Oletko vielä täällä?

JATKA

Globaali ongelma, ainutlaatuinen ratkaisu

Globaali ongelma, ainutlaatuinen ratkaisu

Haaste

 

Maailman ruokaohjelman mukaan:

 

  • Heikko ravitsemus aiheuttaa lähes puolet (45 %) alle viisivuotiaiden lasten kuolemista – 3,1 miljoonaa lasta joka vuosi.
  • 66 miljoonaa alakouluikäistä lasta osallistuu tunneille nälkäisenä, Afrikassa heitä on 23 miljoonaa.

 

Kun miljoonia lapsia kuolee vuosittain aliravitsemukseen liittyvistä syistä, on ilmiselvää, että nykyiset humanitaariset ponnistelut eivät ole riittäviä tähän uhkaavaan maailmanlaajuiseen ongelmaan vastaamiseksi.

Ratkaisu

 

Nourish the Children -aloite on Nu Skinin ratkaisu jatkuvan ruoka-avun tarjoamiseksi lapsille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Sen ansiosta Nu Skinin myyntijohtajat ja asiakkaat voivat tehdä toistuvia lahjoituksia kriittiseen humanitaariseen tarpeeseen. Liiketoiminnan periaatteiden käyttäminen ja VitaMealin tekeminen komissiota tuottavaksi saa aikaan ohjelman, jonka kestävyydellä on suurempi todennäköisyys.  Monet hätäaputoimet ovat kertaluonteisia tai kestävät rajoitetun ajan, kun taas Nourish the Children -aloite on vuodesta 2002 tarjonnut kehyksen tasaisen ruuan tason ylläpitämiseen kestävällä tavalla.

Humanitaarinen innovaatio

Näin Nourish the Children toimii

VAIHE 1

Runsaasti ravinteita sisältävä VitaMeal valmistetaan tuotantolaitoksissa Malawissa, Kiinassa ja Yhdysvalloissa.

VAIHE 2

Myyntijohtajat ja asiakkaat voivat ostaa VitaMealia.

VAIHE 3

Ostettu VitaMeal voidaan joko säilyttää tai lahjoittaa. Nu Skin välittää lahjoitukset ulkopuolisille hyväntekeväisyysjärjestöille.

VAIHE 4

Ulkopuolinen hyväntekeväisyysjärjestö kuljettaa ja jakaa VitaMeal-lahjoitukset aliravituille lapsille ympäri maailmaa.

TULOS = YLI 130 000 LASTA SAA RAVINNON PÄIVITTÄIN, HE PÄÄSEVÄT POIS ALIRAVITSEMUKSEN KIERTEESTÄ JA KEHITTYVÄT OIKEIN.

Yhteistyökumppanimme

 

VitaMealilla on itsessään todella tärkeä vaikutus lasten elämään, mutta lahjoitukset tarjoavat paljon enemmän kuin pelkän aterian, ja ne vaikuttavat myös monen muun elämään. Nämä aterialahjoitukset luovat mahdollisuuksia parantaa ihmisten elämää opiskelun kautta, tarjoamalla työtä ja opettamalla omavaraisuutta.

 

Lasten houkuttelu kouluun

VitaMeal-lahjoitukset jaetaan yleensä kouluohjelmien kautta, sillä köyhyydessä elävät vanhemmat lähettävät lapsensa usein kouluun ilmaisen aterian vuoksi sen sijaan, että pitäisivät heidät kotona töissä. Tämä koskee erityisesti tyttöjä: Maailmanpankki on lausunut, että ”kehitystavoitteiden saavuttamisen kannalta ei ole olemassa tehokkaampaa sijoitusta kuin tyttöjen koulutus”.

 

Tasaisen lahjoitusvirran varmistaminen

Nourish the Children® on yhteiskunnallinen liiketoiminta-aloite, joka mahdollistaa jatkuvat ja kasvavat ruokalahjoitukset tarjoamalla kannusteen ostaa, lahjoittaa ja markkinoida VitaMealia. Tämä komissio sisältyy ruuan hintaan ja antaa brändikumppaneille mahdollisuuden sijoittaa aikaa ja resursseja rohkaistakseen muita liittymään kamppailuun aliravitsemusta vastaan. VitaMeal-lahjoitusten määrää kasvatetaan Nu Skin® -yhtiön lisälahjoitusohjelman avulla.

 

Taloudellisten mahdollisuuksien rakentaminen

Malawin ja Manner-Kiinan VitaMeal-tehtaat vähentävät kuljetuskustannuksia ja tehostavat paikallistaloutta.

 

Omavaraisuuden tukeminen

Osa VitaMeal-ostoista tulleista tuloista lahjoitetaan Nu Skin Force for Good Foundation® -säätiölle, maatalouskoulutuksen rahoittamiseksi Malawin Mtalimanja-kylässä. Lisääntynyt maataloustuotanto voi jonain päivänä lieventää Malawin ruoka-avun tarvetta.