Oletko vielä täällä?

JATKA

Janine Callies (Brand Director)

janine-callies

Hyvät kauneuden rakastajat

Nimeni on Janine. Olen 36-vuotias ja olen Berliinistä.

Elokuussa 2018 kaikki muuttui kohdallani: vaihdoin hammashoidon assistentista ja kolmen lapsen äidistä yksityisyrittäjäksi, jolla oli uusia ja jännittävämpiä tavoitteita!

Polku täydelliseen unelmatyöhöni:

Neljän vuoden lääkintäpäällikön opintojen jälkeen en ollut varma, halusinko todella työskennellä yhdeksästä viiteen, etenkin kolmen lapsen äitinä. Tunsin, että jotain puuttui. Uskalsin jopa unelmoida, että löytäisin jotain, joka liittyisi kiinnostukseeni hiuksiin, kauneuteen ja ihonhoitoon. Koska minulla on perhe, joustava työskentely on aina kiinnostanut minua, mutta en koskaan tiennyt, miten voisin toteuttaa unelmani.

En meinannut uskoa sitä, mutta vuonna 2018 Kathrin ja Michael Glauninger esittelivät minulle kaiken mistä olin unelmoinut. Aivan kaiken! Yksityisyrittäjyys yhdessä joustavan ajanhallinnan ja kauneuden rakkauteni kanssa = Bingo!

Ja kaikki tämä työskentelevänä kokoaikaisena äitinä…

Onnistuimme luomaan konseptin bloggareita varten, mukaan lukien yrityksen järjestämän upean Nu Skin -aloituksen Münchenissä.


Olen viimein löytänyt sen, mistä aina haaveilin. Nyt voin valaista samaa polkua muille ihmisille, jotka unelmoivat siitä, ja kouluttaa heidät rakentamaan liiketoimintaa sosiaalisessa mediassa. Työskennellessäni Instagram & Co:n sosiaalisessa mediassa ja tuotteilla, jotka tulivat suoraan kylpyhuoneestani, löysin todellakin täydellisen unelmatyöni!

Nyt voin sekä auttaa ihmisiä heidän ihonsa suhteen että muuttaa useiden elämää positiivisella tavalla jakamalla kokemuksiani ja tietämystäni ja antamalla saman tilaisuuden kuin mitä minä sain − mahdollisuuden unelmatyöhön.

Janine Callies

Vastuuvapauslauseke:

Hyvän ansiotason saavuttaminen brändikumppanina vaatii aikaa, vaivaa ja sitoutumista. Kyseessä ei ole nopean rikastumisen ohjelma, taloudellista menestystä ei voida taata, ja tulokset vaihtelevat osallistujien kesken paljonkin.

Kattavan ansioyhteenvedon kultakin myyntisuunnitelman tasolta löydät täältä kohdasta ”2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary"