Oletko vielä täällä?

JATKA

Nourish the Children

Nourish the Children – ainutlaatuinen konsepti

Ainutlaatuinen ratkaisumme

 

Nourish the Children (NTC) on aloite, joka hyödyntää liiketalouden periaatteita lapsuuden nälänhädän ongelman käsittelyssä kestävällä tavalla. Ohjelma lähtee liikkeelle ravintorikkaasta ruuasta, eli VitaMealista, joka on Nu Skinin ravintotieteilijöiden kehittämä. Yhtiön myyntijohtajat, asiakkaat ja työntekijät voivat ostaa VitaMealia ja halutessaan lahjoittaa ruuan ulkopuoliselle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, joka on erikoistunut jakamaan hätäapua aliravitsemuksesta ja nälänhädästä kärsiville. Nu Skinin myyntijohtajat, asiakkaat ja työntekijät ovat vuodesta 2002 lähtien lahjoittaneet  noin 700 miljoonaa ateriaa  aliravituille lapsille ympäri maailmaa.  Jakelijoille maksetaan komissiota ja Nu Skin tienaa katetta jokaisesta myydystä VitaMealista muiden Nu Skin tuotteiden tapaan. Tämä kate on pienempi kuin käytännössä kaikissa muissa Nu Skin tuotteissa.

 

Miksi Nourish the Children?

 

Tiedät mitä rahoillasi ostetaan: ravitsevaa VitaMealia Tiedät, miten lahjoittamasi VitaMeal käytetään: sitä tarvitsevien lasten ravitsemiseen. Tiedät, että lahjoituksillasi on vipuvoimainen vaikutus lisälahjoitusohjelman, koulutuksen ja sairauksien esto-ohjelmien ansiosta. Tiedät, että sinun teoillasi on vaikutusta: yli 120 000 lasta saa ruokaa joka päivä ympäri maailman.

 

Osta ja lahjoita VitaMealia joka kuukausi ja kannusta ystäviäsi tekemään samoin.

 

 

nourish the children

700 miljoonan virstanpylväs

 

Marraskuussa 2020 Nu Skin juhli Nourish the Children -hankkeen kautta ostetun ja lahjoitetun 700 miljoonan aterian virstanpylvästä hankkeen perustamisesta vuonna 2002 alkaen. Nu Skinin institutionaaliset kumppanit ovat toimittaneet VitaMeal-aterioita yli 50 maassa ja tarjonneet ravitsemusta 120 000 lapselle joka päivä.

 

”Nourish the Children -hankkeen tarkoituksena on levittää toivoa ja valoa aliravituille lapsille. Uskon, että tämä ohjelma muuttaa heidän elämäänsä! Se mitä olemme tehneet ohjelman eteen, saattaa kattaa 5 prosenttia meidän elämästämme, mutta se edustaa 95 prosenttia siitä, keitä me olemme. Nu Skinin ja lasten puolesta haluaisin välittää kiitokseni teille kaikille rakkaudestanne ja lahjoituksistanne!” Blake Roney, Nu Skinin perustaja


Nu Skin on voittoa tavoitteleva ravinnelisä- ja ihonhoitotuotteiden jakelija, jonka osakkeilla käydään kauppaa New Yorkin arvopaperipörssissä (NUS). Nourish the Children on Nu Skinin hanke, ja se on joissakin osavaltioissa rekisteröity kaupalliseksi yhteishankkeeksi. Hanke tarjoaa Nu Skinin brändikumppaneille ja asiakkaille mahdollisuuden ostaa VitaMealia Nu Skiniltä ja lahjoittaa sitä hyväntekeväisyysjärjestöille auttaakseen maailman aliravittujen lasten ruokkimiseen liittyvän monimutkaisen ongelman ratkaisemisessa. VitaMealin hinta sisältää valmistus-, yleis-, jakelu- ja myyntikustannukset. Brändikumppaneille maksetaan komissiota, ja Nu Skin tienaa katetta jokaisesta myydystä VitaMealista muiden Nu Skin -tuotteiden tapaan.