Oletko vielä täällä?

JATKA

Csaba László (Executive Brand Director)

csaba-laszlo-executive--brand-director

Aloitin my Nu Skin -liiketoimintani vuonna 2007. Olin silloin menestyvä kampaaja ja meikkitaiteilija. Minulla oli oma hoitola ja yli 100 asiakasta, ja työskentelin viihdealalla suurille slovakialaisille TV-kanaville. Mukavasta tilanteestani huolimatta tunsin itseni loppuun palaneeksi enkä tiennyt, mitä halusin tulevaisuudelta. Minusta tuntui, että tarvitsin SUUREN muutoksen. Siinä vaiheessa löysin Nu Skinin.

 

Suurin tarvitsemani muutos oli tapaan, jolla ajattelin elämääni – omaan ajattelutapaani. Tämä liiketoiminta antoi minulle tilaisuuden oppia uusia asioita ja kokea uusia perspektiivejä. Toinen suuri muutos liittyi terveyteeni ja ihonlaatuuni. Rakastan näitä tuotteita. Ne toivat minut alun perin Nu Skinin pariin ja ovat syy, miksi liityin mukaan. Alusta alkaen työskentelin todella paljon joka päivä, koska halusin rakentaa liiketoimintaani. Työ oli rankkaa ja vaati paljon uhrauksia, mutta onnistuin saavuttamaan tavoitteeni jonkin ajan päästä.

 

Haluan sinun tietävän, että minulla oli SUURI EGO ja luulin, että tiesin kaiken paremmin kuin muut. Luojan kiitos kaikista opetuksista, joita olen saanut tätä liiketoimintaa rakentaessani. Jonkin ajan päästä ymmärsin, että minun on luovuttava egostani. Siinä ei sinänsä ole mitään väärää, mutta egoismin pitää olla tervettä. Suurin saamani lahja oli oppia mentoreiltani, että menestymisen perusedellytyksenä on vaatimattomuus. Itseluottamukseni ei myöskään ollut hyvä, koska minua on kiusattu useita kertoja elämäni aikana, joten tästä hetkestä tuli käännekohta. Aloitin todellakin kehittämään itseäni ja asiat parantuivat monilla tavoin. Tämä on kallisarvoista.

 

Tämä liiketoiminta on jatkuvasti opettanut minua. Kahdella sivulla tekstiä ei pysty kuvailemaan, mitä kaikkea olen siitä oppinut. En ole täydellinen, mutta olen oppinut, että saan tehdä virheitä, kunhan opin niistä jotain ja pyrin parhaani mukaan välttämään niiden toistamista. Rakastan tässä liiketoiminnassa sitä, että voin inspiroida muita tulemaan paremmiksi ihmisiksi. Ensin minun on kuitenkin tehtävä niin itse. Voin sanoa, että olen oppinut rakastamaan itseäni, sillä vain silloin voi rakastaa muita ja saada myös vastarakkautta. Se oli aika rankkaa, mutta sen arvoista.

 

Ihmisiin liittyvän liiketoiminnan rakentaminen ei ole helppoa, mutta jos näet sen kauneuden, se on palkitsevaa. Mielestäni on tärkeää olla eettinen ja rehellinen. Tärkein tehtäväni tähän mennessä oli ja edelleen on integriteettini parantaminen – se on elinikäinen prosessi. Yritän nähdä kaikissa ihmisissä heidän parhaat puolensa. Meidän tulisi tunnistaa ja sitten näyttää muille heidän potentiaalinsa, ne positiiviset asiat, joita he eivät pysty näkemään, ja yrittää auttaa heitä niiden kehittämisessä.

 

Ennen Nu Skiniin liittymistä minulla oli rajallinen määrä aikaa kumppanilleni, perheelle ja ystäville. Tein töitä 12–14 tuntia päivässä, en viettänyt viikonloppuja, ja olin varattu 6 kuukautta etukäteen. Tämä liiketoiminta antoi minulle mahdollisuuden hallita aikaani joustavasti, joten nyt voimme viettää enemmän aikaa yhdessä.

 

Rakastan tässä liiketoiminnassa eniten sitä, että voin jatkuvasti haastaa itseäni. Jos päätät rakentaa kestävää liiketoimintaa, sinun on myös annettava itsellesi haasteita jatkuvasti. En puhunut englantia ennen Nu Skiniä, joten haastoin itseni oppimaan sitä, koska maailmanlaajuista liiketoimintaa ei voi harjoittaa ilman kieliä. Nyt olen päättänyt oppia espanjaa. Haluan myös parantaa englantiani sekä johtamistaitojani, koska haluan oppia uusia asioita ja ottaa uusia askeleita, ja päästä eteenpäin samalla kun autan muita menestymään. Keskityn nyt tiimiini auttaakseni sen jäseniä saavuttamaan tavoitteensa.

 

Pitkäaikainen tavoitteeni on auttaa mahdollisimman montaa pääsemään mukaan tähän liiketoimintaan. Haluan, että he tuntevat itsensä arvostetuksi, että heillä voi olla suuria unelmia ja että he voivat nauttia matkan jokaisesta minuutista. Haluaisin kiittää vanhempiani ja ystäviäni tuesta ja rohkaisusta, sekä sponsoreitani ja ylälinjojani tästä tilaisuudesta, ja kallisarvoisista tiedoista ja kokemuksista, jotka he jakoivat kanssani. THANK YOU, NU SKIN!

 

 

Elokuu 2019

 

 

Vastuuvapauslauseke:

Hyvän ansiotason saavuttaminen brändikumppanina vaatii aikaa, vaivaa ja sitoutumista. Kyseessä ei ole nopean rikastumisen ohjelma, taloudellista menestystä ei voida taata, ja tulokset vaihtelevat osallistujien kesken paljonkin.

Kattavan ansioyhteenvedon kultakin myyntisuunnitelman tasolta löydät täältä kohdasta ”2018 EMEA Brand Affiliate Compensation Summary"