Oletko vielä täällä?

JATKA

Skannerin Rahat takaisin -takuun lomake

Anna Pharmanex BioPhotonic Scannerin tarjota välittömät todisteet karotenoiditasostasi ja seuraa mitattavissa olevaa muutosta. Jos SCS-arvosi ei ole noussut lainkaan, kun olet ottanut yhtä alla mainituista tuotteista 90 vuorokauden ajan ohjeiden mukaisina annoksina, palautamme kyseisestä tuotteesta maksamasi hinnan.

Kun hakijat osallistuvat tähän tarjoukseen, heidän katsotaan hyväksyneen alla olevat ehdot ja sitoutuneen niihin. Nu Skin pidättää oikeuden absoluuttisen harkintansa mukaisesti kieltäytyä hakemuksista, jotka eivät ole näiden ehtojen mukaisia.

 

Kun hakijat osallistuvat tähän tarjoukseen, heidän katsotaan hyväksyneen alla olevat ehdot ja sitoutuneen niihin. Nu Skin pidättää oikeuden absoluuttisen harkintansa mukaisesti kieltäytyä hakemuksista, jotka eivät ole näiden ehtojen mukaisia. 

 

Tämä tarjous ei korvaa tai rajoita lakisääteisiä oikeuksiasi, vaan se esitetään niiden lisäksi.

 

Voidaksesi vahvistaa vaateesi sinun on täytettävä Rahat takaisin -takuun hakemuslomake. Voit hakea tarjouksen palauttamista vain 90 päivän kuluessa uudelleenskannauksen päivämäärästä. Alkuperäisestä kuitista täytyy käydä selkeästi ilmi ostettu tuote ja tuotteen ostopäivä.

 

Näissä ehdoissa: 

 

 • ADR-tilaus tarkoittaa automaattisten toimitusten palkkio-ohjelmaa. Lisätietoja saa kohdasta Mikä on ADR-tilaus? ADR-tilaus voi olla uusi tai jo olemassaoleva.
 • Tuote tarkoittaa jotain seuraavista: LifePak+, JVi, Beauty Focus MultiBeauty tai Beauty Focus Collagen+.
 • SCS: ihon karotenoidiarvo.
 • Skannauskortti: voi olla fyysinen tai digitaalinen ja on uudelleenkäytettävä - sitä käytetään sekä ensiskannaukseen että sen jälkeisiin skannauksiin. Viivakoodi, joka on skannauskortilla oleva numero, mahdollistaa sinulle elinikäisen seurannan, jos skannauskortin numero on linkitetty aktiiviseen ADR-tilaukseen.
 • Skannerioperaattori: on Nu Skinin valtuutettu brändikumppani brändikumppanin sopimuksen mukaisesti.
 • Peräkkäiset kuukaudet: tuotteen/tuotteiden tilaaminen kuukausittain viimeistään samana päivänä joka kuukausi varmistaa, että päiväannos on taattu.

EHDOT:

 

Osallistumisehdot:

 • Rahat takaisin -takuu on saatavilla kaikille vähintään 18-vuotiaille Nu Skinin brändikumppanina tai kuluttajina rekisteröityneille asiakkaille tai kuluttajille, joilla on voimassa oleva Nu Skinin ID-numero ja jotka ovat Nu Skinin avointen markkina-alueiden laillisia asukkaita Euroopan ja Afrikan alueella, jolla tuotteita myydään.
 • Rahat takaisin -takuu koskee ainoastaan henkilöitä, jotka eivät ole ottaneet edellä mainittuja tuotteita vähintään 3 kuukauteen ennen ensimmäistä skannausta.
 • Jokainen asiakas on oikeutettu saamaan vain yhden hyvityksen tämän Rahat takaisin -takuun perusteella.

 

Kuinka haetaan:

 • Pyydä ensiskannausta S3 BioPhotonic Scannerilla selvittääksesi ihosi karotenoiditason ennen tuotteiden käytön aloittamista. Ensimmäinen SCS-arvo tulee rekisteröidä skannauskortilla, joka on linkitetty ADR-tilauksiisi.
 • Tilaa mitä tahansa tuotteista ADR-tilausohjelman kautta kolmen peräkkäisen kuukauden ajan ja käytä ne alla olevien ohjeiden mukaisina annoksina. Tilauksesi on tehtävä ja maksettava viimeistään 7 päivän kuluttua ensimmäisestä skannauksestasi.
 • Huolehdi optimaalisesta ravinteiden saannista jatkuvasti vähintään 90 päivän ajan varmistaaksesi, että ihosi karotenoiditaso kohoaa.
 • Taattu uudelleenskannaus tulee tehdä samalla skannauskortilla, jota käytettiin ensiskannaukseen, 90–100 päivän kuluessa ensiskannauksesta.

 

JVi:n kohdalla tämä voidaan saavuttaa ottamalla 60 ml tuotetta kahdesti päivässä. Vaikka suosittelemmekin, että otat vähintään 60 ml tuotetta kahdesti päivässä saadaksesi optimaaliset tulokset, Nu Skinin Rahat takaisin -takuuta voidaan hakea, vaikka ottaisitkin 50 ml/päivä 3 peräkkäisen kuukauden ajan.

Lifepak+:in kohdalla tämä voidaan saavuttaa ottamalla 1 pussi (4 tablettia) päivässä, mikä tarkoittaa kahta LifePak+-pakkausta 3 peräkkäisen kuukauden ajan.

Beauty Focus Collagen+:in kohdalla tämä voidaan saavuttaa ottamalla 1 pussi päivässä, mikä tarkoittaa yhtä pakkausta joka kuukausi 3 peräkkäisen kuukauden ajan.

Beauty Focus MultiBeautyn kohdalla tämä voidaan saavuttaa ottamalla 1 kapseli päivässä, mikä tarkoittaa yhtä pakkausta joka kuukausi 3 peräkkäisen kuukauden ajan.

 

 

Rahasi hyvitetään 2–4 viikon kuluessa pyyntösi vastaanotosta.

*
*
Käytä kansainvälistä puhelinnumeron muotoa (alkaa +-merkillä ja maakoodilla)
*
Tiedot, jotka tarvitaan Rahat takaisin -takuuta varten
*
*

Ensiskannaus (viimeistään 7 päivää ennen tuotteiden ostoa)

*
*
*
*
 LifePak+
 JVi
 Beauty Focus Collagen+
 Beauty Focus MultiBeauty

Taattu uudelleenskannaus (90–100 päivän kuluessa ensiskannauksen päivämäärästä)

 

 

 

*
*

 

Yleistä:

 

 • Jos olet käyttänyt vähintään kahta näistä viidestä tuotteesta samaan aikaan – tuotteet: LifePak+, JVi, Beauty Focus MultiBeauty ja/tai Beauty Focus Collagen+ – kolmen peräkkäisen kuukauden ajan, Nu Skin hyvittää sinulle vain yhden näistä tuotteista, jos SCS-arvosi ei ole kohonnut. Voit vapaasti valita, mistä yhdestä tuotteesta haluat hyvityksen.
 • Jos tilaat jonkin kampanjahintaisen tuotteen sisältävän ADR-tilauspakkauksen ja haet Rahat takaisin -takuuta, huomaathan, että saat hyvityksen tuotteen kampanjahinnasta.
 • Hyvityksesi maksetaan 2–4 viikon kuluessa hakemuksen vastaanotosta.
 • Hyvityksesi maksetaan sille luottokortille, jolla ostit tuotteen. Jos käytit muuta maksutapaa kuin luottokorttia tuotteen ostoon, hyvitys maksetaan nimeämällesi pankkitilille tilisiirtona.

 

Muuta:

Yhtiö varaa oikeuden pyytää uudelleenskannausta omalla kustannuksellaan.
Mikä tahansa tämän Rahat takaisin -takuun ehtojen manipulaatio Nu Skinin harkintaan perustuvan määritelmän mukaan mitätöi kaikki Rahat takaisin -takuun hakemukset.
Nu Skin pidättää oikeuden muokata Rahat takaisin -takuuta tai lopettaa sen. Jos Nu Skin lakkauttaa Rahat takaisin -takuun, se käsittelee edelleen hakemukset, jotka on tehty ennen lakkauttamispäivämäärää, ja maksaa hyvitykset, jos hakemukset hyväksytään.

 

Vastuuvapauslauseke: 

Yhtiö, sen emoyhtiö, ja sen osakkuus- ja tytäryhtiöt (”Nu Skin” tai ”Pharmanex”) ovat tietoisia ja vastaavat huolenaiheisiisi, jotka liittyvät sinua koskevien tietojen keräämiseen, käyttämiseen ja jakamiseen tuloksena osallistumisestasi Rahat takaisin -takuun ohjelmaan. Nu Skin kunnioittaa yksityisyyttäsi ja on sitoutunut suojelemaan Nu Skinin tuotteiden ja palvelujen kuluttajien yksityisyyttä. Nu Skin kerää sinulta ja säilyttää tiettyjä henkilötietojasi, jotka saatetaan katsoa arkaluonteisiksi tiedoiksi, voidakseen suorittaa hallinnollisia tehtäviä ja kirjata niitä.

 

Lähettämällä tämän Rahat takaisin -takuun hakemuksen hyväksyt nimenomaisesti sen, että Nu Skin voi säilyttää kaikkia antamiasi tietoja yhtiön pääkonttorissa Yhdysvalloissa, alueellisissa pääkonttoreissaan ja/tai asuinmaasi paikallisissa sivuliikkeissä. Suostut myös nimenomaisesti siihen, että Pharmanex käyttää tietojasi käsitelläkseen tietoja EU:n ulkopuolella ja yhdistelmätietokannassa tutkimustarkoituksiin, jotka eivät paljasta henkilöllisyyttäsi muille katsojille.

 

Ymmärrät, että Pharmanex antaa saatavillesi karotenoidiskannauksesi tulokset Pharmanexin sivustolla (ne ovat vain sinun saatavillasi kirjauduttuasi sisään). Ymmärrät myös, että vain sinä voit päästä henkilöllisyytesi tunnistaviin tietoihin. Sinulla on oikeus tarkastaa Nu Skinin hallussa olevat henkilötietosi ja tarvittaessa pyytää niihin korjauksia ottamalla yhteyttä asuinmaasi paikalliseen asiakaspalveluun. Ellei laki määrää muutoin pakollisesti, kaikki tiedot säilytetään vain niin pitkään, kun niille on tarve.

 

Lähettämällä tämän lomakkeen pyydän, että hyvityshakemustani harkitaan Rahat takaisin -takuun alaisena, jonka yhtiö tarjoaa edellä mainituille valituille tuotteille.