Globaali ongelma, ainutlaatuinen ratkaisu.

Globaali ongelma, ainutlaatuinen ratkaisu.

 

LASTEN ELÄMÄÄN VAIKUTTAMINEN

 

The Nourish the Children® -aloite on Nu Skinin ratkaisu jatkuvan ja kasvavan ruoka-avun tarjoamiseksi lapsille, jotka sitä eniten tarvitsevat. Yksinkertainen konsepti onnistuu myymällä ravitsevaa ruokaa - VitaMeal -pusseja - ja auttamalla sitten ihmisiä lahjoittamaan ostoksensa ulkopuolisille, voittoa tavoittelemattomille hyväntekeväisyysjärjestöille, jotka ovat erikoistuneet jakelemaan ruokaa aliravitsemuksesta ja nälänhädästä kärsiville.

 

Nourish the Children® -aloitteen tärkein hyväntekeväisyyskumppani on Feed The Children, yksi Yhdysvaltojen suurimmista kansainvälisistä hyväntekeväisyysjärjestöistä, joka on erikoistunut jakelemaan miljoonia kiloja ruokaa yli 60 maassa. Tämä hyväntekeväisyyskumppani jakaa lahjoitetut VitaMealit ilman lisäkustannuksia, ja tarjoaa säännöllisiä raportteja tarpeenalaisten vastaanottamasta ruuasta.

 

Lahjoittamalla tuotteita rahan sijaan, osallistujat tietävät tarkalleen miten heidän lahjoitukensa käytetään, ja voivat vakuuttua siitä, että sillä on vaikutusta lasten elämään.

 

 

ntc_en

Yhteistyökumppanimme

 

Vitamealilla on itsessään todella tärkeä vaikutus lasten elämään, mutta lahjoitukset tarjoavat paljon enemmän kuin pelkän aterian ja vaikuttavat myös monen muun elämään. Nämä aterialahjoitukset luovat mahdollisuuksia parantaa ihmisten elämää opiskelun kautta, tarjoamalla työtä ja opettamalla omavaraisuutta.

 

Lasten houkuttelu kouluun

VitaMeal lahjoitukset jaetaan yleensä kouluohjelmien kautta, sillä köyhyydessä elävät vanhemmat lähettävät lapsensa usein ilmaisen aterian vuoksi kouluun sen sijaan, että pitäisivät heidät kotona töissä. Tämä on totta erityiosesti tytöille: maailmanpankki on lausunut, että "kehytystavoitteiden saavuttamisen kannalta ei ole olemassa tehokkaampaa sijoitusta kuin tyttöjen koulutus".

 

Tasaisen lahjoitusvirran varmistaminen

Nourish the Children® on yhteiskunnallinen liiketoiminta-aloite, joka mahdollistaa jatkuvat ja kasvavat ruokalahjoitukset tarjoamalla kannusteen ostaa, lahjoittaa ja markkinoida VitaMealia. Tämä komissio sisältyy ruuan hintaan ja antaa jakelijoille mahdollisuuden sijoittaa aikaa ja resursseja rohkaista muita liittymään kamppailuun aliravitsemusta vastaan. VitaMeal -lahjoitusten määrää kasvaa Nu Skin® yhtiön lisälahjoitusohjelman avulla.

 

Taloudellisten mahdollisuuksien rakentaminen

Malawin ja Manner-Kiinan VitaMeal -tehtaat vähentävät kuljetuskustannuksia ja tehostavat paikallistaloutta.

 

Omavaraisuuden tukeminen

Osa VitaMeal ostoista tulleista tuloista lahjoitetaan Nu Skin Force for Good Foundation® -säätiölle, Malawin Mtalimanja -kylän maatalouskoulutuksen rahoittamiseksi. Lisääntynyt maataloustuotanto voi jonain päivänä lieventää Malawin ruoka-avun tarvetta.

Divider