Asthik Arutyunyan

Uusi asiakas? Luo tunnukset!

Asthik Arutyunyan

Hazel Calvert

Työskentelin opiskelujen aikana ja valmistuttuani rakennusyrityksessä. 5 työvuoden aikana palkkani nousi kolme kertaa samalla kun omistajasta tuli miljonääri. Tajusin, että voit ansaita paljon rahaa ryhtymällä yrittäjäksi.

 

Päätin pian sen jälkeen perustaa yritykseni: rakennustarvikkeiden tukkumyynnin. Tuohon aikaan tein paljon töitä eikä minulla ollut juurikaan vapaa-aikaa; olin täysin sitoutunut työhöni. Kaikki sujui hyvin, mutta vuoden 2008 talouskriisi kaatoi yritykseni. Mietin vain mitä tekisin seuraavaksi, jotta saisin taloudellisen turvan, kasvun ja enemmän vapaa-aikaa itselleni ja perheelleni?

 

Vuosi ennen kuin kohtasin Nu Skinin, äidistäni oli tullut Nu Skinin asiakas ja hän hyödynsi täysillä yhtiön anti-ageing tuotteita. Nähtyäni huikean muutoksen aloin itsekin käyttää ageLOC Nu Skin Galvanic Spa Systemiä ja muita yhtiön tarjoamia edistyksellisiä teknologioita.

 

Vuotta myöhemmin nainen, joka esitteli Nu Skin -tuotteet äidilleni, ehdotti että harkitsisin Nu Skiniä tilaisuutena ryhtyä yrittäjäksi nopeasti kasvavalle nuoruus- ja terveysalalle. Tapasin erittäin menestyneen liikemiehen, joka työskennellyt Nu Skinille vuosien ajan ja luonut yrityksen, joka maksoi edelleen osinkoja. Tuolloin sain kuulla passiivisesta tulosta. Oikea yritys tekee tulevaisuudessa töitä sinulle.

 

Annoin itselleni puoli vuotta aikaa luoda Nu Skin -liiketoiminta ja kuukauden kuluttua lopetin vanhan yritykseni ja omistauduin täysin Nu Skinille. Olen nyt ollut Nu Skin -jakelija 7 vuotta ja olen iloinen siitä, että uskalsin silloin muuttaa elämäni.

 

Mitä minulla on nyt?

Kasvava yritys nopeimmin kasvavalla alalla.

Hyviä ystäviä ja liikekumppaneita.

Nu Skinin teknologiaa käyttäviä asiakkaita Venäjällä ja ulkomailla.

Ja ennen kaikkea enemmän aikaa itselleni ja perheelleni ja aikaa matkustella.

 

Liity Nu Skinille Ryhdy jakelijaksi