Oletko vielä täällä?

JATKA

 

Tilaaminen ja ostaminen

 


Mitkä ovat hyväksytyt maksutavat?

 

Nu Skin hyväksyy VISA&Mastercard -kortit ja suosittelee tarkistamaan saatavilla olevat maksutavat kassalla tilauksen yhteydessä.

 


Luottokorttini ei toimi?

 

Jos luottokorttisi ei toimi:

 

  • Varmista, että kortilla on tarpeeksi katetta.
  • Ota yhteyttä pankkiisi, ja varmista, ettei kortillasi ole automaattista estoa kansainvälisille tai verkko-ostoille.
  • On mahdollista, että olet tehnyt näppäilyvirheen lisätessäsi korttitietosi. Tarkista numerot ja varmista, että kaikki tiedot ovat oikein.
  • Jos sinulla on ongelmia salasanan kanssa käyttäessäsi Verified by VISA- tai MasterCard SecureCode -palveluita, sinun on otettava yhteyttä luottokorttisi tarjoajaan, sillä Nu Skinillä ei ole pääsyä salattuihin tietoihin, jotka olet luonut näiden yhtiöiden kanssa.
  • Jos tilaustasi ei edelleenkään voida käsitellä, ota yhteyttä asiakaspalveluusi. Muista ilmoittaa ID -numerosi.

 


Kuinka peruutan/muutan tilaukseni?

 

Jos sinun on tehtävä lisäyksiä tilaukseesi, voit tehdä sen vain soittamalla paikalliseen asiakaspalveluusi 10 minuutin sisällä tilauksen luomisesta. Muutospyynnön lähettämistä sähköpostitse ei koskaan suositella. Tämän ajan jälkeen sinun tulee seurata normaalia palautuskäytäntöämme ja menettelytavat.

 


Mistä näen tilaushistoriani?

 

  • Kirjaudu sisään NuSkin tunnuksillesi www.nuskin.com
  • Paina nimeäsi (nettisivun oikeassa yläkulmassa)
  • Valitse Profiili

Miten saan lähetyslaskun?

 

Nu Skin EMEA ei enää lisää paperisia lähetyslaskuja toimitettuihin tilauksiin ympäristön suojelemiseksi. Saat lähetyslaskun PDF-muodossa sähköpostitse. Jos tahdot saada tilauksesi mukana paperisen lähetyslaskun, voit pyytää sitä erikseen ottamalla yhteyttä paikalliseen asiakaspalveluusi.


Mitä SV tarkoittaa?

 

SV tarkoittaa myyntivoluumia (Sales Volume), ja se on yhtiöltä ostamiesi tuotteiden ja palveluiden kuukausittainen pistearvo.


 

Hyödyllisiä tietoja

 


 

Etkö löytänyt etsimääsi vastausta?

 

Ota meihin yhteyttä