Success-matka

Uusi asiakas? Luo tunnukset!
Uusi asiakas? Luo tunnukset!
success-trip-banner-2

Nu Skinillä juhlitaan brändikumppaneiden menestystä monin eri tavoin. Yksi erityisimmistä tavoista, joilla huomioimme heidän menestystään, on  EMEA Success -matka.

 

Brändikumppanimme tekevät kovasti töitä tuotteidemme ja mahdollisuutemme esiintuomiseksi, joten pyrimme palkitsemaan heitä parhaalla mahdollisella tavalla. EMEA Success -matka vie osallistumisvaatimukset täyttäneet kumppanit vuosittain eri matkakohteeseen. Matkustamme paikkoihin, jotka ovat jännittäviä, eksoottisia ja hauskoja!

 

Tutustu alla menneisiin ja tuleviin matkoihimme. Kuvat ja videot saavat sinut unelmoimaan, ja tahdot karata kanssamme kaikkiin näihin kauniisiin kohteisiin.

 

 

Haluatko liittyä seuraamme seuraavalle matkalle? Ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää, miten se onnistuu.

 

 

Syyskuu 2018 – Obonjan, Kroatia: Nu Skinin yksityinen saari

the-island-logo

 

Nu Skinin yksityinen, luonnonkauneuden kyllästämä ja Adrianmeren ympäröimä saari, Obonjan, oli täydellinen pakopaikka ahkerille brändikumppaneillemme, jotka pääsivät nauttimaan tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta syyskuussa 2018. Ripaus joogaa ja reilusti vesiurheilua, todellista luksustelttailua maustettuna bisneksellä oli tämän Success-matkan resepti. Toivottavasti nautit siitä.

HUHTIKUU 2018 – UTAH, USA: Vierailu siellä, missä kaikki alkoi

utah_logo_success_trip

 

Nimi "Utah" tulee alkuperäisamerikkalaisesta  Ute-heimosta, ja tarkoittaa "vuorten ihmisiä". Kuvittele maisemat, jotka ovat yhtä kesyttömän kauniit kuin villin lännen elokuvissa, mutta rajaseudun pikkukaupungin paikalla on 5 tähden hotelli ja laskettelukeskus Kalliovuorten sydämessä. Ei hullumpaa, vai mitä? Mutta meillä on tarjolla jotain vieläkin parempaa! Meille tämän paikan tekee erityiseksi Provo, Nu Skin Enterprises -yhtiön pääkonttori, jossa yhteinen matkamme alkoi vuonna 1984. Huhtikuussa 2018 Success-matkan osallistujat saivat kokea kaiken tämän.

HUHTIKUU 2018 – UTAH, USA: NU SKININ TAKAPIHA

utah_logo_success_trip

 

Huhtikuussa 2018 olemme lähdössä kauniiseen Utahin osavaltioon. Osavaltio on täynnä henkeäsalpaavaa kauneutta ja mieleenpainuvia luonnon ihmeitä. Bonuksena Utah on Nu Skinin synnyinosavaltio. Majoitumme yhteen maan parhaista hiihtokeskuksista. Kuka lähtee mukaan?

 

SYYSKUU 2017 – PUGLIA, ITALIA: ETELÄ-ITALIAN SALATTU JALOKIVI

puglia

Puglia, joka tunnetaan myös nimellä Apulia, sijaitsee Italian ”kengän kannassa”. Alueella on maan pisin rannikko, eikä se ole vielä turistien kansoittama. Olemme todella innoissamme tästä upeasta matkakohteesta; sen pienistä, valkoisen ja kullan sävyisistä kylistä, ainutlaatuisesta arkkitehtuurista ja henkeäsalpaavista hiekkarannoista. Pätevöidy syyskuun 2017 EMEA Success -matkalle ja koe, mitä tämä Italian tarkoin varjeltu salaisuus voi sinulle tarjota!

2017 – Kapkaupunki, Etelä-Afrikka: Koe tämä kuvankaunis, monimuotoinen & eläväinen kohde

cape-town-success-trip-2017

Etelä-Afrikan vanhin kaupunki, Kapkaupunki, tunnetaan maalauksellisena matkakohteena, joka on täynnä kauniita rantoja, eksoottisia maisemia sekä rikasta historiaa. Maaliskuussa 2017 veimme brändikumppanimme kokemaan sen kaiken. Vierailimme Kapkaupungin kuuluisimmissa nähtävyyksissä, kuten Pöytävuorella, viinitarhassa, Cape Pointissa ja monissa muissa paikoissa. Jaoimme taas kerran huikean ja ainutlaatuisen elämyksen brändikumppaniemme kanssa. 

2016 – Miami, USA: Ota lämpö vastaan

MIAMI_v5-01

 

 

Vuonna 2016  matkasimme  Miamiin; yhteen maailman halutuimmista matkakohteista! Valkoiset hiekkarannat, kristallinkirkas vesi ja kuuma aurinko toivottivat meidät tervetulleiksi. Toivotimme osallistumisvaatimukset täyttäneet brändikumppanit tervetulleiksi Loews Hotels & Resortsissa; upeassa hotellissa, joka sijaitsee historiallisen Art Deco -alueen sydämessä, trendikkäässä South Beachin kaupunginosassa. Tämäkin matka oli todella unohtumaton.

 

2015 – Marrakech, Marokko: kun kirkkaat värit kohtaavat ihastuttavan kulttuurin

 

 

”Uskomaton, fantastinen, ainutkertainen kokemus...” nämä ovat vain muutamia niistä sanoista, joita brändikumppanimme käyttivät kuvatakseen 2015 EMEA Success -matkaa Marrakechissa. Brändikumppanit yöpyivät 5 tähden luksushotellissa, Royal Pam Marrakechissa, joka sijaitsee Atlasvuorten juurella, kauneuden, rauhan ja hiljaisuuden ympäröimänä. Saatavilla oli useita hauskoja aktiviteetteja, kuten quad-ajelua, kamelilla ratsastusta, vierailu historialliseen Medinan kaupunkiin ja paljon muuta. Ruokatarjoilu oli hienostunutta ja huippuluokkaista koko matkan ajan. Kaikki matkalle osallistuneet saivat juhlia menestystään ja kokea samalla ensiluokkaista hemmottelua. Tutustu oikeanpuoleisesta työkalupalkista löytyviin kuviin.

2014 – Algrave, Portugali: Euroopan salattu helmi

 

 

Kesäkuussa 2014 veimme brändikumppanimme ihmeelliselle, aurinkoiselle merenrannalle Portugalin Algarveen. Tämä oli ensimmäinen EMEA Success -matka, ja kokemus oli uskomaton. Brändikumppaneilla oli mahdollisuus rentoutua hiekkarannalla, syödä illallista yksityisellä risteilyllä, nauraa, oppia ja pitää hauskaa yhdessä. Tutustu ylläolevan matkan kohokohtaan. Se saa sinut varmasti palamaan halusta osallistua seuraavalle matkalle!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso kuvia kohokohdista

Miamin matkalta

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOKEMUKSET

KOKEMUKSET
KOKEMUKSET

Success-matkan osallistuja

(2015 Marokko)

Ainutlaatuinen kokemus harvinaislaatuisilla mausteilla: luksusta jokaista yksityiskohtaa myöten, innostus yhteisenä tekijänä, unohtumattomia kokemuksia, yhteisen intohimon vahvistamia tiimejä, iloa merkittävien hetkien jakamisesta, värien, tunteiden ja toteutuneiden unelmien sinfoniaa. Voin vain olla kiitollinen Nu Skinille ja kaikille osallistujille siitä, että he ovat tehneet minut niin onnelliseksi. 

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Thomas ja Stefi Kogler – Itävalta

(2014 Portugali)

Success-matka oli unohtumaton seikkailu!

Ei pelkästään saamamme 5 tähden kohtelun tai kaiken hauskanpidon ansiosta, vaan myös matkalla solmittujen ystävyyssuhteiden vuoksi. Tämä matka tarjoaa kaikkea seikkailuista herkullisiin ruokailukokemuksiin. Olemme tehneet paljon suunnitelmia, jotta voisimme taas lähteä yhdessä matkalle. Mahdollisuus juhlia menestystämme yhdessä on varmaankin kaikkein palkitsevinta koko matkassa.

This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.
This SlideShowPro photo gallery requires the Flash Player plugin and a web browser with JavaScript enabled.