Oletko vielä täällä?

JATKA

Verena Huber

Verena Huber

Kun tutustuin Nu Skiniin ensimmäisen kerran kolme vuotta sitten, en olisi voinut kuvitella, että se muuttaisi elämäni täysin. Minulla oli jo kaksi lasta ja yritin vielä kerran tulla raskaaksi.

 

Tiesin jo silloin, että halusin toisen tulonlähteen ravitsemussektorilta ja opiskelin jo ravintovalmentajaksi Aloitin sitten keskustelun nykyisen sponsorini kanssa.  Olin kiinnostunut Pharmanex BioPhotonic Scannerista ja halusin kokeilla sitä ravitsemusvalmennuksessani.

 

Odottaessani Liamia aloitin opiskelun Beauty and Lifestyle Academyssä.  

 

Viimeisten kahden vuoden aikana olen rakentanut liiketoimintaani ja luonut brändiä kauneus- ja elinvoimasektorilla. Olen ylpeä voidessani sanoa, että olemme saavuttaneet melkoisesti suosiota. Olemme mahtavien tuotteiden ja saumattoman tiimityön kautta onnistuneet auttamaan ja tyydyttämään monia ihmisiä. Tiimini on aivan fantastinen ja moni heistä menestyy varmasi yhtä hyvin kuin minä. Minusta on ihanaa työskennellä heidän kanssaan ja tukea heitä.

 

Täällä olen voinut toteuttaa itseäni. Päätin lopulta omistautua täysin rakastamalleni asialle. Olen onnellinen, kun voin auttaa toisia saavuttamaan tavoitteensa, oli kyse sitten asiakkaista tai kumppaneista.

 

Nyt minä saan päättää kasvanko suureksi vai jäänkö pieneksi. 

 

Mieheni ja vanhempien lasteni, Lauran ja Leonin tuella, minusta on jo nyt tullut varsin menestynyt. Suurin haaste minun kaltaiselleni menestyksenhaluiselle ihmiselle on se, miten pitää perhe ja ura tasapainossa. Tämän liiketoiminnan joustavuuden ansiosta voin itse päättää omat työaikani. Sitoutumiseni ja kovan työni ansiosta olen koko ajan lähestymässä tavoitettani: Blue Diamondia.

 

Olen kiitollinen Stefanie ja Thomas Koglerille; omille sponsoreilleni, jotka ovat tukeneet minua niin fantastisesti, jotka näyttivät minulle tien ja ovat aina olleet tukenani silloin, kun tarvitsin heitä. Olen tietenkin kiitollinen myös Nu Skinin tukitiimille; ihanalle Naiemalle - omalle Account Managerilleni, ja kaikille muille, jotka varmistivat, että kaikki toimii hyvin. 

 

Olen hyvin kiitollinen tästä Nu Skinin tarjoamasta mahdollisuudesta ja odotan kovasti ensimmäistä Success-matkaani Italian Apuliaan syyskuussa 2017 sekä kaikkea muuta, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.