Oletko vielä täällä?

JATKA
Share - fi

 

MYY TUOTTEITA SUORAAN KULUTTAJILLE JA TIENAAT VÄHITTÄISMYYNTIKATETTA.

 

MYY TUOTTEITA HENKILÖKOHTAISEN TARJOUSJÄRJESTELMÄSI KAUTTA JA TIENAA VÄHITTÄISMYYNTIBONUKSIA!

 

TIENAA PÄIVITTÄIN

 

VÄHITTÄISMYYNTIVOITTO1

Vähittäismyyntivoitto on omien kustannustesi (jäsenhinta, verot, toimitus, jne.) ja myyntihintasi erotus. Käsittelet kaikki tienaamasi vähittäismyyntivoitot Nu Skin -järjestelmän ulkopuolella.

 

Image-1-fi

 

VÄHITTÄISMYYNTIBONUS2

Voit tienata vähittäismyyntibonuksia, joiden suuruus on jäsenhinnan ja vähittäismyyntiasiakkaittesi maksaman hinnan erotus (ilman toimitusta ja veroja), kun he ostavat tuotteita suoraan Nu Skiniltä. Kaikki vähittäismyyntibonukset näkyvät V&G-tililläsi yleensä yhden työpäivän sisällä, ja ne maksetaan viikoittain.

 

Image-2-fi

 

MYY TUOTTEITA REKISTERÖIMILLESI ASIAKKAILLE JA VOIT TIENATA SHARING BONUKSIA PÄIVITTÄIN, JA NE MAKSETAAN SINULLE VIIKOITTAIN!

 

 

NÄIN SE TOIMII

 

SHARING BONUS

Voit nauttia yleisesti 5–15 % välillä (voi olla myös enemmän) vaihtelevasta Sharing Bonuksesta useimmista henkilökohtaisesti rekisteröimiesi3 asiakkaiden (Brand Representativet pois lukien) suoraan Nu Skiniltä tekemistä ostoista.

 

Image-3-fi

 

PÄIVITTÄISET ANSIOT

Sharing Bonukset ja vähittäismyyntibonukset näkyvät Velocity-tililläsi yleensä yhden työpäivän sisällä, ja ne maksetaan viikoittain.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1Ole hyvä ja tarkista mahdolliset paikallisesta lainsäädännöstä johtuvat rajoitukset toimintaperiaatteista ja menettelytavoista.

2Ranska: Huomioi, että voit rekisteröidä vähittäismyyntiasiakkaita henkilökohtaisesti ja tienata vähittäismyyntibonuksia vain VDI-statuksesi sallimissa rajoissa.

3Ranska: ”Rekisteröinti” viittaa vähittäismyyntiasiakkaiden, jäsenten ja brändikumppaneiden henkilökohtaiseen kirjaamiseen Nu Skinille VDI-statuksesi sallimissa rajoissa.