Oletko vielä täällä?

JATKA

Elena Kholmogorova Brand Representative (RU)

Elena Kholmogorova RU  photo large

Ihmisten kanssa työskentely on avain menestykseen.

 

Niin moni asia on muuttunut elämässäni sen jälkeen, kun aloitin liiketoiminnan Nu Skinin kanssa.

 

Nu Skin asettaa tietyn tason, joka täytyy saavuttaa. Kehityn jatkuvasti; opin jotain uutta joka päivä.  Maailma muuttuu nykyään todella nopeasti, ja haluan pysyä suuntausten perässä.

 

Elämässäni tapahtuu upeita muutoksia päivittäin: ihoni on päivä päivältä parempi, oloni on upea ja itsevarma. Sitä kävelee elämän läpi säkenöivin silmin ja hymy huulilla.

Minusta on mahtavaa harjoittaa liiketoimintaa verkossa, ja tämä on jopa tehnyt minusta kuuluisan. Ihmiset tunnistavat minut ostoskeskuksissa omassa kaupungissani. Ihmisiltä saamani kiitollisuuden määrä inspiroi ja motivoi minua tekemään uusia asioita. Verkkoliiketoiminnan ansiosta voin kommunikoida ihmisten kanssa ja selvittää, haluavatko he jonkin tuotteen vai tulla mukaan liiketoimintaan.

Ensinnäkin opin arvostamaan itseäni työskennellessäni ihmisten kanssa. On tärkeää tehdä töitä sellaisten ihmisten kanssa, jotka haluavat tehdä töitä sinun kanssasi.

On mahtavaa auttaa ihmisiä paljastamaan omat vahvuutensa ja rakentaa liiketoiminta sille pohjalle hyvien tulosten saavuttamiseksi. Pienikin tulos voi olla inspiroivaa. Tämä on todellakin ilon liiketoimintaa – ihmisiä koskevaa ja ihmisiä varten harjoitettavaa liiketoimintaa.

 

Unelmat, tavoitteet ja sinnikkyys muodostavat liiketoiminnan ytimen. Ylä- ja alamäkiä tulee, mutta unelmat, tavoitteet ja sinnikkyys auttavat nousemaan aina vain korkeammalle.

Jopa perhe-elämäni on muuttunut Nu Skinin myötä! Tapasin aviomieheni eräässä Nu Skin -tapahtumassa kaupungissamme, ja nyt meillä on kolmevuotias poika. Ja liiketoimintani ansiosta voin olla kotona perheeni kanssa. Aviomieheni näkee menestykseni ja jopa kysyy, miten hän voisi auttaa. Se on todella arvokasta.

Suunnitelmani on auttaa muita löytämään itsensä. Haluan matkustaa yhdessä oman tiimini kanssa ja juhlia menestystä! Ihmisten saavuttaessa tavoitteensa syntyy uskomatonta energiaa.  Arvostan todella Nu Skinin ja Velocityn antamaa mahdollisuutta!

 

 

 

 

Toukokuu 2019

 

 

Vastuuvapauslauseke:

 

Hyvän ansiotason saavuttaminen vaatii brändikumppanilta aikaa, vaivaa ja sitoutumista. Kyseessä ei ole nopean rikastumisen ohjelma, taloudellista menestystä ei voida taata, ja tulokset vaihtelevat osallistujien kesken paljonkin.

Kattavan ansioyhteenvedon kultakin myyntisuunnitelman tasolta löydät täältä kohdasta ”2017 EMEA Distributor Compensation Summary”.