Oletko vielä täällä?

JATKA
Build - fi

 

RAKENNA ASIAKKAIDEN JA BRÄNDIKUMPPANIEN RYHMÄ, JA VOIT TIENATA VIIKOITTAISIA BUILDING BONUKSIA KOKO RYHMÄSI MYYNNISTÄ.

 

YMMÄRRÄ LOHKOJA

 

Lohkoja on kahdenlaisia - Building-lohkoja ja Sharing-lohkoja. Jokainen Building-lohko edustaa 500 pisteen myyntivolyymia ryhmästäsi. Sharing-lohkot ovat Building-lohkojen alajoukko, mutta niihin lasketaan vain henkilökohtaisesti rekisteröimiesi1 asiakkaiden, jäsenten, brändikumppaneiden ja pätevöityvien Brand Representativien ostot.

 

Image-1-fi

 

Lohkot nollaantuvat joka kuussa, joten kuukausittaisten myyntiesi seuraaminen on helpompaa kuin koskaan.

 

Jotta voisit tienata Building Bonusta, sinun on pätevöidyttävä Brand Representativeksi seuraamalla näitä vaiheita:

 

PÄTEVÖITYMINEN

 

Image-2-fi

 

Saatuasi pätevöitymisen valmiiksi, sinusta tulee Brand Representative heti seuraavan viikon alusta lähtien. Sitten voit tienata viikoittaisia Building Bonuksia, jotka alkavat 5 %:sta ja ovat korkeintaan 40 % ryhmäsi tuotemyynnin komissioon oikeuttavasta myyntiarvosta. Jotta pysyisit Brand Representative -tasolla, sinun on nyt toteutettava 4 Buiding-lohkoa kuukausittain (tai käytettävä korkeintaan 3 Flex-lohkoa, kuten sanastossa ja lisätiedoissa tarkemmin selitetään)

 

FLEX-LOHKOT

 

Image-3-fi

 

BRAND REPRESENTATIVE VOIT TIENATA BUILDING BONUSTA

 

NÄIN SE TOIMII

 

Näitä lohkoja käytetään myös etenemisesi ja maksujesi määrittämiseen. Lohkot tekevät liiketoimintasi ymmärtämisestä ja järjestämisestä helpompaa ja tehokkaampaa sinulle ja ryhmällesi (sinä ja kaikki vähittäismyyntiasiakkaasi, jäsenesi, brändikumppanisi ja pätevöityvät Brand Representativesi).

 

BUILDING BONUS

Tienaa porrastettu bonus, joka alkaa 5 %:sta ensimmäisen Building-lohkosi komissioon oikeuttavasta myyntiarvosta (CSV)* ja on korkeimmillaan 40 % kuudennestatoista ja tämän ylittävistä Building-lohkoistasi. Sinulle maksetaan jokaisen yksittäisen Building-lohkon CSV:stä. Jokaisesta Building-lohkosta maksetaan vain siihen liitetyn prosentin mukaisesti kuvan osoittamalla tavalla.

 

Image-4-fi

 

TIENAA VIIKOITTAIN

 

Maksamme sinulle Building Bonuksen 4 kertaa viikossa uusista toteutuneista Building-lohkoista. Laskemme palkkiosi kuun 7., 14., 21. ja viimeiseen päivään mennessä kerääntyneiden myyntien perusteella joka kuussa, joten sinun ei tarvitse odottaa kuun loppuun saadaksesi palkkiosi. Palkkiosi näkyvät V&G-tililläsi yleensä yhden työpäivän sisällä, ja ne maksetaan automaattisesti valitsemallesi tilille.

 

VIIKOITTAINEN BUILDING BONUS -AIKATAULU

 

Image-5-fi

 

BONUKSET LASKETAAN YLEISESTI 8., 15., 22. JA SEURAAVAN KUUN ENSIMMÄINEN PÄIVÄ, AIKAVYÖHYKKEEN UTC -7 AIKAA SEURATEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1Ranska: ”Rekisteröinti” viittaa vähittäismyyntiasiakkaiden, jäsenten ja brändikumppaneiden henkilökohtaiseen kirjaamiseen Nu Skinille VDI-statuksesi sallimissa rajoissa.