Oletko vielä täällä?

JATKA

Alan työvälineet

ALAN TYÖVÄLINEET

Olet käynyt muistilistaa läpi ja oppinut tuntemaan Velocityä hieman. Nyt on aika jakaa Nu Skin maailman kanssa! Nämä hyödylliset työvälineet voivat auttaa muuttamaan liiketoimintasi unelmasta todellisuudeksi.

 

tools 600x300

 

 


 

 

 

Tällä sivulla

Aloita tutustuminen käytössäsi olevaan upeaan työkaluvalikoimaan.

 

Nu Skin Products
NU SKIN -TUOTTEET
Start-up Kits
ALOITUSPAKKAUKSET
My Store App
MY STORE APP
My Site
MY SITE
Recurring Orders
TOISTUVAT TILAUKSET
My Workspace
MY WORKSPACE
Prospecting Tools
JÄLLEENMYYJÄ- JA ASIAKASHANKINTATYÖKALUT
PR Newsroom
PR-UUTISHUONE
Get in touch
OTA YHTEYTTÄ

 

 

 


 

 

 

Nu Skin -tuotteet

Monipuolisen tuotevalikoimansa ansiosta Nu Skinillä on jotain jokaiselle. Olitpa kiinnostunut korkean teknologian kauneudenhoitolaitteista, kohdistettujen anti-ageing-ratkaisujen tuotelinjasta, meikeistä ja tarvikkeista tai Pharmanex-sarjan hyvinvointi- ja elämäntapatuotteista, löydät varmasti jotain, jota rakastat.

 

KATSO TUOTEKUVASTOA
KATSO TUOTETIETOSIVUJA
nuskin_products

 

 


 

 

Aloituspakkaukset

Jos olet hieman epävarma siitä, millä tuotteilla kannattaa aloittaa, ei hätää! Liiketoiminnan aloituspakkausten valikoimassamme on jo valmiiksi tehtyjä tuotepaketteja, jotka ovat hyviä esittelytuotteita. Voit säästää jopa 17 % tutustuessasi Nu Skin -valikoimaan ja saat alennuskortin, jolla saat 15 % alennusta seuraavasta tilauksestasi lisäbonuksena!

TUTUSTU TARKEMMIN
Start-up Kits

 


 

 

My Store App

Tuotteiden jakaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Tämän kätevän sovelluksen avulla voit luoda räätälöityjä tarjouksia suosikkituotteistasi ja lähettää niitä asiakkaillesi ja prospekteillesi - yhdessä personoidun viestin kanssa, jolla annat tarjoukselle oman kosketuksesi, ja kaikki muutamassa sekunnissa. Lue lisää My Store App -sovelluksesta tai lataa se alta.

app store
google-play
My Store App

 

 


 

 

My Site

Pieni viipale Nu Skiniä, vain sinulle. My Siten avulla voit tehdä juuri sen - oman, räätälöidyn, brändätyn sivustosi, jolta asiakkaasi voivat ostaa suosikkituotteitasi, ja kaikki komissiot tulevat sinulle. Katso kuinka voit perustaa sen ja olla luova!

 

LISÄTIETOJA MY SITESTÄ
My Site

 

 


 

 

TOISTUVAT TILAUKSET

Toistuva tilaus - tunnetaan nimellä ADR tai Automatic Delivery Rewards -tilaus - on helpoin tapa saada rakastamasi tuotteet tarpeen mukaan ja ajoissa. Se on vähän kuin tilauspalvelu. Valitset ne tuotteet, jotka haluat, ja me käsittelemme tilauksen joka kuukausi valitsemanasi päivänä. Mikä parempaa, sinulla on mahdollisuus ansaita jokaisesta tilauksestasi tuotepisteitä, joilla voit lunastaa suosikkituotteitasi.

LUE LISÄÄ ADR-TILAUKSISTA
Recurring Orders

 

 


 

 

MY WORKSPACE

On tärkeää seurata edistymistäsi liiketoimintaa rakentaessasi. Saat yleiskatsauksen asiakkaista, myynneistä ja alalinjoista ja löydät tietoja ja materiaaleja suosikkituotteistasi, kampanjoista ja kannustimista, jotka auttavat jakamaan Nu Skiniä maailmalle.

SIIRRY SIVUSTOLLE
My Workspace

 

 


 

 

JÄLLEENMYYJÄ- JA ASIAKASHANKINTAMATERIAALIT

Emme päästä sinua lähtemään maailmalle tyhjin käsin! Saat kaikenlaisia brändättyjä tuotemateriaaleja kuten käyntikortteja, esitteisiin ja muuta, jotka auttavat tekemään tuotemerkistä omasi.

TUTUTSU NU SKININ MARKKINOINTIMATERIAALI
Prospecting Materials

 

 


 

 

PR-uutishuone

Globaalina yhtiönä Nu Skinillä tapahtuu aina paljon. PR-uutishuoneemme on hyvä paikka käydä katsomassa Euroopan uutisia. Katso erityisesti lehdistötiedotteita yhtiön taloudellisesta tuloksesta, uusien tuotteiden julkaisuja, viimeaikaisia palkintoja ja paljon muuta! Tilaa säännölliset päivitykset, niin pysyt ajan tasalla.

KÄY UUTISHUONEESSA
PR Newsroom

 

 


 

 

OTA YHTEYTTÄ

Kysyttävää? Todella hienoa! Sponsorisi on erinomainen Nu Skin -tiedonlähde ja aina paras kohde kysymyksillesi. Löydät hänen yhteystietonsa Workspacestasi ja voit ottaa yhteyttä niin usein kuin on tarpeen. Jos sinulla on kysyttävää tuotteesta tai tilauksestasi, brändikumppanien tukitiimimme auttaa mielellään.

OTA YHTEYTTÄ TUKITIIMIIN
Get in touch

 

 

 


 

 

 

YKSI VAIHE LISÄÄ

Olet melkein valmis! Ennen kuin aloitat, varmista että olet ajan tasalla Nu Skinin säännöistä ja määräyksistä.

 

KERRO LISÄÄ