Tapaa lapset

Tapaa lapset

Nälkäisiä lapsia on käytännössä maailman jokaisessa maassa, Nourish the Children® VitaMeal -lahjoituksia toimitetaan kuitenkin niille alueille, joissa lapset tarvitsevat niitä eniten. Voit lukea lisää VitaMeal -toimituksista kohderaporteistamme.

 

COPY_OF3

MALAWI, AFRIKKA

AFRIKKAAN ON TOIMITETTU YLI 94 MILJOONAA ATERIAA

 

Janet Brenda oli vaikeasti aliravittu ja kykenemätön kävelemään tai puhumaan, kun hänet otettiin orpokotiin. Jo saatuaan VitaMealia viikon ajan, hänen heiveröinen kehonsa alkoi normalisoitua. Nyt hän pystyy juoksemaan, leikkimään ja oppimaan muiden lasten kanssa. Nyt hänellä on toivoa.

 

kids_2

MANNER-KIINA

AASIAAN ON TOIMITETTU YLI 47 MILJOONAA ATERIAA.

 

Xie Rongxue on 11 -vuotias nelosluokkalainen. Hänen perheensä vuosiansio vastaa 75 US dollaria. Hänen isänsä on sairaalahoidossa maksasairauden vuoksi, joten hänen 16 -vuotias isoveljensä keskeytti koulun auttaakseen maatilalla. VitaMeal -lahjoitukset varmistavat, että Xie ja hänen perheensä saavat kunnollista ravintoa.

 
Pict6088

BOLIVIA

AMERIKOIHIN ON TOIMITETTU YLI 5 MILJOONAA ATERIAA.

 

 

Tupiza on 7 -vuotias poika, joka  työskentelee kaivoksissa  auttaakseen perheenä elättämisessä  hänen isänsä kuoltua muutama  vuosi sitten. Hän söi ennen vain yhden aterian päivässä, ja pureskeli kokapensaan lehtiä pysyäkseen hereillä ja pitääkseen näläntunteen loitolla. Nyt hän saa toisen aterian VitaMealia ja hänellä menee koulussa paljon paremmin.

Divider