Oletko vielä täällä?

JATKA

Reidun Beate S. Pande (Brand Director)

Reidun Beate S. Pande

Johtajan työssä on mielestäni tärkeää johtaa toimimalla hyvänä esikuvana, olemalla aktiivinen ja näkyvä. Koskaan ei tule pyytää muita tekemään jotain, jota ei ole itse valmis tekemään. Keskity aina oman myyntisi luomiseen, koska tämä inspiroi Brand Representativeja ja tuplaantuu alempana organisaatiossasi!

En työskentele minkään tietyn koulutusohjelman pohjalta, mutta mielestäni on erittäin tärkeää, että Brand Representativet ja heitä ylempänä olevat ymmärtävät alalinjojen kanssa työskentelyn tärkeyden. Tämä on hyvin tärkeää, jotta voit rakentaa vankat perustukset liiketoiminnallesi.

 

Kolmen lapsen äitinä tämä liiketoiminta on tuonut mukanaan joitakin haasteita ja voin empimättä sanoa, että vaikeinta on ollut kytkeä työminä ”pois päältä”. Ensimmäisten 4 kuukauden aikana keskityin 50-prosenttisesti lapsiini ja 50-prosenttisesti iPhoneeni ja liiketoimintaani. Tämän vuoksi minulla oli jatkuvasti syyllinen olo, koska en ollut 100-prosenttisesti läsnä kenellekään.

 

Nyt kytken työminän pois päältä 2–3 tunniksi joka iltapäivä, jotta voin antaa perheelleni 100-prosenttisesti huomiota. Tämän työn tarkoituksenahan ei ole vaikuttaa perhe-elämään negatiivisesti. Päinvastoin, työ tarjoaa mahdollisuuden parantaa sitä. Joten muista varata tietty aika työhön ja olla sekoittamatta työ- ja perheaikaa.

 

Toisena haasteena on ollut päättää, kenelle organisaatiossani minun tulisi antaa aikaani. Ajastani on vähitellen tullut entistäkin arvokkaampaa enkä voi tuhlata sitä. Olen entistä tiukempi enkä enää käytä aikaa muiden hyysäilyyn. Ihmisten on ryhdyttävä toimiin ja näytettävä, että he tekevät töitä tosissaan, ennen kuin annan omaa aikaani ja energiaani heidän auttamiseensa. Tämä saattaa kuulostaa hieman "kylmältä", mutta näin voin erotella toisistaan ne, joita varten tämä liiketoiminta on oikeasti olemassa, niistä henkilöistä, jotka haluavat vain "rikastua nopeasti", mutta eivät halua tehdä sen eteen töitä. Joten muista suojella omaa aikaasi!

 

Menestystä ajavat tekijät ovat erittäin tärkeitä. En voi valita vain yhtä, koska ne ovat kaikki oleellisia, mutta omalla kohdallani menestys alkoi unelmista ja uskosta siihen, että VOIN saavuttaa ne! Sitten tuli tavoitteiden asettaminen, toiminta ja johtaminen. Aloittaessani en uskonut itseeni ollenkaan, mutta haluni saavuttaa unelmani oli hyvin vahva. Tein töitä oman ajattelutapani kanssa päivittäin ja voin nyt sanoa, että olen muuttunut pessimististä ikuiseksi optimistiksi. Tulevaisuus ei ole koskaan näyttänyt niin valoisalta kuin nyt!

Miettiessäni mennyttä voin rehellisesti sanoa, että en olisi tehnyt mitään toisin. Opin jo hyvin varhain, kuinka tärkeää oli työskennellä syvällä organisaatiossa olevien kanssa. Päätin todella panostaa aikaani tutustuakseni kaikkiin ihmisiin, jotka tulivat omaan organisaatiooni tasosta riippumatta - ja tiedän, että tämä on ollut tärkeä tekijä liiketoimintani valtavassa ja nopeassa kasvussa.

 

Tulevaisuudessa toivon voivani antaa panokseni yhä useamman ihmisen elämään ja odotan innolla sen tuomia kokemuksia.

 

 

Lokakuu 2019

 

 

Vastuuvapauslauseke:

Hyvän ansiotason saavuttaminen brändikumppanina vaatii aikaa, vaivaa ja sitoutumista. Kyseessä ei ole nopean rikastumisen ohjelma, taloudellista menestystä ei voida taata, ja tulokset vaihtelevat osallistujien kesken paljonkin.

Kattavan ansioyhteenvedon kultakin myyntisuunnitelman tasolta löydät täältä kohdasta ”2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary"