Ryhdy Ambassadoriksi

Ryhdy Ambassadoriksi

Ambassador

A Nourish the Children® (NTC) Ambassador on henkilö, joka ei ole pelkästään tehnyt NTC -lahjoituksia nälkää näkeville lapsille, vaan on omaksunut NTC:n omaksi asiakseen. He ja heidän ensimmäinen tasonsa (henkilökohtaiset asiakkaat ja ensimmäisen tason jakelijat) ovat sitoutuneet lahjoittamaan yhteensä 16 VitaMeal -pussia automaattisen ADR -ohjelman kautta. Tämä tarkoittaa, että henkilö lahjoittaa henkilökohtaisesti ainakin 4 pussia kuukausittain ja on lisäksi inspiroinut ensimmäistä tasoaan lahjoittamaan tarpeeksi pusseja, niin että niiden yhteenlaskettu määrä on 16 joka kuussa. Useat eri yhdistelmät lahjoitusten määrässä ovat siis mahdollisia:


• 4 pussia henkilökohtaisesti + 12 ensimmäiseltä tasolta
• 5 pussia henkilökohtaisesti + 11 ensimmäiseltä tasolta
• 10 pussia henkilökohtaisesti + 6 ensimmäiseltä tasolta
• 16 pussia henkilökohtaisesti + 0 ensimmäiseltä tasolta

 

Kun 16 pussia on lahjoitettu kahdessa peräkkaisessä kuussa tulee jakelijasta Ambassador.
Ambassadorit saavat Nourish the Children® Ambassador pinssin ja kirjeen.

1 vuotta Ambassadorina, 2 vuotta Ambassadorina, jne.

Joka vuosi kun Ambassador suorittaa Nourish the Children® Ambassador vaatimukset, hänelle lähetetään uusi kirje osoittamaan vuosia, jotka hän ollut Nourish the Children® Ambassador (1, 2, 3 vuotta Ambassadorina, jne.). Lisäksi Ambassadorin nimissä lahjoitetaan yksi lisäpussi VitaMealia maailman nälkäisten lasten ruokkimiseksi.

5 vuotta Ambassadorina olleet saavat "nainen ja lapsi" -patsaan. Se on kaunis, käsin veistetty afrikkalainen puupatsas, jossa nainen kurottaa maahan poimimaan lapsen syliinsä. Se edustaa tuhansia lapsia, joille Ambassadorimme ojentavat auttavan kätensä joka päivä.

Chief Ambassador

Chief Ambassador on Ambassador, joka on inspiroinut kolmea muuta henkilöä ensimmäisellä tasollaan ryhtymään Ambassadoreiksi saman kuun aikana. He ovat todella sitoutuneet ravitsemaan lapsia, kuten heidän pyrkimyksensä motivoida muita tekemään samoin osoittaa.

Chief Ambassador saa erityisen Chief Ambassador pinssin ja kirjeen.

Ensimmäisenä Chief Ambassador vuosipäivänään he saavat käsinveistetyn afrikkalaisen kävelykepin. Tämä kävelykeppi on perinteisesti varattu kylän päällikölle. Se symboloi hänen voimaansa, vaikutusvaltaansa ja rakkauttaan kansaansa kohtaan. Nourish the Children® Chief Ambassadorit palkitaan päällikön kepillä, tunnustuksena heidän pyyteettömälle sitoumukselleen ravita maailman lapsia.

Viidennen Chief Ambassador vuosipäivän kunniaksi he saavat jäljennöksen Nourish the Children® maalauksesta, joka edustaa lähes 120 000 lahjoitettua ateriaa ja monia hymyjä, jotka nämä ateriat ovat tuoneet nälkäisten lasten huulille ympäri maailmaa.

Divider