Oletko vielä täällä?

JATKA

Njeri Kamere (Gold Partner)

njeri-kamere

”Usein sanotaan, että motivaatio ei kestä.  Ei kestä kylpeminenkään – siksi suosittelemme sitä päivittäin” - Zig Zigler.

 

 

Muutin tänne Etelä-Afrikkaan vuonna 2000 silloisen mieheni kanssa. Olin työskennellyt Barclays Bankin palveluksessa viiden lyhyen vuoden ajan, mutta sen jälkeen, vuosina 2001–2018, etenin yrityksen ja erehdyksen kautta etsien aina oikeaa välinettä.

 

Yksinhuoltajaäitinä olin ryhtynyt harjoittamaan verkostomarkkinointia, ja tein yhteistyötä monien muiden yritysten kanssa toivoen löytäväni sopivan.  Perimmäinen motivaationi oli toive saada lisätuloja suoramyynnin avulla ja kasvaa ohjeistuksen ja mentoroinnin avulla, mutta ennen kaikkea halusin voida auttaa muita naisia, joihin pystyin samaistumaan.

 

Kun sponsorini ehdotti minulle tätä mahdollisuutta, hän oli yrittänyt saada minua yhteistyöhön kahden vuoden ajan, ennen kuin päätin, että oli sopiva hetki aloittaa yhteistyö Nu Skinin kanssa. Maaliskuussa 2018 sitouduin oman My Nu Skin -liiketoimintani rakentamiseen.  Se ei ole aina ollut helppoa, mutta saavutin tavoitteitani, pystyin matkustamaan ulkomaille osallistuakseni vuoden 2019 Success Summit -tapahtumaan Tarragonassa, ja olin palatessani erittäin motivoitunut ja inspiroitunut.  Liiketoimintani sai kolauksen ja olen vielä toipumassa siitä, mutta tarinat ja suositukset, joita olen kuullut muilta johtajilta, jotka yrittävät myös rakentaa menestyksekästä liiketoimintaa ja kohtaavat takaiskuja, koskettivat minua, ja aion edelleen jatkaa poikkeuksellista vaivannäköä, kunnes saavutan Blue Diamond Director -tason, tapahtukoon mitä tahansa.

 

Eniten minua ovat Nu Skin -yhteistyön aloitettuani motivoineet yhteydenpito ihmisten kanssa, jotka ovat kokeneet elämässään ylä- ja alamäkiä kuten minäkin, ja mahdollisuus auttaa heitä tämän palkitsevan mahdollisuuden kautta samalla, kun kehityn prosessin aikana itsekin.

 

Joulukuu 2019

 

Vastuuvapauslauseke:

Hyvän ansiotason saavuttaminen brändikumppanina vaatii aikaa, vaivaa ja sitoutumista. Kyseessä ei ole nopean rikastumisen ohjelma, taloudellista menestystä ei voida taata, ja tulokset vaihtelevat osallistujien kesken paljonkin.

Kattavan ansioyhteenvedon kultakin myyntipalkkiosuunnitelman tasolta löydät täältä kohdasta ”2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary"