Oletko vielä täällä?

JATKA

Tapaa lapset

Tapaa lapset

Nälkäisiä lapsia on käytännössä maailman jokaisessa maassa, Nourish the Children® VitaMeal -lahjoituksia toimitetaan kuitenkin niille alueille, joissa lapset tarvitsevat niitä eniten. Voit lukea lisää VitaMeal toimituksista kohderaporteistamme.

 

COPY_OF3

MALAWI, AFRIKKA AFRIKKAAN ON TOIMITETTU YLI 94 MILJOONAA ATERIAA


Janet Brenda oli  vaikeasti aliravittu ja kykenemätön  kävelemään tai puhumaan,  kun hänet otettiin orpokotiin.  Jo saatuaan  VitaMealia viikon ajan hänen heiveröinen kehonsa  alkoi normalisoitua. Nyt  hän pystyy juoksemaan, leikkimään ja oppimaan muiden  lasten kanssa. Nyt hänellä on toivoa.


Microsoft Word - NTC SMILE STORIES (1).docx

GERTRUDE

 

Neljävuotias Gertrude Mwembele Malawin Machingan alueelta on lapsi, jonka henki oli ennen vaarassa. Hän menetti molemmat vanhempansa ollessaan vain 2-vuotias ja asuu maassa, jossa ravitsevaa ruokaa ei ole helppo saada parhaissakaan olosuhteissa. VitaMealin ja Nu Skinin Nourish the Children -aloitteen ansiosta, Gertrud kuitenkin syö nyt ravitsevia aterioita joka päivä. Hänen painonsa on noussut ja hän on kasvanut useita senttejä. Gertrude käy koulua 132 muun lapsen kanssa, jotka myös saavat VitaMealia. Hänen tulevaisuutensa on nyt täynnä toivoa ja näyttää lupaavalta.

 
Moses

MOSES

 

Tässä on 3-vuotias Moses. Hän käy Mwaiwathun yhteisöllisessä lastenhoitokeskuksessa (Community-Based Childcare Center (CBCC)) Machingassa, Itä-Malawissa. Kun hän aloitti VitaMealin syömisen, hänen tilansa parani niin paljon, että häntä ympäröivät ihmiset olivat helpottuneita ja halusivat tietää enemmän VitaMealista ja Nourish the Children -aloitteesta. Nyt Moses on energinen ja rakastaa jalkapallon pelaamista ystäviensä kanssa, tai kenen tahansa, joka haluaa ottaa haasteen vastaan. Hänen terveydentilansa on parantunut ja hänen painonsa on lähes kaksinkertaistunut. Kun hän kasvaa isoksi, hän haluaa olla lääkäri ja antaa lapsille toivoa paremmasta elämästä.