Itt vagy még?

FOLYTATÁS
about-us-banner-image

Bővebben
Nu Skin

 

A Nu Skin egy világszerte működő, testápolással és wellness megoldásokkal foglalkozó vállalat, amely a tudományt, a természetet és a technológiát ötvöző, prémiumkategóriás, díjnyertes termékeinek széles választékával segíti az embereket abban, hogy fiatalos megjelenésük mellett fiatalosan is érezzék magukat.

 

 

~5000

ALKALMAZOTT

 

~50

ORSZÁG

 

+1 millió

VÁSÁRLÓ


 

<p><b>Történetünk</b></p>
<p>&nbsp;</p>
<p>&nbsp;</p>
<p style="padding: 0 10.0% 0; font-size: 16.0px; line-height: 1.5;">Az 1984-es szerény, utahi kezdetek óta a Nu Skin a világ egyik legnagyobb közvetlen értékesítési vállalatává nőtte ki magát. Ezalatt az idő alatt egy pillanatra sem tévesztettük szem elől azokat az értékeket, amelyeken vállalatunk nyugszik. Az eltelt több mint 30 esztendő alatt az innováció szellemisége és az emberek életének jobbításába vetett hit egyre nagyobb magasságokba röpített minket, és hasonló érdeklődésű emberek ezreit vonzotta a csapatunkba.</p>
<p>&nbsp;</p>
 

Történetünk

 

Az 1984-es szerény, utahi kezdetek óta a Nu Skin a világ egyik legnagyobb közvetlen értékesítési vállalatává nőtte ki magát. Ezalatt az idő alatt egy pillanatra sem tévesztettük szem elől azokat az értékeket, amelyeken vállalatunk nyugszik. Az eltelt több mint 30 esztendő alatt az innováció szellemisége és az emberek életének jobbításába vetett hit egyre nagyobb magasságokba röpített minket, és hasonló érdeklődésű emberek ezreit vonzotta a csapatunkba.

 

 

 

Ismerd meg az alapítókat

 

 A Nu Skint a családi értékek és az élet jobbítását célzó küldetés keltette életre. Harminc évvel később ezek az értékek továbbra is meghatározóak valamennyi tevékenységünk vonatkozásában.


Fedezd fel küldetésünket és értékeinket

 

 

 

Közvetlen értékesítés

 

A termékeink iránti szereteted nem feltétlenül jelenti a Nu Skinnel való kapcsolatod csúcspontját. Megannyi Brand Affiliate számára ez csupán kiindulópont volt. Függetlenül attól, hogy csak a kedvenc termékeidet szeretnéd megosztani a barátaiddal, vagy hosszabb távon gondolkodsz, versenyképes, rugalmas és kifizetődő közvetlen értékesítési lehetőségünk mindenki számára tartogat valamit. Felkeltettük érdeklődésedet? Ismerd meg a Brand Affiliate-té válás menetét, és vágj bele, amint készen állsz!

 

Lehetőségünk megtekintése

 

 


 

 

További információk a Nu Skinről

 


 

Küldetésünk és értékeink

 


Ismerd meg, mi hajt bennünket

 

A termékeink hátterében megbúvó tudomány


Fedezd fel a tudományt

 

Az ageLOC különbség

 


Ismerd meg az ageLOC-ot