Oletko vielä täällä?

JATKA

Scanner Rahat takaisin takuun puitteissa lomakkeen

Anna Pharmanex BioPhotonic Skannerin antaa välittömät todisteet karotenoiditasostasi ja tarkkaile mitattavissa olevaa eroa. Jos SCS -arvosi ei nouse käytettyäsi yhtä allamainituista ravintolisistä suositusten mukaisesti 90 päivän ajan, palautamme sinulle tuotteista maksamasi hinnan.

 

Tähän tarjoukseen osallistuminen tarkoittaa, että hakijoiden katsotaan hyväksyneen alla olevat säännöt ja ehdot ja heidät sidotaan niihin. Nu Skin varaa itselleen täyden yksinoikeuden kieltäytyä kaikista vaateista, jotka eivät seuraa näitä sääntöjä ja ehtoja. 

 

Tämä tarjous ei korvaa tai rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi, vaan se on lisäys niihin.

 

Jotta voisit vahvistaa vaateesi, sinun on täytettävä ja allekirjoitettava rahat takaisin-takuun lomake. Voit käyttää tarjouksen vain 90 päivän sisällä siitä päivästä kun sinut on skannattu uudelleen. Tuotteet ja niiden  ostopäivämäärän tulee näkyä selkeästi alkuperäisestä ostokuitista.

 

Näiden sääntöjen ja ehtojen puitteissa:

 

 • ADR-tilaus tarkoittaa: Automaattisten toimitusten palkkio-ohjelmaa (Automatic Delivery Rewards) (lisätietoa löydät osoitteesta Mikä on ADR-tilaus).
 • Tuotteet ovat: LifePak+, JVi, Pharmanex Eye Formula tai Beauty Focus Collagen+.
 • SCS: Ihon karotenoidiarvo (Skin Carotenoid Score).
 • Skannauskortti: Voivat olla fyysisiä tai digitaalisia ja voidaan käyttää uudelleen - samaa korttia käytetään sekä alku- että jatkoskannauksiin. Viivakoodi on skannauskortissa näkyvä numerosarja, joka antaa sinulle mahdollisuuden elinikäiseen seurantaan, mikäli kortin numero on liitetty ADR -tilaukseen.
 • Skannerioperaattori: On Nu Skin:n valtuutettu jakelija Brändikumppani-sopimuksen mukaisesti.

 

SÄÄNNÖT & EHDOT:

 

Osallistumiskelpoisuus:

 • Rahat takaisin takuu on avoin kaikille yli 18-vuotiaille, jotka ovat rekisteröityneet Nu Skin Brändikumppaneiksi tai asiakkaiksi, joilla on voimassa oleva Nu Skin ID numero, ja jotka asuvat laillisesti jossain EMEA:n alueen maassa jossa Nu Skin toimii ja jossa tuotteet ovat vapaassa myynnissä.
 • Tämä takuu ei koske henkilöitä, jotka ovat ottaneet mitään takuuseen kuuluvia tuotteita viimeisten 3 kuukauden aikana.
 • Jokainen asiakas on oikeutettu saamaan vain yhden rahojen palautuksen tämän rahat takaisin takuun puitteissa.

 

Takuun hakeminen:

 • Pyydä ensin alkuskannausta S3 BioPhotonic Skannerilla selvittääksesi SCS -arvosi ennen kuin ryhdyt käyttämään tuotteita. Ensimmäinen SCS -arvosi on rekisteröitävä ja skannauskorttisi on liitettävä ADR -tilaukseesi.
 • Tilaa yhtä tuotteista ADR -tilauksen kautta kolmessa peräkkäisessä kuussa ja käytä sitä noudattaen alla kuvattua suositeltua annostusta. Sinun tulee tehdä tilaus viimeistään 7 päivän kuluttua ensimmäisestä skannauksestasi.
 • Nauti ihanteellinen määrä ravinteita jatkuvasti vähintään 90 päivän ajan taataksesi SCS -arvosi nousun.

 

Käyttäessäsi JVi -juomaa, tämä saavutetaan nauttimalla 60 ml tuotetta kahdesti päivässä. Vaikka suosittelemme, että otat vähintään 60 ml tuotetta kahdesti päivässä saavuttaaksesi optimaaliset tulokset, Nu Skin rahat takaisin takuuta voidaan käyttää myös jos annostus on ollut 50 ml päivässä kolmessa peräkkäisessä kuussa.

Käyttäessäsi Lifepak+ -tuotetta, tämä saavutetaan ottamalla yksi pussukka (4 tablettia) päivässä, eli yhteensä kaksi pakettia LifePak+ -tuotetta kolmessa peräkkäisessä kuussa.

Pharmanex Eye Formulan kohdalla tämän voi saavuttaa ottamalla 1 kapselin päivässä, tarkoittaen 3 Pharmanex Eye Formula pakkausta 3 peräkkäisen kuukauden aikana.

Käyttäessäsi Beauty Focus Collagen+ -tuotetta, tämä saavutetaan ottamalla yksi pussukka päivässä, eli yhteensä 3 pakettia Beauty Focus Collagen+ -tuotetta kolmessa peräkkäisessä kuussa.

 

 

Kun olemme vastaanottaneet hyvityspyyntösi, rahat palautetaan sinulle 2-4 viikon sisällä.

*
*
*
Vaadittavat tiedot Rahat takaisin -takuukorvauksen saamiseksi
*
*

Ensimmäinen skannaus (ennen tuotteen käyttöä)

*
*
*
*
 LifePak+
 JVi
 Pharmanex Eye Formula
 Beauty Focus Collagen+

Seurantaskannaus (kun tuote on ollut käytössä 90-100 päivää)

 

 

 

*
*

 

Yleistä:

 

 • Jos olet käyttänyt ainakin kahta kolmesta tuotteesta (LifePak+ , JVi, Pharmanex Eye Formulaa ja Beauty Focus Collagen+ missä tahansa yhdistelmässä) kolme peräkkäistä kuukautta, Nu Skin palauttaa vain yhden tuotteen hinnan mikäli SCS -arvosi ei noussut. Saat vapaasti valita minkä tuotteen hinnan haluat takaisin näistä kolmesta tuotteesta.
 • Jos olet tilannut ADR -tilauspaketit, joka on sisältänyt tuotteet alennettuun hintaan ja tahdot käyttää rahat takaisin takuuta, ole hyvä ja huomioi, että sinulle tehty palautus vastaa tuotteen alennettua hintaa.
 • Hyvitys tehdään sille luottokortille jota olet käyttänyt tuotteiden ostoon. Jos olet käyttänyt jotain muuta maksutapaa kuin luottokorttia tuotteiden ostoon, rahat palautetaan nimeämällesi pankkitilille sähköisellä tilisiirrolla.

 

Muuta:

Yhtiö varaa itselleen oikeuden pyytää sinulta uudelleenskannausta yhtiön laskuun.
Mikäli manipulaatiota ilmenee, niin kuin Nu Skin yksinoikeudella määrittää, tämän rahat takaisin takuun säännöt ja ehdot tekevät kaikki vaateet rahojen palauttamisesta tyhjiksi.
Nu Skin varaa itselleen oikeuden muokata rahat takaisin takuuta tai lakkauttaa sen. Jos Nu Skin lakkauttaa rahat takaisin takuun, yhtiö käsittelee yhä kaikki palautuspyynnöt jotka on tehty ennen lakkauttamispäivämäärää, ja palauttaa rahat mikäli palautuspyyntö hyväksytään.

 

Vastuuvapauslauseke:

Yhtiö, sen emoyhtiö, osakkuusyhtiöt ja tytäryhtiöt (“Nu Skin” tai” Pharmanex”) ovat tietoisia ja ymmärtävät täysin huolesi siitä, miten Sinua koskevaa tietoa kerätään, käytetään ja jaetaan osallistuessasi Rahat takaisin -takuuohjelmaan. Nu Skin kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojaamaan Nu Skin -tuotteita ja -palveluita käyttävien kuluttajien yksityisiä tietoja. Nu Skin kerää ja säilyttää Sinusta tiettyjä, mahdollisesti arkaluontoisina pidettäviä henkilökohtaisia tietoja, hallinnollisia ja arkistointitarkoituksia varten.

 

Lähettämällä tämän Rahat takaisin -takuun korvauspyyntölomakkeen suostut täten nimenomaisesti siihen, että Nu Skin säilyttää kaiken itsestäsi antaman tiedon yhtiön pääkonttorissa Yhdysvalloissa, eri alueiden pääkonttoreissa, ja/tai paikallisissa osakkuusyhtiöissään asuinmaassasi. Suostut myös nimenomaisesti siihen, että Pharmanex voi käyttää tietojasi käsitelläkseen tietoja EU:n ulkopuolella ja tutkimuksiin käytettävässä koontitietokannassa, ilman että Sinua voitaisiin niiden perusteella tunnistaa.

 

Ymmärrät, että Pharmanex tarjoaa Sinulle pääsyn karotenoidiskannauksesi tuloksiin Pharmanexin nettisivuilla. (Vain Sinulla on pääsy näihin tietoihin kirjauduttuasi sisään.) Ymmärrät myös, että vain Sinulla on pääsy niihin tietoihin, joiden perusteella Sinut voidaan tunnistaa. Sinulla on oikeus päästä käsiksi Nu Skinilla Sinusta olevaan henkilökohtaiseen tietoon ja korjata sitä ottamalla yhteyttä oman asuinmaasi asiakaspalveluun. Kaikkia tietoja säilytetään vain tarpeelliseksi katsotun ajan, paitsi jos laki tästä toisin määrää.

 

Palauttamalla tämän lomakkeen haen korvausta yllä mainitusta tuotteesta Rahat takaisin -takuun sääntöjen mukaisesti, jonka Yhtiö on yllä mainitusta tuotteesta tarjonnut.