Oletko vielä täällä?

JATKA

Malawi Projekti

Malawi Projekti

ENEMMÄN KUIN VAIN MALAWIN RAVITSEMINEN

 

Vuonna 2004 päätimme pelkän ruoka-avun tarjoamisen lisäksi tehdä enemmän ja antaa pitkäkestoista apua Malawilaisille, paremman tulevaisuuden luomiseksi heille ja heidän perheilleen. 

Malawin tasavalta on sisämaassa Kaakkois-Afrikassa sijaitseva valtio ja se kuuluu maailman vähiten kehittyneisiin ja tiheimmin asutettuihin maihin.  On arvioitu, että Malawin 15 miljoonasta asukkaasta, kolme kymmenestä kuolee ennen 5-vuoden ikää. Vuonna 2009 syntyneen lapsen odotettu elinikä on vain 50 vuotta, pitkälti aliravitsemuksen ja tulehduksen vuoksi.

Malawissa on arviolta 2 miljoonaa orpoa lasta, joilla ei ole mitään keinoa itsensä tai sisarustensa elättämiseksi.

Nu Skin® rahoitti VitaMeal -tehtaan rakentamisen Malawin pääkaupunkiin Lilongween apunaan vuodesta 1993 asti toiminut ja paikallisten auttamiseen sitoutunut Malawi Project -hyväntekeväisyysjärjestö ja paikallinen johtaja Napoleon Dzombe, joka varmistaa, että VitaMeal pussit jaetaan niitä eniten tarvitseville. 

Tehdas avattiin marraskuussa 2004 ja siellä tuotetaan paahdetusta maissista ja soijapavuista valmistettua VitaMeal -puuroa, ruokaa, jota Malawilaiset ovat tottuneet syömään. Malawin VitaMeal -tehdas tehostaa Malawin kansantaloutta, työllistäen arviolta 400 henkilöä raaka-aineita kasvattavista maanviljelijöistä VitaMeal -puuroa valmistaviin tehdastyöläisiin.

Madalitso VitaMeal -tehdas tuottaa yli 2 miljoonaa ateriaa kuukaudessa, tarjoten elintärkeää ravintoa Malawin orvoille ja houkutellen kouluun monet sellaiset lapset, jotka joutuisivat tavallisesti töihin hankkimaan elantoa perheilleen.

Vuodesta 2004 lähtien, kaikki Euroopassa tehdyt Nourish the Children® -lahjoitukset on ohjattu suoraan Malawin aliravituille lapsille, mikä tekee heidän elämässään valtaisan eron.