Oletko vielä täällä?

JATKA

Yulia and Denis Laptevy

Yulia-Denis

3. huhtikuuta 2017 tulee kuluneeksi tasan yhdeksän vuotta siitä, kun aloitimme Nu Skin -liiketoimintamme!

 

Muistan tarkasti sen päivän ja kaiken sen jälkeen tapahtuneen. Päätin välittömästi liittyä Nu Skiniin. Sinun ei tarvitse pyytää lupaa keneltäkään elääksesi elämäsi täysillä. Tunnuslauseeni ja ensimmäinen sääntöni on "Aloita itsestäsi".

 

3. huhtikuuta 2008 olin 27-vuotias. Tuohon aikaan kukaan ei uskonut, että tästä pikkutytöstä tulisi TOP Leader ja yksi Nu Skinin pioneereista Ukrainassa. Aviomieheni Denis Laptev on suurin tukijani, todellinen tehopakkaus!

 

Toinen kultainen sääntöni on, että esteet ja ongelmat voivat aina toimia motivaationa! Liiketoiminta ei aina ole helppoa ja tasaista kehitystä; se on pikemminkin vuoristorata. Vaikeudet vain vahvistavat minua. Esteet pakottavat meidät etsimään uusia keinoja, toimimaan eri tavalla, ajattelemaan uusilla urilla ja pelaamaan eri säännöillä!

 

Vuonna 2011 pääsin Ruby-matkalle. Minulle se oli kuin tutkimusmatka Nu Skinin suureen maailmaan.

Vuonna 2012 sain ensimmäisen lapseni. Äitiyslomalla ollessani tiedostin miten tärkeää hankkia merkittävät sivutulot ja niiden kasvattaminen! Vuonna 2015 sain toisen lapseni ja aloitin pätevöitymisen EMEA Success -matkalle ihanaan Cape Towniin.

 

Vuosi 2017 toi tullessaan uskomattoman elämän ja unohtumattoman matkan Cape Towniin! Nu Skinissa liiketoiminta on minulla etusijalla. Mutta aika kuluu, prioriteetit muuttuvat. Nyt tiedän, että suurin rikkaus syntyy siitä, että ylläpidät sisäistä energiaasi ja voimaasi + hankit merkittävät tulot. Sisäinen energia tulee luomisesta ja muiden ihmisten auttamisesta. Fyysinen voima tulee Pharmanex-tuotteista. Energia on ryhmä samanmielisiä ihmisiä. Voit ansaita paljon rahaa, mutta se ei tuota tyydytystä ja mielihyvää.

 

 

Nu Skin voi auttaa sinua nauttimaan elämästä täysillä! Ihmiset ajattelevat usein: “Miten hän onnistui saavuttamaan sen?”, “Mitä erityistä hän teki?” Vastaukseni on selkeä ja se on sääntö numero 3. Meidän on muututtava ajan mukana! Paljon on muuttunut vuosien varrella: olemme siirtyneet verkostoliiketoiminnasta henkilökohtaisten tapaamisten ja puhelinmyynnin kautta helppoihin ja käytännöllisiin internet-teknologioihin. Muutos edellyttää, että pysymme liikkeellä ja kehitymme! Ole avoin muutokselle ja nauti uusista tilaisuuksista. Nyt tunnen seisovani korkealla ja edessäni avautuu uskomaton vuoristomaisema. Ja uusia autereen peittämiä huippuja. Se tunne salpaa hengityksesi. Nu Skin on vapautta, tilaisuus elää täyttä elämää niin kuin haluat. Valinta on sinun!