Itt vagy még?

FOLYTATÁS

Üzletépítői etika

Üzletépítői etika

A TERMÉKEKRŐL ÉS A LEHETŐSÉGRŐL SZÓLÓ PONTOS ÉS IGAZ ÁLLÍTÁSOK = HELYTÁLLÓ ÜZLET

 

Mi a Nu Skinnél minduntalan az etikus és őszinte magatartásforma betartásának legmagasabb szinten való eleget tételére törekszünk. A termékeinkről és az üzleti lehetőségünkről szóló marketinges állításaink tisztességének megtartása nélkülözhetetlen hírnevünk és a stabilan növekvő üzlet számára.

 

Ebből kifolyólag végtelenül fontos, hogy minden Brand Affiliate ismerje a megfelelő állításokat, és a termékeink, illetve az üzleti lehetőségünk őszinte és pontos promótálásának módját.

 

Az ebben a részben található dokumentumok fontos információval szolgálnak a termékeinkkel és az üzleti lehetőségünkkel kapcsolatos helyes és helytelen állításokat illetően. Arra kérjük Brand Affiliate-eket, hogy figyelmesen olvassák el ezeket a dokumentumokat. Amennyiben bármilyen kérdése merülne fel, további tanácsadásért forduljon bizalommal jogi vagy marketing osztályunkhoz!

 

 


ÜZLETI TANÁCSOK

 

Vállalatunk időről időre kiad olyan fontos frissítéseket vagy „tanácsokat”, amelyek nagymértékben befolyásolhatják a Brand Affiliate-ek vállalkozásait, valamint a vállalat jó hírnevét. Arra kérjük a Brand Affiliate-eket, hogy gyakran látogassák ezt az oldalt, mert üzleti tanácsainkat rendszeresen frissítjük. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy amennyiben nem tartja be az alábbi tanácsokat, az fegyelmi eljárást vonhat maga után. Amennyiben kérdésével vagy szabálysértés jelentése miatt hozzánk fordulna, a „Kapcsolat” menüpontban tájékozódhat elérhetőségeinkről.
 

COVID-19:

A COVID-19 kitörése miatt vállalatunk szeretné felhívni a figyelmet azokra a fontos szabályokra, amelyek biztosítják, hogy a Brand Affiliate-ek megfelelő módon népszerűsítik a termékeinket és az üzleti lehetőséget.
 

  • Azt már minden bizonnyal tudja, hogy a Nu Skin és a Brand Affiliate-ei számára tilos olyan orvosi állításokat vagy utalásokat tenni termékeinkről, amelyek szerint azok képesek lennének bármely betegség vagy egészségügyi állapot gyógyítására, kezelésére vagy megelőzésére. Ennek megfelelően tilos azt állítani, hogy termékeink bármely módon megelőznék vagy minimalizálnák a COVID-19 vírussal járó kockázatokat.
  • A Brand Affiliate-ek nem hozhatják összefüggésbe a termékeinket a COVID-19 vírussal sem közvetlen, sem pedig közvetett módon. Az ilyen típusú összefüggések teremtése a fent említett helytelen állításokra utalnak, és olyan szóhasználattal jöhetnek létre, mint például „a járvány miatt”, „a jelenlegi helyzet miatt” vagy „ezekben az időkben”.
  • A Brand Affiliate-ek nem használhatják fel a COVID-19 vírust vagy annak a gazdaságra gyakorolt hatását a marketinganyagaikban vagy az üzleti lehetőség népszerűsítése során.
  • A Brand Affiliate-ek nem népszerűsíthetik a termékeinket azzal a kijelentéssel, hogy azok „nélkülözhetetlenek”. A Nu Skin is így viszonyul hozzájuk. Minden ilyen jellegű népszerűsítés azt sugallja helytelenül, hogy az állam ajánlja vagy jóváhagyta a termékeinket.
  • A Brand Affiliate-ek nem használhatják fel a Nu Skin nevét vagy termékeit természetbeni adományok harmadik felektől (egészségügyi dolgozók, kórházak, jótékonysági szervezetek stb.) való kérelmezéséhez vagy a nekik való juttatáshoz. Ugyanakkor a Brand Affiliate-ek népszerűsíthetik a Nu Skin adományozási és segítségnyújtási kezdeményezéseit, amelyek a vállalat hivatalos honlapján és közösségimédia-oldalán kerülnek feltüntetésre.
     

Mindazonáltal a Nu Skin arra szeretné bátorítani a Brand Affiliate-eket, hogy továbbra is népszerűsítsék a termékeinket és az üzleti lehetőséget a szabályoknak, A lehetőség bemutatásának irányelvei és A termékbeszámolókra vonatkozó irányelvek c. dokumentumoknak megfelelően. Továbbra is jobbító erőként kívánjuk segíteni a többieket a termékeinken és a lehetőségünkön keresztül.
 

ELŐZETES MARKETINGTEVÉKENYSÉGEK:

Bizonyára Ön is tudja, hogy a szabályok nagyban eltérnek egymástól a különböző piacokon. A helytelen előzetes marketingtevékenységgel a Brand Affiliate-ek a Nu Skin jövőjét teszik kockára az adott piacon. Ebből kifolyólag arra kérjük, hogy olvassa el a Szabályzat 4. fejezetének 3.1(c) és 3.5 bekezdéseit, mielőtt bármilyen előzetes marketingtevékenységben venne részt egy meg nem nyitott piacon!
 

Sajnos a Nu Skin arról értesült a napokban, hogy Brand Affiliate-eink előzetes marketingtevékenységet folytatnak Bulgáriában. Szeretnénk emlékeztetni, hogy Bulgária nem minősül megnyitott piacnak, és jelenleg nem rendelkezik tervezett nyitási dátummal. Ebből kifolyólag a Nu Skin nyomozást indított az ebben a szabályellenes tevékenységben részt vevő Affiliate-ek ellen, és a Szabályzat 6. fejezetében leírtaknak megfelelően fog eljárni. A Vállalat egyebek mellett a jutalékok visszatartásával, az üzleti tevékenység felfüggesztésével és megszüntetésével büntetheti a szabálysértéseket.
 

A Vállalat most azt kéri Öntől, hogy teljes mértékben tartózkodjon a helytelen előzetes marketingtevékenységektől Bulgáriában! Kérjük, ne feledje, hogy az előzetes marketingtevékenységre vonatkozó szabályok megsértésével a Vállalatot és az azonosítóját is kockára teszi.
 

A Nu Skin előre is köszöni az együttműködését. Céljainkat csak csapatként érhetjük el!

 


Reputation Videos