Itt vagy még?

FOLYTATÁS

Nu Skin-felhasználók által létrehozott tartalom – Feltételek

Legutóbbi frissítés: 24/02/2023

 

Jelen feltételek (a ”Feltételek”) akkor lépnek érvénybe, amikor a Nu Skin International Inc. és az NSE Products Europe BV, illetve azok leányvállalatai és társvállalatai („Nu Skin” vagy „mi”, „minket”, „miénk”) kiválasztanak bármely olyan, a Nu Skin márkájával és termékeivel kapcsolatos szót, képet, adatot, információt vagy bármely „felhasználó által létrehozott tartalmat” („Tartalom”), amelyet Ön feltölt, posztol vagy megoszt egy harmadik fél honlapján vagy platformján, beleértve többek között az Instagramot, a Facebookot, a Pinterestet, a YouTube-ot, a Snapchatet és a Twittert (a „Platformok”), és ezt a Tartalmat felhasználják a honlapunkon, marketingcélú e-mailjeinkben és más marketingcélú csatornáinkon vagy bármely Nu Skin-tulajdonú közösségimédia-platformon („Nu Skin Média”).

 

A tartalom kiválasztása és korlátozása

 

1.  Időről időre kiválasztunk néhány, a Platformokon közzétett tartalmat, amelyet meg szeretnénk osztani a Nu Skin Médiában.

 

2.  Saját belátásunk szerint fogjuk kiválasztani a Nu Skin Médiában felhasználni kívánt Tartalmakat. A Tartalom csak angol nyelvű szöveget tartalmazhat. A Tartalom nem tartalmazhat hangutánzást. Nem feltétlenül osztunk meg útmutatókat azzal kapcsolatban, hogy milyen típusú Tartalmakat részesítünk előnyben és használunk a Nu Skin Médiában. Amennyiben mégis megosztunk erre vonatkozó útmutatókat, attól függetlenül ugyanúgy kiválaszthatunk az útmutatónak nem megfelelő Tartalmat, amennyiben az megfelel a jelen Feltételek 3. bekezdésében megfogalmazott korlátozásoknak. Az utasítások betartása nem garantálja, hogy a Tartalom kiválasztásra kerül. Nem vagyunk kötelesek a Tartalom felhasználására a Nu Skin Médiában.

 

3.  Amennyiben Tartalmat kíván létrehozni, be kell tartania az alábbi kritériumokat:

 • nem állíthatja azt, hogy a vállalat valamelyik terméke segített bármiféle betegség vagy egyéb egészségügyi probléma kezelésében, gyógyításában vagy megelőzésében, vagy olyan jótékony hatást tulajdonítani a terméknek, mely eltér a marketinganyagokban szereplő jóváhagyott állításoktól; és
 • a Tartalom nem lehet hitelrontó, becsületsértő, rágalmazó, obszcén, pornográf, sértő, illetlen, fenyegető, zaklató, gyűlölködő vagy durva vagy egyébként törvényellenes; és
 • A Tartalomnak eredetinek kell lennie, mellőznie kell azokat a retusálásokat, módosításokat és filtereket, amelyek megváltoztatják a kinézetet; és 
 • amennyiben Ön Nu Skin Brand Affiliate, eleget kell tennie a Brand Affiliate Megállapodásnak, beleértve a Nu Skin Szabályzatát és a Nu Skin útmutatóit (elérhetők a Nu Skin honlapjának Hírnévvédelmi részében).  

Amennyiben a tudomásunkra jut, hogy az Ön által létrehozott Tartalom nem felel meg ezeknek a korlátozásoknak, arra kérhetjük Önt, hogy azonnal távolítsa el a Tartalmat.

 

4.  A Nu Skin Médiában felhasználható Tartalom létrehozásához semmit nem szükséges vásárolnia a Nu Skintől.

 

 

Hozzájárulás a Tartalom felhasználásához

 

5.  Ha az Ön tartalmát a Nu Skin Mediában szeretnénk használni, akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot a megfelelő Platformon, hogy hozzájárulását kérjük a Tartalom használatához. Kérni fogjuk Öntől a megfelelő formanyomtatvány kitöltését. A formanyomtatvány benyújtásával Ön hozzájárulását adja a Tartalom felhasználására, és elfogadja a jelen Feltéteket és a Nu Skin Adatvédelmi nyilatkozatát (amely a jelen Feltételek részét képzi, és megtalálható a Nu Skin honlapján, a www.nuskin.com-on).

 

6.  A hozzájárulás megadásához Önnek közvetlenül ugyanabban a beszélgetésben, aktivitásban vagy személyes üzenetben kell válaszolnia a kitöltött formanyomtatvánnyal. Ha nem kapunk választ a megkeresésünktől számított 14 napon belül, akkor feltételezzük, hogy Ön nem járul hozzá a Tartalom használatához, és az Ön Tartalma nem kerül felhasználásra egyetlen Nu Skin Mediában sem.

 

7.  Amennyiben engedélyezi a számunkra a Tartalom felhasználását a jelen Feltételek 6. bekezdésével egyetértésben, Ön:

 • meg kell erősítenie, hogy elmúlt 18 éves;
 • megerősíti, hogy a Tartalom az Ön eredeti alkotása, és/vagy megszerezte a megfelelő jogokat és engedélyeket minden olyan harmadik féltől, aki a Tartalmával kapcsolatos jogokat birtokolja vagy kezeli;
 • a Nu Skinnek és annak leányvállalatainak nem kizárólagos, világszerte átruházható, jogdíjmentes, visszavonhatatlan, örökös jogot és engedélyt ad a Tartalomnak a Nu Skin Mediában való használatához kompenzáció nélkül, a jelen Feltételek szerint;
 • engedélyt ad nekünk a Tartalom vagy annak bármely részének újratervezésére, archiválására, reprodukálására, terjesztésére, megjelenítésére, nyilvános végrehajtására és/vagy visszajátszására és nyilvánosan elérhetővé tételére, valamint kivágására és szerkesztésére, adaptálására és módosítására;
 • megerősíti, hogy az Ön Tartalmának a Nu Skin Mediában történő használata nem sérti harmadik személyek szerzői jogát, védjegyét, kereskedelmét, személyes adatait vagy egyéb szellemi tulajdonát vagy egyéb jogait;
 • beleegyezik, hogy a Nu Skin használja az Ön utónevét, a felhasználónevét és a profilképét, amely hozzá van rendelve ahhoz a fiókhoz, amelyben a Tartalmat közzétette, valamint az Ön országát és a képét, ahogyan a Tartalomban megjelenik (adott esetben) a jelen Feltételek 8. bekezdésében leírt célokra.

 

8.  Ha kifejezetten másként nem állapodunk meg, akkor csak az Ön által megadott személyes információkat használjuk, amelyek az Ön utónevére, a Tartalom közzétételéhez használt fiókhoz társított felhasználónevére és profilképére, illetve az Ön országára és a képére korlátozódnak, ahogy azok megjelennek a Tartalomban (adott esetben) a következő célokra:

 • Tartalmának egészének vagy egy részének közzétételére a Nu Skin Mediában, a jelen Feltételek 7. bekezdésével összhangban; és/vagy
 • A Nu Skin Médián megjelenített Tartalom szerzőjeként való megjelölésre.

Amennyiben Ön Nu Skin Brand Affiliate, azt közölnie kell a Nu Skinnel, melyet követően el fogjuk kérni Öntől az azonosító számát. Ebből az alkalomból ellenőrizhetjük, hogy betartod-e a Brand Affiliate Megállapodást, beleértve a Nu Skin Szabályzatát, ahogyan az a jelen Feltételek 3. bekezdésében szerepel. 

 

9.  Ön beleegyezik abba, hogy nem fog fizetést, díjat vagy egyéb díjat kapni, ha bármelyik Nu Skin Mediában felhasználjuk az Ön Tartalmát, és hogy megjelölhetjük Önt, de nem feltétlenül, mint a Tartalom szerzőjét, ha megjelöljük a felhasználónevet vagy feltüntetjük személyes adatait, amikor Tartalmát a Nu Skin Mediában használjuk.

 

 

A Tartalom eltávolítása a Nu Skin Médiából

 

10.  Ön tudomásul veszi, hogy bármikor, saját belátásunk szerint eltávolíthatjuk az Ön tartalmát a Nu Skin Mediából.

 

11.  Ha eltávolítja Tartalmát a platformon, amelyen eredetileg azt közzétette, azzal csak akkor távolítja el automatikusan a Nu Skin Mediából technikai okokból indokolt késedelmekkel, ha tartalmát ugyanazon a platformon egyszerűen újra közzétettük.

 

12.  Hozzájárulását bármikor visszavonhatja; ha nem szeretné, hogy Tartalmát a Nu Skin felhasználja a jövőben, kérjük, küldjön egy e-mailt a socialmedia@nuskin.com-ra, amelyben kéri a Tartalmának eltávolítását a Nu Skin Médiából. A hozzájárulás visszavonását követően az Ön kérelmének megfelelően a Nu Skin elvárható időn belül eltávolítja az Ön tartalmát a szerkeszthető és a jövőbeli médiából.

 

 

Kapcsolatfelvétel

 

13.  Amennyiben kérdése támad a jelen Feltételekkel kapcsolatban, vagy további információt szeretne kérni, kérjük, írjon a Nu Skinnek a socialmedia@nuskin.com-ra! 

 

14.  Az Adatvédelmi nyilatkozattal/Személyes adatival kapcsolatos kérdéseivel, vagy ha frissíteni szeretné Személyes adatait, illetve ha az Adatvédelmi nyilatkozatban leírt jogaival élne, forduljon az Adatvédelmi Csapatunkhoz a privacy@nuskin.com e-mail-címen. Az adatalanyok jogaival foglalkozó oldalunkat is megtekintheti a Nu Skin honlapján, a www.nuskin.com-on.

 

 

Egyéb

 

15.  Ezeket a Feltételeket a belga jog szabályozza, és a velük kapcsolatos esetleges viták kizárólag a belga bíróságok hatáskörébe tartoznak.

 

16.  A Nu Skin fenntartja a jogot a jelen Feltételek előzetes értesítés nélküli megváltoztatására, amennyiben közzéteszi a Feltételek felülvizsgált verzióját. Ennek megfelelően Önnek minden alkalommal el kell olvasnia a Feltételeket, amikor engedélyt ad a számunkra a Tartalom megjelenítésére.