Oletko vielä täällä?

JATKA

Seacology järjestö

Seacology järjestö

Seacology on maailman johtava voittoa tavoittelematon ympäristöjärjestö, jonka yksinomaisena tarkoituksena on ympäri maailmaa sijaitsevien saarten äärimmäisen uhanalaisen biodiversiteetin suojeleminen.

Alkuperäiskansat kohtaavat aivan liian usein tilanteen, jossa heidän on valittava joko arvokkaiden luonnonvarojensa suojeleminen tai taloudellinen kehitys. Seacology etsii ratkaisuja, joissa kaikki voittavat; paikallista ympäristöä suojellaan ja saaren asukkaat saavat siitä konkreettista hyötyä. Saarikulttuurin, koralliriuttojen ja luonnon säilyttämistä tuetaan rakentamalla kouluja, sairaaloita, päiväkoteja, julkisia vessoja, jne.

Samoan Falealupossa Seacology rakennutti esimerkiksi tärkeän koulurakennuksen vastineeksi 30 000 eekkerin metsän istuttamisesta. Vunan kylässä Fizillä Seacology on perustamassa päiväkotia vastineeksi 4752 eekkerin metsänsuojelualueen ja kahden, yhteensä 3010 eekkerin merensuojelualueen perustamisesta.

Seacology on toteuttanut tällä tavalla 171 projektia 41 alueella maailmanlaajuisesti.

Seacologyn puheenjohtaja Dr. Paul Alan Cox* tukee Nu Skin Enterpriseä kehittämällä Epoch® -tuotesarjaa.

*Dr. Paul Alan Cox on kasvitieteilijä, jonka tieteellinen tutkimus keskittyy saarilla kasvavien kasvien ekologiaan ja saarten asukkaiden etnobotaniikkaan.