Nourish the Children

Nourish the Children® – ainutlaatuinen konsepti

Nourish the Children (NTC) on aloite, joka hyödyntää liiketalouden periaatteita lapsuuden nälänhädän ongelman käsittelyssä kestävällä tavalla. Ohjelma lähtee liikkeelle ravintorikkaasta ruuasta, eli VitaMealista, joka on Nu Skinin ravintotieteilijöiden kehittämä. Yhtiön myyntijohtajat, asiakkaat ja työntekijät voivat ostaa VitaMealia ja halutessaan lahjoittaa ruuan ulkopuoliselle voittoa tavoittelemattomalle järjestölle, joka on erikoistunut jakamaan hätäapua aliravitsemuksesta ja nälänhädästä kärsiville. Nu Skinin myyntijohtajat, asiakkaat ja työntekijät ovat vuodesta 2002 lähtien lahjoittaneet  noin 650 miljoonaa ateriaa  aliravituille lapsille ympäri maailmaa.  Jakelijoille maksetaan komissiota ja Nu Skin tienaa katetta jokaisesta myydystä VitaMealista muiden Nu Skin tuotteiden tapaan. Tämä kate on pienempi kuin käytännössä kaikissa muissa Nu Skin tuotteissa.

 

Miksi Nourish the Children?

 

Tiedät mitä rahoillasi ostetaan: ravitsevaa VitaMealia Tiedät, miten lahjoittamasi VitaMeal käytetään: sitä tarvitsevien lasten ravitsemiseen. Tiedät, että lahjoituksillasi on vipuvoimainen vaikutus lisälahjoitusohjelman, koulutuksen ja sairauksien esto-ohjelmien ansiosta. Tiedät, että sinun teoillasi on vaikutusta: yli 120 000 lasta saa ruokaa joka päivä ympäri maailman.

 

Osta ja lahjoita VitaMealia joka kuukausi ja kannusta ystäviäsi tekemään samoin.

 

 

nourish the children

Nu Skin juhlii 650 miljoonaa ateriaa, jotka on lahjoitettu aliravituille lapsille Nourish the Children -aloitteen kautta

 

Nu Skin Enterprises, Inc Lokakuussa 2019 650 miljoonan Nourish the Children (NTC) -aloitteen kautta ostetun ja lahjoitetun aterian rajapyykkiä, sen perustamisen jälkeen vuonna 2002. Aliravitut lapset saavat VitaMealia, ravintorikasta ruokaa yhdeltä NTC:n ulkopuolisista hyväntekeväisyyskumppaneista, kun Nu Skinin myyntijohtajat, asiakkaat ja työntekijät ovat ostaneet ja lahjoittaneet pussin ruokaa.

 

”Joka päivä yli 130 000 aliravittua lasta ympäri maailmaa saavat ruokaa Nu Skin perheen avokätisten lahjoitusten ansiosta”, sanoi Steven J. Lund, Executive Chairman of the Board ja Executive Director of Nourish the Children. ”Olemme kiitollisia kaikille, jotka tukevat Nourish the Children -aloitetta ja ymmärtävät, että vielä on paljon tehtävää jäljellä. Olen toiveikas, että yhdessä voimme jatkossakin vaikuttaa positiivisesti lasten elämään ja tarjota heille toivoa valoisammasta tulevaisuudesta.”

 

Aloitteen historian aikana, Nu Skinin hyväntekeväisyyskumppanit ovat raportoineet, että VitaMeal ostot ja lahjoitukset ovat auttaneet lapsia yli 50 maassa.