Oletko vielä täällä?

JATKA

Dina & Eddie Engelbrecht

Dina Engelbrecht

DINA & EDDIE ENGELBRECHT

 

Tutustuin Nu Skiniin ensimmäisen kerran vuonna 2010.  Tuolloin olin neljän pojan kokopäivätoiminen äiti. Pojat olivat tuolloin 3-, 4-, 8- ja 9-vuotiaita. Oli ihanaa, että sain olla poikien kanssa koko ajan, vaikka tunsin, että voisin käyttää aikani ja lahjani paremmin.

 

Mieheni halusi minun perustavan täyshoitolan, mutta en halunnut tehdä sitä siihen liittyvien pitkien päivien vuoksi, jotka veisivät minulta arvokasta lasten kanssa vietettävää aikaa.

 

Kävin Nu Skin -esittelyssä ja ihastuin yhtiön, tuotteiden ja Bio-photonic-skannerin taustalla olevaan tieteeseen.

 

Alussa unelmani oli vain ostaa parhaita ravintolisiä itselleni ja perheelleni.  Halusin myös olla taloudellisesti riippumaton ja olla vapaa käyttää aikani niin kuin halusin.

 

Suurin motivaationi on auttaa muita äitejä saavuttamaan taloudellinen vapaus.  Nu Skin on muuttanut elämäni antamalla minulle taloudellisen riippumattomuuden toistuvien ansioiden ansiosta.  Mieheni ja lapseni ovat terveitä.  Olen nähnyt Nu Skinin muuttavan niin monen perheen elämän:  sekä taloudellisesti että terveyden osalta.

 

Yksi ikimuistoisimmista Nu Skin -hetkistä oli Success-matka Marokkoon!  Olimme satojen Nu Skiniläisten kanssa aavikolla nauttimasta 5-tähden kohtelusta ja ylläpidosta! Muistan vieläkin sen ilotulituksen tähtikirkkaalla taivaalla!

 

Tavoitteet ovat erittäin tärkeitä, koska ne pitävät minut ja tiimini oikealla tiellä silloin, kun kaikki ei mene suunnitelmien mukaan.  Kaikilla on erilaiset tavoitteet ja siksi on niin tärkeää selvittää kunkin Executiveni henkilökohtaiset tavoitteet.  Silloin nuo tavoitteet on mahdollista saavuttaa.  Tavoitteiden kirjaaminen tekee niistä konkreettisia ja voimme miettiä niitä. Se auttaa meitä keskittymään siihen, mitä haluamme saavuttaa.

 

Tavoitteeseeni keskittyminen on helppoa, koska RAKASTAN työtäni!  Minusta on ihana nähdä, miten perheiden elämät muuttuvat parempaan suuntaan! Sanon aina “Miten voin muuttaa maailman? Yksi perhe kerrallaan.”

 

Haasteet ovat osa elämääni.  Viimeisten 7 vuoden aikana olen kokenut kaksi suurta takaiskua, jolloin lopettaminen kävi mielessä.  Molemmilla kerroilla sitkeys ja periksiantamattomuus auttoivat minua jatkamaan. Sponsorini Nicolas van Rensburgin vilpitön tuki oli yksi niistä ankkureista, jotka auttoivat minua jatkamaan vastoinkäymisten keskellä.

 

Pyrin aina osallistumaan kaikkiin Nu Skin tapahtumiin ja kokouksiin.  Se oli haasteellista, koska asun kaukana suurista kaupungeista, joissa Nu Skin tapaamiset järjestetään. Olen kuitenkin sitä mieltä, että se oli loppujen lopuksi menestykseni avain. Palatessani eräästä tällaisesta tapaamisesta olin päättänyt aloittaa viikoittaiset kokoukset, joiden yhtenä painopisteenä olisi “Magic Show”.  Tämä johti siihen, että tapaamisiin osallistui uusia ihmisiä, joista saimme rekrytoitua uusia jakelijoita, joista ajan myötä kehkeytyi nykyinen uskomaton innokkaiden johtajien ryhmä. Ihmiset ovat aina olleet intohimoni ja se tunne on vain vahvistunut ajan myötä. Herra on siunannut yritykseni ja antanut minulle uskomattoman tiimin. Työskentelemme yhdessä, nauramme yhdessä, itkemme yhdessä ja tuemme toisiamme. Uskon, että ihmisillä on syvä halu olla osa jotakin ja me pystymme täyttämään tämän tarpeen täydellisesti. Rakastan työtäni ja taloudellinen vapaus on muuttanut elämäni.  Olen todella kiitollinen Herralle tästä tilaisuudesta ja tulen aina olemaan kiitollinen Nu Skinille siitä, että se muutti elämäni paremmaksi.

 

Olen myös kiitollinen miehelleni, joka on tukenut minua matkallani!  Hän on aina uskonut minuun ja nähnyt miten Nu Skin voi rikastuttaa ihmisten elämää.