Oletko vielä täällä?

JATKA
Qualification - fi

 

Vaihe 1:

KEHITÄ RYHMÄ
LÄHETÄ SÄHKÖINEN AIEKIRJE (LOI) VERKKOSIVUJEN KAUTTA TAI MOBIILILAITTEELLA

 

Image-1-fi

 

VAIHE 2: PÄTEVÖIDY

 

VAIHTOEHTO 1

PÄTEVÖITYMINEN TOTEUTTAMALLA 12 BUILDING-LOHKOA

Toteuta 12 BUILDING-LOHKOA (4 ON OLTAVA SHARING-LOHKOJA) 6 PERÄKKÄISEN KUUKAUDEN AIKANA

 

ESIMERKKI PÄTEVÖITYMISESTÄ

 

Image-2-fi

 

KUUKAUSITTAINEN MINIMI: 2 BUILDING-LOHKOA

 

Velocity-External to External Training Presentation-Global 5-14-2018

 

VAIHTOEHTO 2

PÄTEVÖITYMINEN TOTEUTTAMALLA 4 SHARING-LOHKOA

Toteuta 4 SHARING-LOHKOA YHDEN KALENTERIKUUKAUDEN KULUESSA AJALLA 15. TAMMIKUUTA 2021 – 31. JOULUKUUTA 2022 PÄTEVÖITYÄKSESI BRAND REPRESENTATIVEKSI*

 

 

*Ohjelma alkaa kokeiluna 15. tammikuuta 2021 ja päättyy 31. joulukuuta 2022 korjatun myyntipalkkiosuunnitelman mukaisesti.

 

 

Vaihe 3:

SUORITA PÄTEVÖITYMINEN LOPPUUN JA TULE BRAND REPRESENTATIVEKSI!

 

KUUKAUSITTAISET YLLÄPITOVAATIMUKSET: 4 BUILDING-LOHKOA

 

Velocity-External to External Training Presentation-Global 5-14-2018

Huom: Kun pätevöityvät Brand Representativet saavat pätevöitymisensä valmiiksi, he siirtyvät lähimmän Brand Representativen alle. Varmista, että suoritat ensimmäisen pätevöitymiskuukautesi samassa kuussa tai aiemmin kuin kukaan ryhmässäsi suorittaa pätevöitymisen loppuun pitääksesi heidät tiimissäsi.

 

Jos pätevöityvä Brand Representative ei toteuta jatkuvan pätevöitymisen kuukausivaatimuksia jossain kuussa tai ei saa pätevöitymistä loppuun kuudessa kuukaudessa, heidän on lähetettävä uusi aiekirje ja aloitettava pätevöityminen alusta.

 

 

Lisäesimerkkejä pätevöitymisestä.

 

FLEX-LOHKOT

 

PÄÄKOHDAT

• Käytetään Building-lohkojen korvaamiseen osana kuukausittaisia Brand Representative -ylläpitovaatimuksia.

• Otetaan käyttöön automaattisesti, mikäli et saavuta Brand Representative -ylläpitovaatimuksiasi, kunhan sinulla on vähintään yksi Building-lohko kuukauden aikana.

• Voidaan käyttää vain kokonaisina lohkoina.

• Brand Representativet eivät voi tienata Leading Bonusta kuukausina, joina he käyttävät Flex-lohkoja.

• Myönnetään Brand Representative -tason saavuttamisen yhteydessä ja vuosittain sen jälkeen.

• Flex-lohkot eivät kerrytä myyntivolyymia tai CSV:tä, eikä niillä ole rahallista arvoa.

 

Elämässä tapahtuu kaikenlaista. JoskuS ryhmämyyntisi saattaa pudota Brand Representative -tason ylläpitämiseksi vaadittavan neljän Building-lohkon alapuolelle. Näissä tilanteissa voit turvautua Flex-lohkoihin!

 

 

NÄIN SE TOIMII

Flex-lohkoja käytetään kuukausittaisten Brand Representative -ylläpitovaatimuksen täyttämisen apuna. Jos et jossain kuussa ole täyttänyt neljän Building-lohkon minimivaatimusta, puuttuvat lohkot korvataan automaattisesti korkeintaan kolmella kerryttämälläsi Flex-lohkolla. Et kuitenkaan saa Leading Bonusta siinä kuussa, jossa käytät Flex-lohkoja.

 

Tienaat edelleen Building Bonusta kaikista toteutuneista, mutta et keskeneräisistä Building-lohkoista siinä kuussa, jossa käytät Flex-lohkoja.

 

Keskeneräisistä lohkoista puheenolleen, on tärkeää muistaa, että osittaisia Flex-lohkoja ei ole olemassa. Building-lohkon korvaamiseen käytetään kokonainen Flex-lohko, puuttui siitä minkä suuruinen osa tahansa. Toisin sanoen, jos saat kasaan kaksi kokonaista Building-lohkoa ja osan kolmannesta, käytät automaattisesti kaksi Flex-lohkoa puuttuvien Building-lohkojen korvaamiseen.

 

 

MITEN NIITÄ KERTYY

Sinulle myönnetään Flex-lohkoja heti kun saavutat Brand Representative -tason ja jatkat niiden kerryttämistä vuosittain siitä eteenpäin. Saat ensimmäisessä kokonaisessa Brand Representative -kuussa 3 Flex-lohkoa, jotka lisätään Volumes and Genealogy -tilillesi.

 

Toisessa kuussa saat kaksi Flex-lohkoa lisää. Kolmannessa Brand Representative -kuussa saat vielä ylimääräisen yhden Flex-lohkon. Tämän jälkeen saat 3 Flex-lohkoa lisää aina Brand Representative -vuosipäivänäsi! Ja mikä parasta, Flex-lohkot eivät vanhene, eikä niiden kerryttämiselle ole ylärajaa. Menetät kuitenkin keräämäsi Flex-lohkot, mikäli et pysty ylläpitämään Brand Representative -tasoasi. Voit silti saada käyttämättömät Flex-lohkot takaisin, jos suoritat uudelleenaloituksen.

 

Velocity Additional Details North America

 

Lisätietoa

Jos sinulla ei ole tarpeeksi Building- tai Flex-lohkoja Brand Representative -tason ylläpitämiseksi, siirryt takaisin brändikumppani -tasolle seuraavaan kuun ensimmäisenä päivänä. Kun tiput takaisin brändikumppaniksi, menetät kaikki tiimisi Brand Representativet. Sinulla on rajoitetun ajan mahdollisuus aloittaa uudelleen, ja jos onnistut, saat tiimiisi kuuluneet Brand Representativet ja aiemmin kertyneet Flex-lohkot takaisin.

 

 

USEIN KYSYTTYÄ FLEX-LOHKOISTA

 

K1: Jos minut ylennetään ennen kuun loppua, miksi en näe Flex-lohkojani heti, kun tasoni muuttuu Brand Representativeksi?
V1: Et tarvitse niitä vielä! Flex-lohkot ilmestyvät tilillesi viimeistä pätevöitymiskuukauttasi seuraavassa kuussa, joka on myös ensimmäinen kuukausi, jossa sinun on täytettävä neljän Building-lohkon ylläpitovaatimus.

 

K2: Eivätkö Flex-lohkot todellakaan vanhene?
V2: Eivät – kunhan ylläpidät Brand Representative -tasosi. Flex-lohkojen säilyttämiselle ei ole aikarajoituksia.

 

K3: Minkä arvoisia Flex-lohkot ovat?
V3: Flex-lohkoista ei saa myyntivolyymia tai CSV:tä, niillä ei ole rahallista arvoa, eikä niitä voi muuttaa rahaksi – niitä käytetään vain Brand Representative -tason ylläpidon tukemiseen.

 

K4: Voinko jakaa Flex-lohkoni tai siirtää ne ystävälle?
V4: Et. Flex-lohkosi ovat henkilökohtaisia ja vain sinä voit käyttää ne.

 

K5: Jos G1 Brand Representativeni käyttää Flex-lohkoja, onko sillä vaikutusta Brand Representative -tasooni?
V5: Ei lainkaan! Tasosi määritellään G1 Brand Representativiesi määrän ja johtotiimiesi perusteella, riippumatta siitä käyttääkö G1 Brand Representativesi Flex-lohkoja.

 

K6: Mitä tapahtuu, jos minulla ei ole tarpeeksi Flex-lohkoja Brand Representative -tasoni ylläpitämiseksi.
V6: Jos sinulla ei ole tarpeeksi Flex-lohkoja, tiput takaisin brändikumppaniksi, mutta voit pitää jäljelle jääneet Flex-lohkot varastossa. Katso lisätietoja kohdasta uudelleenaloitus.