Oletko vielä täällä?

JATKA

Lyudmila Martynova (Brand Representative)

lyudmila-martynova

”Miten Nu Skin muutti elämäni

 

Minulla on tutkinto lääketieteestä, ja työskentelin yksityissairaalassa Moskovassa yli 30 vuoden ajan. Mutta yksi puhelinsoitto muutti elämäni täysin.

 

Minut kutsuttiin Nu Skinin esittelyyn helmikuussa 2005. Tapaaminen ja yritykseen tutustuminen muutti kaiken. Se oli kohtaloni, ja kiitän universumia tästä lahjasta. Opin, että itsestään on mahdollista huolehtia korkealaatuisten tuotteiden avulla ja että voin myös muuttaa perheeni tilannetta.

 

Minulla ja tyttärelläni oli vaikeaa, sillä olimme kokeneet menetyksiä. Juuri tyttäreni tuki minua päätöksessäni harkita liikekumppanuutta yrityksen kanssa. Hän myös auttoi aktiivisesti tiimini rakentamisessa. Olin vakuuttunut siitä, että paikkani ja liiketoimintani on tässä. Minulla oli paljon opittavaa verkostomarkkinoinnista, Nu Skinistä ja Pharmanex-tuotteista, esitysten ja työpajojen järjestämisestä, tapaamisten aloittamisesta mahdollisten kumppanien kanssa ja monesta muusta asiasta. Nämä oppitunnit olivat minulle tärkeitä, ja minussa paloi halu saavuttaa tavoitteeni – joka oli valtava!

 

Kumppani- ja johtajatiimini kasvaessa tuimme kaikki toisiamme ja autoimme toisiamme tavoitteidemme saavuttamisessa. Vuotta myöhemmin osallistuin success trip -matkalle Yhdysvaltoihin, ja tyttäreni lähti success trip -matkalle Italiaan. Kyllä, työskentelimme ahkerasti mutta saavutimme vielä enemmän. Uusia tuttavuuksia, taloudellisia mahdollisuuksia, hyvinvointia, kauneutta ja matkoja. Osallistuin maailmanlaajuisiin kokoontumisiin Yhdysvalloissa ja Euroopassa moneen otteeseen. Juuri siellä sitä näkee ja tuntee yrityksen ja sen hallinnon, johtajien ja kumppanien voiman.

 

Pidän aktiivisesta elämäntavastani: joustavasta työskentelyaikataulusta, mukavien ihmisten tapaamisesta, ajan viettämisestä lapsenlapseni kanssa, rentoutumisesta perheen kesken, ja haluan myös matkustella paljon. Muiden ihmisten auttaminen on minulle hyvin tärkeää. Aiemmin olin tyytyväinen, kun työni auttoi potilaita paranemaan. Nyt kun autan ja olen mukana muuttamassa muiden elämää parempaan suuntaan (ulkonäkö, hyvinvointi, liiketoimintamahdollisuudet), tunnen valtavaa iloa ja mielihyvää. Olen niin kiitollinen kumppanuudesta Nu Skinin kanssa – olen saanut kaiken, mistä olen unelmoinutkin, ja vielä enemmän.

 

Tiimini koostuu ystävistäni ja kumppaneistani, ja se on minulle tärkeää. Olen toiminut yhteystyössä joidenkin kumppaneideni kanssa 10–14 vuotta. Olen avoin ja tutustun mielelläni uusiin ihmisiin. Elämäni on tiiviissä yhteydessä Nu Skiniin – se on nykyhetkeni ja tulevaisuuteni. Minulla on uudet unelmat ja tavoitteet!

 

Marraskuu 2019

 

Vastuuvapauslauseke:

Hyvän ansiotason saavuttaminen brändikumppanina vaatii aikaa, vaivaa ja sitoutumista. Kyseessä ei ole nopean rikastumisen ohjelma, taloudellista menestystä ei voida taata, ja tulokset vaihtelevat osallistujien kesken paljonkin.

Kattavan ansioyhteenvedon kultakin myyntipalkkiosuunnitelman tasolta löydät täältä kohdasta ”2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary"