Oletko vielä täällä?

JATKA

Daniela Ďurech ja Ľuboš Ďurech

Daniela Ďurech ja Ľuboš Ďurech

daniela-durech-and-lubos-durech

Daniela ja Ľuboš ovat kotoisin kauniista slovakialaisesta Púchovn kylästä, mutta he ovat asuneet Slovakian pääkaupungissa Bratislavassa noin 17 vuotta. He valmistuivat yliopistosta opettajiksi noin kymmenen vuotta sitten, eivätkä heidän tulevaisuudennäkymänsä olleet niin positiivisia kuin he olivat kuvitelleet.

 

Daniela aloitti kosmetiikkayrityksensä pyörittämisen jo lukioaikanaan. Toimeentulonsa turvaamiseksi hän toimi jopa meikkaajana ja lauloi jazz-yhtyeessä lukuisten muiden töiden lisäksi. Lapsesta asti Ľuboš halusi soittaa kitaraa, ja hän teki kaikkensa tämän haaveen toteutumiseksi. Hän osallistui lukuisiin menestyksekkäisiin projekteihin kitaransoiton opettajana, mutta huomasi kuitenkin unelmiensa ja haaveidensa olevan jotain vielä suurempaa.

 

Vaikka kummatkin heistä työskentelivät omillaan ja juuri niiden asioiden parissa, joista he nauttivat, he ajautuivat pisteeseen, jossa heidän oli mietittävä, mitä tehdä seuraavaksi. Niin sanottuina ”työttöminä” he halusivat ryhtyä yhteishankkeeseen, mutta joidenkin epäonnistuneiden yritysten jälkeen he päättivät muuttaa ulkomaille ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Juuri tuolloin heille avautui mahdollisuus työskennellä Nu Skinillä, jonka kanssa he allekirjoittivat sopimuksen joulukuussa 2008. Kovaa työtä oli luvassa erityisesti itsensäkehittämisen parissa, itseään kouluttaen, upeisiin ihmisiin tutustuen ja heiltä paljon uutta oppien. Viiden yhteistyövuoden jälkeen Nu Skinin kanssa he saavuttivat Executive Brand Director -aseman, järjestivät unelmiensa häät (15 vuoden seurustelun jälkeen) ja alkoivat matkustaa ympäri maailmaa, mikä ei aiemmin ollut tullut kysymykseen taloudellisten syiden vuoksi.

 

Danielan isä kuoli, kun Daniela oli vielä pieni, ja hänen suuri unelmansa olikin viettää aikaa perheen kanssa mahdollisimman paljon. Onneksi hänen miehensä ei tarvitse käydä töissä joka päivä vain palatakseen illalla kotiin väsyneenä, kuten useimmissa muissa perheissä, vaan he voivat viettää aikaa yhdessä. Nu Skinin avulla tämä on mahdollista. ”Elämänlaatu on parantunut, ja olemme kiitollisia siitä, että muutama vuosi sitten tehdyn päätöksen ansiosta voimme nyt elää missä haluamme eikä meidän tarvitse herätä joka aamu aikaisin töihin. Voimme luoda omat päivä- ja viikko-ohjelmamme, tehdä sitä, mistä nautimme, ja viettää enemmän aikaa yhdessä perheenä ihanan tyttäremme, Zoen, kanssa. Voimme myös viettää aikaa ystäviemme kanssa – juuri niiden ihmisten, jotka tuovat arvoa meidän ja muidenkin elämään. Aika on kaikkein arvokkainta, mitä meillä on. Voimme myös antaa aikaa läheisillemme, silloin kun he tarvitsevat meitä eniten. On hienoa, kun ei tarvitse miettiä töihin lähtemistä, ja kuukausitulot ovat säännölliset kovan työn ansiosta.” Lisäksi itsensäkehittämisen ansiosta Ľuboš on saavuttanut suurimman unelmansa. Hän on useamman vuoden ajan soittanut yhdessä Slovakian ja Tšekin suosituimmista bändeistä ja päässyt esiintymään suurilla lavoilla.

 

Parhaillaan he tekevät yhteistyötä kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa useista maista ympäri maailmaa. Sosiaalinen media on tuonut heille runsaasti uusia mahdollisuuksia, sillä työ, joka ennen kesti useita vuosia, voidaan nykyään suorittaa muutamassa kuukaudessa. Ja juuri siitä he tässä työssä pitävät. Ľuboš ja Daniela ovat hyvin ylpeitä nähdessään liikekumppaniensa menestyvän, erityisesti niiden, joita he ovat auttaneet. He työskentelevät edelleen kovasti oman ja perheensä tulevaisuuden eteen, sekä lastensa, jotka myöhemmin perivät yrityksen.

 

”Ihmissuhteet ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan meille tärkeitä. Tämä on jotain, joka on aina sinua lähellä. Tiimissämme on ihania ihmisiä, joita arvostamme, yksilöitä, joilla on takanaan rankkoja kokemuksia ja jotka ovat päättäneet olla luovuttamatta. He ovat hyödyntäneet mahdollisuuden tehdä unelmistaan totta. Monet ovat meidän tapaamme työskennelleet muilla aloilla… hallinnosta yrittäjiin ja liikemiehiin, taiteilijoihin ja luoviin nuoriin… ja intohimo saavuttaa elämässä enemmän ja muiden auttaminen samaan tavoitteeseen pääsemisessä yhdistää heitä. Monesta on tullut meille läheisiä ystäviä ja osa laajempaa perhettämme. Kaikki uudet tulokkaat antavat meille iloa, ja meillä on mahdollisuus auttaa heitä oman yrityksensä alkutaipaleella. Tästä voimme kiittää mahdollisuutta, joka tarjoaa meille täysin uuden tavan yhteistyöhön, maailmanlaajuisten trendien, tuoreimman tieteellisen tutkimuksen, innovaatioiden sekä korkealaatuisten terveys- ja kauneustuotteiden sekä erityisesti itsensäkehittämisen yhdistämiseen – mikä on meille erityisen tärkeää.”

 

Myös Danielan äiti aloitti työskentelyn Nu Skinillä, ja nykyään hän toimii menestyksekkäästi johtajana. Näin hänkin pääsee osaksi perheyrityksen eduista.

 

”Meillä on edelleen monia tavoitteita ja haasteita, joita haluamme elämässämme saavuttaa, sekä työpaikalla että henkilökohtaisella tasolla. Elämä maistuu parhaalta silloin, kun vietämme aikaa kaksivuotiaan tyttäremme kanssa. Olemme kiitollisia ja iloisia Nu Skinin kehityksestä. Juuri nyt palkkiojärjestelmää muutetaan kattavasti, ja innovaatioita syntyy jatkuvasti. Se tarjoaa meille vakautta ja vision, jota voimme toteuttaa yhdessä joukkoomme liittyvien ihmisten kanssa. Jo vuosia mottomme onkin ollut: ”Kurkota kuuhun – vaikka et saavuttaisikaan sitä, päädyt silti tähtien keskelle.”

 

Daniela Ďurech ja Ľuboš Ďurech