Oletko vielä täällä?

JATKA
Glossary - fi

 

BRÄNDIKUMPPANI – Kuka tahansa henkilö, joka on oikeutettu myymään Nu Skin -tuotteita brändikumppanin sopimuksen (Brand Affiliate Agreement (BAA)) alaisuudessa. Kaikki tuoteostot ovat vapaaehtoisia.

 

BRÄNDIKUMPPANIN SOPIMUS (BRAND AFFILIATE AGREEMENT (BAA)) – Sopimus, joka vaaditaan brändikumppaniksi ryhtyessä. Kun Nu Skin hyväksyy brändikumppanin sopimuksen, yksilö luokitellaan brändikumppaniksi ja voi rekisteröidä asiakkaita ja jälleenmyydä tuotteita.

 

BRAND REPRESENTATIVE (BR) – Henkilö, joka on käynyt läpi pätevöitymisen, mutta myös yleisluontoinen termi, jolla viitataan kaikkiin Brand Representativeihin ja korkeapiin tasoihin, nimikkeestä riippumatta. Brand Representative -tason ylläpitämiseksi vaaditaan vähintään neljän Building-lohkon toteuttamista kuukausittain (tai Flex-lohkojen käyttöä puuttuvien Building-lohkojen korvaamiseksi). Jos et pysty ylläpitämään Brand Representative -tasoasi, tiimisi mahdolliset Brand Representativet nousevat ylälinjasi Brand Representativen tiimiin. Sinulla on rajoitetun ajan mahdollisuus aloittaa uudelleen, ja jos onnistut, saat tiimiisi kuuluneet Brand Representativet ja aiemmin kertyneet Flex-lohkot takaisin. Tutustu uudelleen aloitusta koskeviin lisätietoihin tai ota yhteyttä Account Manageriisi oppiaksesi lisää.

 

BUILDING-LOHKO – Käytetään myyntivolyymin mittaamiseen. Building-lohkon katsotaan toteutuneen vasta, kun sen myyntivolyymi on 500 pistettä. Alle 500 pisteen Building-lohkoja kutsutaan keskeneräisiksi.

 

BUILDING BONUS (BB) – Kaikki Brand Representativet ovat oikeutettuja tienaamaan Building Bonusta toteutuneista Building-lohkoista. Vähintään 4 Building-lohkoa (ilman Flex-lohkoja) toteuttavat Brand Representativet ovat oikeutettuja saamaan maksun myös keskeneräisistä Building-lohkoista kuun lopussa. Keskeneräisistä Building-lohkoista maksetaan edellisen toteutuneen Building-lohkon maksuprosentin mukaisesti. Keskeneräisistä Building-lohkoista maksetaan seuraavan kuun 8. päivä. Brändikumppanit ja pätevöityvät Brand Representativet eivät ole oikeutettuja Building Bonuksiin. Flex-lohkoista ei makseta Building Bonusta. Building Bonus lasketaan jokaisen yksittäisen Building-lohkon CSV:stä. Building-lohkoon sovellettava maksuprosentti liitetään vain kyseenomaiseen Building-lohkoon, eikä sitä sovelleta edellisiin toteutuneisiin Building-lohkoihin

 

BUSINESS BUILDER -TILI (BBP) – Kannustin, joka motivoi menestyneitä Brand Representativeja jatkamaan myyntitiiminsä rakentamista. Business Builder -tili on toinen tili, joka annetaan Brand Representativelle, joka on ollut Blue Diamond Director -maksutasolla kuukauden ajan. BBP perustetaan Blue Diamond Directorin (päätilin) 1. sukupolven tasolle. Rakentamalla Brand Representativien tiimin BBP:n alle, sekä päätili että BBP-tili ovat oikeutettuja 5 % Leading Bonukseen kuudesta Brand Representativien sukupolvesta. BBP- ja päätilin omistaja on oikeutettu jopa 10 % BBP- ja päätilin päällekkäisten sukupolvien CSV:stä. Ota yhteyttä Account Manageriisi saadaksesi tarkempaa tietoa Business Builder -tilistä

 

KOMISSIOON OIKEUTTAVA MYYNTIARVO (COMMISSIONABLE SALES VALUE (CSV)) = Jokaisen tuotteen rahallinen arvo, jota käytetään Building- ja Leading Bonusten määrittelyyn. Tuotteiden CSV-arvo voi vaihdella ajoittain. Ota yhteyttä oman markkina-alueesi tukeen tai ylälinjasi brändikumppaniin saadaksesi lisätietoa tarkoista tuotehinnoista, Sharing Bonuksen yksityiskohdista, komissioon oikeuttavasta myyntiarvosta ja muista palkkiotiedoista.

 

FLEX-LOHKOT – Building-lohkon korvaaja, joka käytetään automaattisesti Brand Representative -tason ylläpitämiseksi, jos et toteuta vähintään neljää Building-lohkoa kuukauden aikana. Jos käytät Flex-lohkoja, olet edelleen oikeutettu saamaan Building Bonuksia toteutuneista Building-lohkoista, et kuitenkaan ole oikeutettu Leading Bonuksiin. Flex-lohkoista ei saa myyntivolyymia tai CSV:tä, niillä ei ole rahallista arvoa, eikä niitä voi muuttaa rahaksi – niitä käytetään vain Brand Representative -tason ylläpidon tukemiseen. Yhden kuukauden aikana voi käyttää korkeintaan 3 Flex-lohkoa. Flex-lohkoja voi kerryttää rajattomasti. Flex-lohkot eivät vanhene eikä niitä voi siirtää muille. Menetät keräämäsi Flex-lohkot, mikäli et pysty ylläpitämään Brand Representative -tasoasi. Tutustu lisätietoihin saadaksesi lisää yksityiskohtia Flex-lohkoista.

 

SUKUPOLVI – Yksinkertainen tapa tiimisi organisoimiseen. Kaikki suoraan johtamasi Brand Representativet ovat ensimmäinen sukupolvesi (Generation 1 tai G1). Kaikki G1 Brand Representativiesi suoraan johtamat Brand Representativet ovat toinen sukupolvesi (G2), ja niin edelleen.

 

RYHMÄ – Ryhmäsi koostuu sinusta, kaikista vähittäismyyntiasiakkaistasi, jäsenistäsi, brändikumppaneistasi ja/tai pätevöityvistä Brand Representativeistasi (Ranskassa vain VDI-statuksesi sallimissa rajoissa). Brand Representativet ja heidän ryhmänsä eivät kuulu sinun ryhmääsi. Kaikki ryhmäsi myynnit kerryttävät Building-lohkoja ja ryhmäsi komissioon oikeuttavaa myyntiarvoa.

 

JOHTOTIIMI (LEADERSHIP TEAM (LT)) – Katso Johda – Ole huippujohtaja.

 

JOHTOTIIMIN MYYNTIVOLYYMI (LTSV) – G1 Brand Representativen LTSV on G1–G6-tasojesi myyntivolyymin summa kyseiseltä G1 Brand Representativelta.

 

LEADING BONUS – Katso kuukausittaiset maksut.

 

AIEKIRJE (LETTER OF INTENT (LOI)) – Sähköinen tai kirjallinen ilmoitus, jonka allekirjoittamalla brändikumppani ilmoittaa Nu Skinille aikeestaan aloittaa pätevöityminen ja tulla pätevöityväksi Brand Representativeksi. Kun LOI on lähetetty ja Nu Skin on hyväksynyt sen, brändikumppaniin viitataan lyhenteellä ”QBR1” ensimmäisen pätevöitymiskuukautensa ja ”QBR2” toisen pätevöitymiskuukautensa aikana. Jos brändikumppani on ollut pätevöityvä Brand Representative aiemmin ja haluaa aloittaa pätevöitymisen uudelleen, hänen on lähetettävä uusi aiekirje.

 

JÄSEN – Henkilö, joka on brändikumppanin rekisteröimä ja voi ostaa Nu Skin tuotteita jäsenhintaan, mutta ei itse ole brändikumppani. Jäsenellä ei ole oikeutta rekisteröidä brändikumppaneita tai jälleenmyydä tuotteita.

 

JÄSENHINTA – Tuotteiden ostohinta jäsenille ja brändikumppaneille. Jäsenhintoja voidaan satunnaisesti alentaa kampanjoiden aikana paikallisen markkina-alueen määritelmän mukaisesti.

 

(TEAM ELITE BUSINESS BUILDER-TILI (TE BBP) – Kannustin, joka motivoi menestyneitä Brand Representativeja jatkamaan myyntitiiminsä rakentamista. TE BBP -tili on kolmas tili, joka annetaan Brand Representativelle, joka on suorittanut ensimmäisen Team Elite -pätevöitymiskuukautensa. TE BBP perustetaan päätilin BBP-tilin ensimmäisen sukupolven tasolle. Rakentamalla Brand Representativien tiimin BBP:n alle, päätili on oikeutettu 5 % Leading Bonukseen kuudesta Brand Representativien sukupolvesta, BBP-tili on oikeutettu 5 % Leading Bonukseen kuudesta Brand Representativien sukupolvesta ja myös TE BBP -tili on oikeutettu 5 % Leading Bonukseen kuudesta Brand Representativien sukupolvesta. Tämä tarkoittaa, että päätili on oikeutettu jopa 15 % ja BBP-tili jopa 10 % TE BBP-, BBP- ja päätilin päällekkäisten sukupolvien CSV:stä. Lisätietoja saat Account Manageriltasi

 

TUOTE – Kaikki Nu Skinin ja sen brändikumppaneiden myymät tuotteet ja palvelut.

 

PÄTEVÖITYMINEN – Prosessi, jonka brändikumppanit läpikäyvät tullakseen Brand Representativeiksi. Aloitat pätevöitymisen lähettämällä aiekirjeen, jolloin sinut luokitellaan pätevöityväksi Brand Representativeksi. Kun olet hankkinut vaadittavan määrän Building-lohkoja ja Sharing-lohkoja kuuden kuukauden sisällä, pätevöitymisesi on valmis ja sinut luokitellaan Brand Representativeksi. Lisätietoja saat osiosta Rakenna – Pätevöityminen.

 

PÄTEVÖITYVÄ BRAND REPRESENTATIVE (QBR) – Brändikumppani, joka on lähettänyt aiekirjeen ja aloittanut pätevöitymisen, mutta ei ole vielä saanut sitä loppuun. Lisätietoja saat osiosta Rakenna – Pätevöityminen

 

REKISTERÖINTI – Viittaa vähittäismyyntiasiakkaiden, jäsenten ja brändikumppaneiden henkilökohtaiseen kirjaamisen Nu Skinille. Ole hyvä ja huomioi, että Ranskassa voit tehdä henkilökohtaisia vähittäismyyntiasiakkaiden, jäsenten ja brändikumppaneiden rekisteröintejä vain VDI-statuksesi sallimissa rajoissa.

 

RETAIL BUILDING BONUS – USA:ssa tai Kanadassa rekisteröityjen vähittäismyyntiasiakkaiden tiettyjen tuotteiden ostoista ensimmäiselle asiakastilin yläpuolella oston aikaan olevalle, ehdot täyttävälle pätevöityvälle Brand Representativelle tai Brand Representativelle maksettava bonus (vain USA:n ja Kanadan tilit). Retail Building Bonukset lasketaan päivittäin ja maksetaan saman viikoittaisen aikataulun mukaan, kuin Building Bonus. Brändikumppanin on oltava tuoteoston tapahtuessa pätevöityvä Brand Representative tai Brand Representative, jotta ehdot täyttyisivät. Ota yhteyttä oman markkina-alueesi tukeen tai brändikumppaniisi saadaksesi tarkat tuotehinnat, voimassa olevat Sharing Bonus -yksityiskohdat tai muita tietoja.

 

VÄHITTÄISMYYNTIASKIAKAS – Kaikki, jotka eivät ole brändikumppaneita tai jäseniä, ja jotka ostavat tuotteita brändikumppanilta tai suoraan Nu Skiniltä.

 

VÄHITTÄISMYYNTIVOITTO – Erotus omien kustannustesi (jäsenhinta, verot, toimitus, jne.) ja myyntihintasi välillä. Ole hyvä ja tarkista mahdolliset paikallisesta lainsäädännöstä johtuvat rajoitukset toimintaperiaatteista ja menettelytavoista.

 

VÄHITTÄISMYYNTIBONUS – jäsenhinnan ja vähittäismyyntiasiakkaittesi maksaman hinnan erotus (ilman toimitusta ja veroja), kun he ostavat tuotteita suoraan Nu Skiniltä. Ota yhteyttä oman markkina-alueesi tukeen tai brändikumppaniisi saadaksesi tarkat tuotehinnat, voimassa olevat Sharing Bonus -yksityiskohdat tai muita tietoja. Ole hyvä ja huomioi, että Ranskassa voit rekisteröidä vähittäismyyntiasiakkaita henkilökohtaisesti ja tienata vähittäismyyntibonuksia vain VDI-statuksesi sallimissa rajoissa.

 

MYYNTIVOLYYMI – Pistejärjestelmä, jolla vertaamme tuotteiden suhteellista arvoa eri valuutoissa ja eri markkinoilla. Jokaiseen tuotteeseen on liitetty tietty pisteytetty myyntivolyymi. Sharing-lohkot, Building-lohkot ja johtotiimin myyntivolyymi koostuvat kaikki myyntivolyymista. Myyntivolyymi ja komissioon oikeuttava myyntiarvo ovat kaksi eri asiaa.

 

SHARING-LOHKO – Building-lohkojen alajoukko, joka koostuu 500 pisteestä myyntivolyymia, mutta niihin lasketaan vain henkilökohtaisesti rekisteröimiesi asiakkaiden, jäsenten, brändikumppaneiden ja pätevöityvien Brand Representativien ostot ja rekisteröimiesi brändikumppaneiden ja pätevöityvien Brand Representativien rekisteröimät vähittäismyyntiasiakkaat Yhdysvalloissa tai Kanadassa. Henkilökohtaisia ostojasi ei lasketa osaksi Sharing-lohkoja. Sharing-lohkoja sovelletaan vain pätevöitymiseen, ja ne ovat Building-lohkojen alakategoria. Siksi kaikki Sharing-lohkot ovat Building-lohkoja, mutta kaikki Building-lohkot eivät ole Sharing-lohkoja

 

SHARING BONUS – Katso Jaa – Päivittäiset ansiot.

 

TIIMI – Tiimisi koostuu ryhmästäsi ja kaikista ryhmistä, joista olet oikeutettu saamaan palkkioita.

 

TASO(NIMIKE) – Viittaa jäseniin, brändikumppaneihin, pätevöityviin Brand Representativeihin ja Brand Representative -tasoihin. Brand Representative -tasot määräytyvät G1 Brand Representativien ja johtotiimien määrän perusteella, ja niitä käytetään määrittelemään kuinka monesta sukupolvesta voit saada Leading Bonusta. Katso tarkat tasovaatimukset johda -osion tasot ja Leading Bonus -taulukosta.

 

VELOCITY-TILI – Sähköinen tili, jolla viitataan kaikkiin Nu Skinin tekemiin kompensaatiotapahtumiin, mukautuksiin ja maksuihin. Saat Velocity-tilin, kun sinusta tulee brändikumppani. Nu Skin siirtää sinulle Velocity-tilisi summan maksutta ja automaattisesti aina viikoittaisen ja kuukausittaisen maksujakson alussa. Olet vastuussa kaikista maksuista, joita siirtoon saattaa liittyä. Automaattisille maksuille on 10 € minimirajoitus. Sinun tekemillesi siirroille ei ole minimirajoitusta. Velocity-tilit eivät kerrytä korkoa. Näet Velocity-tilisi Nu Skinin brändikumppaneiden verkkoportaalin kautta.