Itt vagy még?

FOLYTATÁS

A Nu Skin koronavírussal kapcsolatos sarka

nuskin-all-in-this-together-homepage-banner-desktop

Nálunk mindenki számít. Tesszük a dolgunkat. Együtt kell átvészelnünk. 

 

Elsőként szeretnénk abbéli reményünket kifejezni, hogy szeretteitekkel együtt jól és biztonságban vagytok. Együttérzünk mindenkivel, akire hatással van a vírus, legyen szó betegségről vagy a mindennapi élet felborulásáról.

 

A Nu Skinnél küldetésünk abból áll, hogy lehetővé tegyük az emberek életének jobbítását a világon mindenütt. Ez irányú elkötelezettségünk most még fontosabb, mint valaha. Az elmúlt néhány hónap során aktív lépéseket tettünk vásárlóink, Affiliate-eink és Representative-jaink, alkalmazottaink, valamint családjaik védelme érdekében. Szoros figyelemmel kísértük a helyi kormányok és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlásait annak érdekében, hogy biztosítsuk munkatársaink és családjaik biztonságát, illetve sikeresen lehetővé tettük csapatunk egy jelentős részének a távolból történő munkavégzést, garantálva a teljes üzleti folytonosságot a különböző helyszíneken.

 

1143020296

Vásárlók védelme

 

Ellátási láncunk továbbra is a lehető legjobban működik, és még szigorúbb takarítási és fertőtlenítési gyakorlatokat vezettünk be minden egyes gyártásért és szállításért felelős telephelyünkön.

 

A WHO úgy véli, hogy alacsony a kereskedelmi áruk beszennyeződésének valószínűsége, csakúgy, mint annak, hogy megfertőződjünk attól, hogy kapcsolatba kerülünk egy olyan csomaggal, amely szállítása során különböző körülményeknek és hőmérsékleteknek volt kitéve. Ettől függetlenül tudjuk, hogy természetes dolog az ismeretlentől való félelem. Éppen ezért viselnek védőkesztyűt állandó jelleggel a raktárakban dolgozó alkalmazottaink, miközben könnyű hozzáféréssel rendelkeznek a fertőtlenítőállomásokhoz, némi nyugalmat biztosítva ezzel csapataink és vásárlóink számára.

904439016

Affiliate-eink és Representative-jaink támogatása

 

Képességeinkhez mérten igyekszünk gyorsan alkalmazkodni a fennálló körülményekhez, és annyi szállítási megoldást találni, amennyi csak lehetséges.

 

Mivel számos ország került bizonytalan helyzetbe, a lehető legtöbb lehetőséget kell biztosítanunk vásárlóink számára. Meg szeretnénk könnyíteni számukra a döntéshozatalt, illetve továbbra is kellemes Nu Skin élményt szeretnénk biztosítani a számukra, ezért az adott piac helyzetétől függően megváltoztathatjuk a szállítási díjakat. Az új szállítási díjak teljes listáját itt találod.

 

NUSKN_0126

Az alkalmazottak biztonsága

 

Teljes mértékben elkötelezettek vagyunk amellett, hogy biztonságos és egészséges munkakörnyezetet biztosítsunk alkalmazottaink számára. Naponta ellenőrizzük azon munkavállalóink helyzetét, akik esetében az otthoni munkavégzés nem megoldott, mert pl. a gyártás területén dolgoznak. Az ő jóllétüket állandó prioritásként kezeljük.

 

Szigorítottuk a higiéniai gyakorlatokkal kapcsolatos irányelveket és kommunikációnkat, míg létesítményeinkben további hozzáférést biztosítottunk a kézfertőtlenítő állomásokhoz. Mindezen túlmenően bevezettük a fizikai távolságtartást a munkahelyeken, továbbá fokozott tisztítást és fertőtlenítést hajtunk végre üzemeinkben. Végezetül pedig kiiktattuk munkavállalóink nem létfontosságú utazási kötelezettségeit, és digitális erőforrások igénybevételével tartunk megbeszéléseket, illetve vezetjük a vállalkozást.


KISZÁLLÍTÁSI KÉSÉSEK

 

A különböző országok kormányai új COVID-19 koronavírus-járvánnyal kapcsolatos rendeleteket vezettek be, amelyeket kötelező jelleggel be kell tartanunk. Ez viszont csökkentheti hatékonyságunkat, ami a kiszállítások csúszását és a kiszállítási módok változását eredményezi. Biztosítunk afelől, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a késések minimalizálásáért, hogy a lehető leggyorsabban teljesítsük a rendeléseiteket. Azt nem tudjuk, hogy mennyi ideig maradnak érvényben a szigorítások.

 

Visszatérítéssel és szállítással kapcsolatos információk

ÜZLETI SZÍNVONAL

 

Mi a Nu Skinnél minduntalan az etikus és őszinte magatartásforma betartásának legmagasabb szinten való eleget tételére törekszünk. A termékeinkről és az üzleti lehetőségünkről szóló marketinges állításaink tisztességének megtartása nélkülözhetetlen hírnevünk és a stabilan növekvő üzlet számára. Időről időre fontos etikai szabályokat fektetünk le, és tanácsokkal látjuk el értékesítési csapatunkat, hogy segítsünk nekik betartani az előírásainkat és állításainkat.

 

Üzleti tanácsok