármely „felhasználó által létrehozott tartalmat” („Tartalom”), amelyet Ön feltölt, posztol vagy megoszt egy harmadik fél honlapján vagy platformján, beleértve többek között az Instagramot, a Facebookot, a Pinterestet, a YouTube-ot, a Snapchatet és a Twittert (a „Platformok”), és ezt a Tartalmat felhasználják a honlapunkon, marketingcélú e-mailjeinkben és más marketingcélú csatornáinkon vagy bármely Nu Skin-tulajdonú közösségimédia-platformon („Nu Skin Média”).

 

A tartalom kiválasztása és korlátozása

 

1.  Időről időre kiválasztunk néhány, a Platformokon közzétett tartalmat, amelyet meg szeretnénk osztani a Nu Skin Médiában.

 

2.  Saját belátásunk szerint fogjuk kiválasztani a Nu Skin Médiában felhasználni kívánt tartalmakat. Nem feltétlenül osztunk meg utasításokat azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú Tartalmakat részesítünk előnyben és használunk a Nu Skin Médiában. Amennyiben mégis megosztunk erre vonatkozó utasításokat, attól függetlenül ugyanúgy kiválaszthatunk az utasításnak nem megfelelő Tartalmat, amennyiben az megfelel a jelen Feltételek 3. bekezdésében megfogalmazott korlátozásoknak. Az utasítások betartása nem garantálja, hogy a Tartalom kiválasztásra kerül. Nem vagyunk kötelesek a Tartalom felhasználására a Nu Skin Médiában.

 

3.  Amennyiben Tartalmat kíván létrehozni, be kell tartania az alábbi kritériumokat:

 • nem állíthatja azt, hogy a vállalat valamelyik terméke segített bármiféle betegség vagy egyéb egészségügyi probléma kezelésében, gyógyításában vagy megelőzésében, vagy olyan jótékony hatást tulajdonítani a terméknek, mely eltér a marketinganyagokban szereplő jóváhagyott állításoktól; és
 • a Tartalom nem lehet hitelrontó, becsületsértő, rágalmazó, obszcén, pornográf, sértő, illetlen, fenyegető, zaklató, gyűlölködő vagy durva vagy egyébként törvényellenes; és
 • amennyiben Ön Brand Affiliate, eleget kell tennie a Brand Affiliate Megállapodásnak, beleértve a Nu Skin Szabályzatát.

Amennyiben a tudomásunkra jut, hogy az Ön által létrehozott Tartalom nem felel meg ezeknek a korlátozásoknak, arra kérhetjük Önt, hogy azonnal távolítsa el a Tartalmat.

 

4.  A Nu Skin Médiában felhasználható Tartalom létrehozásához semmit nem szükséges vásárolnia a Nu Skintől.

 

Hozzájárulás a Tartalom felhasználásához

 

5.  Ha az Ön tartalmát a Nu Skin Mediában szeretnénk használni, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot a megfelelő Platformon, hogy hozzájárulását kérjük a Tartalom használatához. Amennyiben hozzájárul, hogy felhasználjuk a Tartalmát a Nu Skin Médiában, arra fogjuk kérni, hogy a „#yesnuskin” hashtaggel válaszoljon. Amint ilyen módon hozzájárul a Tartalom használatához, a jelen Feltételeket Önre nézve kötelező érvényűnek tekinti.

 

6.  A hozzájárulás megadásához Önnek közvetlenül ugyanabban a beszélgetésben, aktivitásban vagy személyes üzenetben kell válaszolnia a „#yesnuskin” hashtaggel. Ha nem kapunk választ a megkeresésünktől számított 7 napon belül, akkor feltételezzük, hogy Ön nem járul hozzá a Tartalom használatához, és az Ön Tartalma nem kerül felhasználásra egyetlen Nu Skin Mediában sem.

 

7.  Amennyiben engedélyezi a számunkra a Tartalom felhasználását a jelen Feltételek 6. bekezdésével egyetértésben, Ön:

 • igazolja, hogy elmúlt 16 éves;
 • megerősíti, hogy a Tartalom az Ön eredeti alkotása, és/vagy megszerezte a megfelelő jogokat és engedélyeket minden olyan harmadik féltől, aki a Tartalmával kapcsolatos jogokat birtokolja vagy kezeli;
 • a Nu Skinnek és annak leányvállalatainak nem kizárólagos, világszerte átruházható, jogdíjmentes, visszavonhatatlan, örökös jogot és engedélyt ad a Tartalomnak a Nu Skin Mediában való használatához kompenzáció nélkül, a jelen Feltételek szerint;
 • engedélyt ad nekünk a Tartalom vagy annak bármely részének újratervezésére, archiválására, reprodukálására, terjesztésére, megjelenítésére, nyilvános végrehajtására és/vagy visszajátszására és nyilvánosan elérhetővé tételére, valamint kivágására és szerkesztésére, adaptálására és módosítására;
 • megerősíti, hogy az Ön Tartalmának a Nu Skin Mediában történő használata nem sérti harmadik személyek szerzői jogát, védjegyét, kereskedelmét, személyes adatait vagy egyéb szellemi tulajdonát vagy egyéb jogait;
 • beleegyezik, hogy a Nu Skin használja az Ön utónevét, a felhasználónevét és a profilképét, amely hozzá van rendelve ahhoz a fiókhoz, amelyben a Tartalmat közzétette, valamint az Ön országát és a képét, ahogyan a Tartalomban megjelenik (adott esetben) a jelen Feltételek 8. bekezdésében leírt célokra.

 

8.  Ha kifejezetten másként nem állapodunk meg, akkor csak az Ön által megadott személyes információkat használjuk, amelyek az Ön utónevére, a Tartalom közzétételéhez használt fiókhoz társított felhasználónevére és profilképére, illetve az Ön országára és a képére korlátozódnak, ahogy azok megjelennek a Tartalomban (adott esetben) a következő célokra:

 • Tartalmának egészének vagy egy részének közzétételére a Nu Skin Mediában, a jelen Feltételek 7. bekezdésével összhangban; és/vagy
 • A Nu Skin Médián megjelenített Tartalom szerzőjeként való megjelölésre.

Amennyiben Ön Nu Skin Brand Affiliate, úgy elkérhetjük Brand Affiliate azonosítószámát, hogy megbizonyosodjunk afelől, hogy Ön betartja a Brand Affiliate Megállapodást, beleértve a Nu Skin Szabályzatát, a jelen Feltételek 3. bekezdésének értelmében.

 

9.  Ön beleegyezik abba, hogy nem fog fizetést, díjat vagy egyéb díjat kapni, ha bármelyik Nu Skin Mediában felhasználjuk az Ön Tartalmát, és hogy megjelölhetjük Önt, de nem feltétlenül, mint a Tartalom szerzőjét, ha megjelöljük a felhasználónevet vagy feltüntetjük személyes adatait, amikor Tartalmát a Nu Skin Mediában használjuk.

 

A Tartalom eltávolítása a Nu Skin Médiából

 

10.  Ön tudomásul veszi, hogy bármikor, saját belátásunk szerint eltávolíthatjuk az Ön tartalmát a Nu Skin Mediából.

 

11.  Ha eltávolítja Tartalmát a platformon, amelyen eredetileg azt közzétette, azzal csak akkor távolítja el automatikusan a Nu Skin Mediából technikai okokból indokolt késedelmekkel, ha tartalmát ugyanazon a platformon egyszerűen újra közzétettük.

 

12.  Amennyiben a Tartalom nem kerül eltávolításra automatikusan a Nu Skin Médiából, amikor Ön azt eltávolítja a Platformon, és nem kívánja, hogy a Tartalmát a Nu Skin használja a továbbiakban, kérjük, hogy ezzel kapcsolatban írjon nekünk az infoeurope@nuskin.com e-mail-címre. Kérésének beérkezését követően észszerű határidőn belül eltávolítjuk a Tartalmat.

 

13.  Ön megérti, hogy nem minden esetben van lehetőség a Tartalom eltávolítására a Nu Skin Médiából. Előfordulhat például, hogy a Tartalmát marketingcélú e-mailekben használjuk, amelyeket már az előtt kiküldtünk, hogy Ön a Tartalom törlését kérte volna a Nu Skin Médiából. Ugyanakkor biztosítani fogjuk, hogy az Ön Tartalmát eltávolítjuk az összes szerkeszthető és jövőbeli Nu Skin Mediából, miután megkaptuk a kérését.

 

Egyéb

 

14.  Ezeket a Feltételeket a belga jog szabályozza, és a velük kapcsolatos esetleges viták kizárólag a belga bíróságok hatáskörébe tartoznak.

 

15.  A Nu Skin fenntartja a jogot a jelen Feltételek előzetes értesítés nélküli megváltoztatására, amennyiben közzéteszi a Feltételek felülvizsgált verzióját. Ennek megfelelően Önnek minden alkalommal el kell olvasnia a Feltételeket, amikor engedélyt ad a számunkra a Tartalom megjelenítésére.