Oletko vielä täällä?

JATKA

Velocity

Velocity Brochure

 

Esittelyssä Velocity by Nu Skin® – myyntisuoritusohjelma, joka tarjoaa elämäntapaasi sopivia joustavia ratkaisuja, antaa nopeita palkkioita motivaation ylläpitämiseksi ja voimaannuttaa sinut rakentamaan liiketoimintaasi.

 

Haluatko tienata hieman ylimääräistä jakamalla suosikkituotteesi ystäviesi kanssa? Ehkä unelmanasi on omistaa oma liiketoimintasi? Mikä tahansa tavoitteesi onkin, Nu Skin® -matkasi on omasi. Siksi Velocity mahdollistaa oman polun ja oman tahdin valitsemisen.

 

JOUSTAVA

Velocityn joustavien vaihtoehtojen avulla voit tehdä jälleenmyyntiä, jakaa, rakentaa ja johtaa, mikä auttaa sinua elämään elämäsi omilla ehdoillasi – voit määrätä itse oman työaikasi ja työskennellä kohti omia pyrkimyksiäsi.

 

NOPEA

Velocityn kautta saat nopeasti maksun, kun myyt tuotteen. Voit tienata bonuksia päivittäin, viikoittain ja kuukausittain, joten sekä sinä että ne, jotka tuot mukaan Nu Skinin toimintaan, saatte palkkioita nopeasti.

 

PALKITSEVA

Velocity palkitsee kovan työn avokätisillä bonuksilla, nopeilla maksuilla, uskomattomalla tunnustuksella ja muilla kannusteilla. Tavoitteidesi saavuttamiseen on monta tapaa – tämä on sinun elämäsi, liiketoimintasi, sinun tiesi.

 

Ja mikä parasta, aloittaminen on helppoa ja ilmaista.

 

Velocity Share
Velocity Build
Velocity Lead
Velocity Brand Representative Qualification
Velocity Glossary
Velocity Marketing Materials