Oletko vielä täällä?

JATKA

Asthik Arutyunyan

Asthik Arutyunyan

Hazel Calvert

Työskentelin opiskelujen aikana ja valmistuttuani rakennusyrityksessä. 5 työvuoden aikana palkkani nousi kolme kertaa samalla kun omistajasta tuli miljonääri. Tajusin, että voit ansaita paljon rahaa ryhtymällä yrittäjäksi.

 

Päätin pian sen jälkeen perustaa yritykseni: rakennustarvikkeiden tukkumyynnin. Tuohon aikaan tein paljon töitä eikä minulla ollut juurikaan vapaa-aikaa; olin täysin sitoutunut työhöni. Kaikki sujui hyvin, mutta vuoden 2008 talouskriisi kaatoi yritykseni. Mietin vain, mitä tekisin seuraavaksi, jotta saisin taloudellista turvaa, kasvua ja enemmän vapaa-aikaa itselleni ja perheelleni?

 

Vuosi ennen kohtaamistani Nu Skinin kanssa, äidistäni oli tullut Nu Skinin asiakas ja hän hyödynsi täysillä yhtiön vanhenemista hidastavia tuotteita. Nähtyäni huikean muutoksen aloin itsekin käyttää ageLOC Nu Skin Galvanic Spa Systemiä ja muita yhtiön tarjoamia edistyksellisiä teknologioita.

 

Vuotta myöhemmin nainen, joka esitteli Nu Skin -tuotteet äidilleni, ehdotti, että harkitsisin Nu Skiniä tilaisuutena ryhtyä yrittäjäksi nopeasti kasvavalle nuoruus- ja terveysalalle. Minut kutsuttiin tapaamiseen erään erittäin menestyksekkään liikemiehen kanssa, joka oli työskennellyt Nu Skinin kanssa vuosia. Hänen tarinansa inspiroi minua ja sai minut rakentamaan omaa liiketoimintaani.

 

Annoin itselleni puoli vuotta aikaa luoda Nu Skin -liiketoimintaa, ja kuuden kuukauden kuluttua lopetin vanhan yritykseni ja omistauduin täysin Nu Skinille. Olen nyt työskennellyt Nu Skinille 7 vuotta ja olen iloinen siitä, että uskalsin silloin muuttaa elämäni.

 

Mitä minulla on tällä hetkellä?

Kasvava yritys nopeimmin kasvavalla alalla.

Hyviä ystäviä ja liikekumppaneita.

Nu Skinin teknologiaa käyttäviä asiakkaita Venäjällä ja ulkomailla.

Ja ennen kaikkea enemmän aikaa itselleni ja perheelleni ja aikaa matkustella.