Tuotteemme: Nu Skin ja Pharmanex

 

Tuotteemme: Nu Skin ja Pharmanex

 


Ovatko tuotteenne vegaanisia?

 

Me Nu Skinillä emme sano tai väitä, että tuotteemme sopivat vegaaneille. Tämä johtuu siitä, että osa tuotteistamme sisältää toissijaisia eläinperäisiä aineita, Sunright Lip Balm sisältää esimerkiksi mehiläisvahaa.

 

Pharmanex tuotteitamme ei ole suunniteltu niin, että ne eivät sisältäisi eläinperäisiä aineita tai sivutuotteita. Prosessi, joka on käytävä läpi kun jokin tuote vahvistetaan kasvissyöjille soveltuvaksi, sisältää paljon muutakin kuin pelkän ainesosalistan tarkastamisen. Raaka-aineiden hankkijoiden ei valitettavasti tarvitse seurata, onko apuaineiden alkuperä kasvi- vai eläinperäinen, ellei Nu Skin/Pharmanex erikseen ilmoita tarvitsevansa ainesosan vegaanisen tai kasviperäisen version. Tällä hetkellä on hyvin vaikea vahvistaa ehdottomalla varmuudella, ettei eläinperäisiä aineita ole käytetty jossain raaka-aineiden tuotantovaiheessa, ennen kuin Nu Skin/Pharmanex on ostanut ne. Voimme kuitenkin vahvistaa, että kaikki Pharmanex tuotteissa käytetyt ainesosat täyttävät 6S laadunvarmistusprosessin ja lainmukaisten säädösten tiukat laatuvaatimukset.

 

Osa Pharmanex-lisäravinteiden (R2, TR90, Tēgreen, jne) kapseleista valmistetaan porsaasta ja naudasta peräisin olevasta sekoituksesta, eivätkä ne siksi sovi vegaaneille. Talettimuodossa olevissa lisäravinteissa (esim. LifePak+, BioGinko ja OverDrive) on ohut gelatiinipinnoite. Tämä gelatiini on valmistettu kalasta. Tableteissa on pinnoite turvallisuussyistä. Se tekee niistä helpommin nieltäviä. Tällaista pinnoitetta käytetään myös joissain lääkkeissä ja muiden merkkien lisäravinteissa.


Testaatteko tuotteita eläimillä?

 

Testaamme eläimillä vain kun laki niin vaatii. Me seuraamme EMEA:n (Eurooppa, Lähi-Itä, Afrikka) alueen sääntöjä, ja koska laki ei näillä alueilla vaadi eläintestausta, se tarkoittaa, että tuoteitamme ei ole testattu eläimillä.

 

Ainesosat testataan koeputkessa (in-vitro). Jos eläinkokeita tehdään, ne tehdään lopullisella tuotteella, ei tietyillä tai yksittäisillä ainesosilla.

 

Aivan kuten tavallisilta lääkkeiltä, joita ehkä joskus käytät (esim. särkylääkkeet), vaaditaan eläinkoevaihetta ennen ihmisillä testausta, samat säännöt koskevat lisäravinteita (vain lisäravinteet, ei ihonhoitotuotteet) joissain maissa. Siksi Nu Skinin on lain mukaan tehtävä eläinkokeita tietyille lisäravinteille parissa maassa. Vaikka lait ja vaatimukset alkavat mahdollisesti muuttua, tällä hetkellä joitain eläinkokeita vaaditaan (pakollista). Nu Skin ei toteuta näitä vaadittuja kokeita, vaan ne tehdään valtion toimesta. Valtio/testausvirasto pyytää tietyn määrän tuotetta tarpeellisten testien suorittamiseksi. Nu Skin ei valitse tai toteuta, tai edes järjestä testausta laboratorion kanssa, vaan kaikki hoidetaan valtion toimesta. Emme valitettavasti voi tarjota enempää tietoa asiaa koskien.

 

Eläintutkimuksella on erittäin tärkeä rooli tutkijoille sairausten ymmärtämisessä ja tehokkaiden lääkehoitojen kehittämisessä, ja vaikka lisäravinteet ovatkin 'luonnollisia', ne kuitenkin niellään ja niillä voi olla merkittäviä vaikutuksia/sivuvaikutuksia. Amerikan Food and Drug Administration -viraston mukaan eläinkokeista kokonaan luopuminen niin, että ihmisten terveys ja turvallisuus voidaan yhä taata, ei vielä tällä hetkellä ole mahdollista.

 

Nu Skin on kuitenkin sitoutunut muihin kuin eläinkokeisiin perustuvien menetelmien kehittämiseen. Yhtiö on tehnyt lahjoituksen John Hopkins Yliopiston eläinkokeille vaihtoehtoja etsivälle keskukselle, ja tukee jatkossakin ilman eläimiä toteutettavien, vaihtoehtoisten menetelmien kehittämistä. Toivomme, että tämä tutkimus eliminoi ajan myötä eläinkokeiden tarpeen kokonaan.


Voinko käyttää tuotteitanne jos imetän tai olen raskaana?

 

Vaikka haluaisimmekin auttaa, emme valitettavasti pysty antamaan neuvoja koskien tuotteidemme soveltuvuutta raskaana oleville tai imettäville. Tämä johtuu siitä, että tuotteitamme ei ole testattu raskaana olevilla tai imettävillä.

 

Emme usko, että niillä olisi haittavaikutuksia, sillä monet naiset jatkavat lisäravinteiden ja voiteiden käyttöä raskaana/imettäessään. Rohkaisemme sinua kuitenkin keskustelemaan lääkärisi kanssa varmistaaksesi asian, sillä etenkin raskaana olevien lisäravinteiden käytölle on olemassa tiettyjä suosituksia. Ota lääkärissä vieraillessasi mukaan kopio sen tuotteet tuoteinfosivusta (PIP), jota olet kiinnostunut käyttämään, jotta lääkärisi näkee tuotteen ja sen ainesosaluettelon. Tämä auttaa lääkäriäsi määrittämään, voitko käyttää tuotetta raskaana tai imettäessäsi, etenkin jos sinulla on lisäksi sairauksia tai käytät lääkitystä.


Mitä tuotteita lapseni voi käyttää?

 

Pienille lapsille erityisen hyvin sopiva tuote on Epoch Baby Hibiscus Hair and Body Wash. Ikävä kyllä loput tuotteistamme on testattu yli 18-vuotiailla ja suunniteltu täysi-ikäisiä varten.


Mitä Pharmanex-tuotteita lapseni voi käytää?

 

Kaiken ikäisille soveltuvaa JVi -mehua lukuun ottamatta, Pharmanex tuotteemme on suunniteltu täysin kehittyneille henkilöille. Siksi suosittelemme lisäravinteitamme vain 18 vuotta täyttäneille.


Voinko yhdistää eri Pharmanex-tuotteita?

 

Kyllä, mutta tämä riippuu siitä, mitkä tuotteet ovat saatavilla maassasi. Saat annos- ja yhdistelmäsuositukset ottamalla yhteyttä paikalliseen tuotetukeesi.


Jos minulla on jokin sairaus, mitä tuotteita voin käyttää?

 

Emme valitettavasti voi antaa neuvoja koskien tuotteidemme sopivuutta henkilöille, jotka kärsivät minkäänlaisista iho- tai muista sairauksista, tai jotka ovat raskaana. Tämä johtuu siitä, että Nu Skin ei ole lääkeyhtiö, emmekä siksi ole testanneet mitään tuotteitamme tällaisilla henkilöillä. Kaikki tuotteemme on testattu terveillä ihmisillä, joiden iho on ehjä ja vahingoittumaton. Suosittelemme näyttämään kopion tuoteinfosivuistamme (PIP) tai ainesosaluettelon lääkärillesi. Näiden tietojen perusteella lääkärisi voi määritellä, onko tuote turvallinen tai sopiva juuri sinun terveydentilaasi, allergiaasi tai mahdollista yhtäaikaista lääkitystäsi ajatellen.


Mistä löydän skannerioperaattorin?

 

Jos haluat tulla skannatuksi, mutta et tunne ennestään yhtään skannerioperaattoria paina tästä.


Miten täytän Skanneri-sertifioitujen tuotteiden rahat takaisin -takuun vaatimukset?

 

Täyttääksesi rahat takaisin -takuun vaatimukset, sinun on käytävä skannauksessa ja lisättävä skannauskorttisi ADR-tilaukseen, jonka teet 7 päivän sisällä. Sinun on käytävä uudelleenskannauksessa 90-100 päivän jälkeen ensimmäisestä skannauksesta ja jos skannaustulos on sama tai matalampi, voit hakea rahojasi takaisin. Löydät lomakkeen täältä.


 

Hyödyllisiä tietoja

 


 

Etkö löytänyt etsimääsi vastausta?

 

Ota meihin yhteyttä