Itt vagy még?

FOLYTATÁS

A jó hírnév védelme

Küldetésünk, hogy jobbító erő legyünk világszerte, lehetőséget nyújtva az embereknek életük jobbá tételére innovatív termékekkel, jövedelmező lehetőségekkel, valamint egy gazdagító és felemelő kultúrával.  Elkötelezettek vagyunk a legmagasabb etikai normák és üzleti gyakorlatok mellett, miközben arra törekszünk, hogy a világ vezető üzleti lehetőségeket nyújtó platformjává váljunk. Elvárjuk, hogy Brand Affiliate-eink betartsák ezeket az etikai normákat és üzleti gyakorlatokat. 

 

A következő linkek fontos információkat tartalmaznak bevételi lehetőségünkről, termékeinkről, valamint az etikai normákról és üzleti gyakorlatokról, amelyeket elvárunk, hogy alkalmazottaink és Brand Affiliate-eink kövessenek. Úgy gondoljuk, hogy ez az információ segít a Brand Affiliate-eknek, a vásárlóknak, a fogyasztóknak és a nagyközönségnek értékelni üzletünket, termékeinket és bevételi lehetőségünket, és jobban megérteni azokat az etikai normákat és üzleti gyakorlatokat, amelyek betartását elvárjuk alkalmazottainktól és Brand Affiliate-einktől.

 

Mindenkit arra szeretnénk bátorítani, hogy amennyiben olyan magatartást tapasztal alkalmazottaink vagy Brand Affiliate-eink részéről, amely nem felel meg ezeknek a szabványoknak, azt jelentse a Nu Skinnek. Kérjük, lépjen kapcsolatba a Nu Skin képviselőivel a Kapcsolatoldalon található módszerek bármelyikével!

buissness-advisories-hungarian

Vállalatunk időről időre kiad olyan fontos frissítéseket vagy „tanácsokat”, amelyek nagy mértékben befolyásolhatják a Brand Affiliate-ek vállalkozásait, valamint a vállalat jó hírnevét. Arra kérjük a Brand Affiliate-eket, hogy gyakran látogassák ezt az oldalt, mert üzleti tanácsainkat rendszeresen frissítjük. Felhívjuk a figyelmét, hogy amennyiben nem tartja be az alábbi tanácsokat, az fegyelmi eljárást vonhat maga után. Amennyiben kérdésével vagy szabálysértés jelentése miatt hozzánk fordulna, a Kapcsolat menüpontban tájékozódhat elérhetőségeinkről.

 

A Nu Skin izgatottan mutatja be az EmpowerSTART Ösztönző programot, amely a Brand Affiliate tagokat jutalmazza hihetetlen bónuszokkal, a fontos teljesítmény-mérföldföldkövek elérésekor. Az ösztönző promotálása során elengedhetetlen, hogy az összes Brand Affiliate szorosan kövesse az EmpowerSTART Ösztönző irányelveit. Az EmpowerSTART Ösztönző bármilyen promóciója, amely nincs összhangban ezekkel az irányelvekkel, szigorúan tilos

AZ ÜZLETI TANÁCSOK TELJES LISTÁJÁÉRT, KÉRJÜK, KATTINTSON IDE

participate-icon
compensation
Untitled-2
Nu Skin-logo-square
Untitled-2
Print
code-of-ethics-icon
event-we-connect-icon-how
Print
Untitled-2
ntc-navbar
Untitled-2