Oletko vielä täällä?

JATKA

VitaMeal: Enemmän kuin pelkkä ateria

VitaMeal - Enemmän kuin pelkkä ateria

Aliravittujen lasten ruokavaliosta puuttuu tärkeitä ravintoaineita,  mikä voi vaikeuttaa aivojen, luuston ja immuunijärjestelmän normaalia kehitystä. Humanitaarinen ruoka-apu koostuu usein maissin kaltaisista viljoista, joista saattaa puuttua tiettyjä terveelle kehitykselle tärkeitä ravinteita.

 

VitaMeal on suunniteltu erityisesti aliravitujen lasten tai perheiden käyttöön, ja sitä valmistaa Nu Skin® - yhtiö, jolla on kattava kokemus ravitsemuksesta. Nu Skin® kehitti VitaMealin yhteistyössä kolmannen maailman lasten aliravitsemukseen erikoistuneen asiantuntijan kanssa. Se ei sisällä lihaa eikä maitotuotteita, ja siihen on helppo lisätä aineksia, niin että se sopii jokaiseen makuun ja kulttuuriin. Jokainen VitaMeal paketti sisältää 30 lastenannosta, niin että lapsi saa yhden ravitsevan aterian kuun jokaisena päivänä.

 

VitaMeal tarjoaa:

  •   Hiilihydraatteja, proteiineja, rasvoja ja kuituja tasapainoisessa suhteessa
  •   Olennaisia rasvahappoja, joita tarvitaan aivojen kehitykseen, terveeseen ihoon ja immuunipuolustukseen.
  •   Elektrolyyttejä, joita tarvitaan ylläpitämään normaalia nestetasapainoa ja lihastoimintaa.
  • 25 tärkeää vitamiinia ja mineraalia, kuten A-vitamiinia, joka edistää näön pysymistä normaalina ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, sekä ravinteita, jotka tukevat normaalia kasvua ja luuston kehitystä.