Oletko vielä täällä?

JATKA

Seeds of Hope

Seeds of Hope

Jokainen, joka on kuullut Epoch® Baobab Body Butter vartalovoista, on todennäköisesti kuullut myös Malawin Seeds of Hope projektista. Jokaisesta myydystä Epoch® Baobab Body Butter tuotteesta, Nu Skin Enterprises lahjoittaa 0.25 Yhdysvaltain dollaria Nu Skin Force for Good Foundation® -järjestölle Malawin Seeds of Hope projektia varten. Tuolla samalla neljännesdollarilla ostetaan erilaisten, Malawin asukkaille hyödyllisten puiden siemeniä, baobab ja hedelmäpuiden siemenet mukaan lukien. Malawi kuuluu maihin, joissa metsien tuhoutumisen taso on maailmanlaajuisesti korkeimmillaan, siksi tätä arvokasta luonnonvaraa on suojeltava ja se on pyrittävä palauttamaan entiselleen kiireesti.


Toukokuussa 2015, yhteensä yli 550 000 puuta on lahjoitettu Malawin kylille Epoch® Baobab Body Butter vartalovoin ostaneiden yhtiön jakelijoiden ja asiakkaiden ansiosta.


Istutettu puu on uudistuva luonnonvara, joka hyödyttää Malawin ihmisiä monella tapaa. Lyhyellä aikavälillä uudet puut tuottavat ruokaa ja raaka-aineita. Pitkän aikavälin hyötyihin kuuluvat varastointimahdollisuudet, varjo ja maaperän rikastuminen. Esimerkiksi baobab puun lehtiä käytetään vihanneksena ja niitä voidaan kerätä jo vuosi taimen istuttamisen jälkeen. Viiden vuoden kuluttua puu alkaa tuottaa hedelmiä, jotka voidaan joko syödä tai myydä. Puusta kerätystä kaarnasta saadaan kestäviä kuituja, josta voidaan valmistaa köyttä tai muita rakennusmateriaaleja. Kaarna kasvaa takaisin ja sitä voidaan kerätä 2 - 5 vuoden välein.

Puiden ilmakehään vapauttama happi ja tiivistynyt kosteus ovat kriittisiä sateen muodostumiselle Malawin subtrooppisessa ilmastossa, tämä suojelee ihmisiä ja maata kuivumiselta ja nälänhädältä. Lisäksi puiden juuristot auttavat estämään maan pilaantumista ja eroosiota samalla kun itse puut tarjoavat varjoa ja suojaa niin ihmisille kuin eläimillekkin.

Nu Skin Force for Good Foundation® -järjestön tukema Seeds of Hope projekti on jo nyt antanut Malawin asukkaille mahdollisuuden luoda kestävää ruuantuotantoa ja estänyt tuhoisia nälänhätiä. Tämän uudelleenmetsittämisprojektin avulla voimme auttaa uudistamaan arvokkaita luonnonvaroja ja suojella ja parantaa ympäristöä.