Nu Skin Force for Good -päivä

Uusi asiakas? Luo tunnukset!

Force for Good Kuukausi

Nu Skinillä me kaikki haluamme toimia hyvän asialla, sekä paikallisyhteisöissämme että ympäri maailman. Tänä vuonna Nu Skin tekee positiivisen vaikutuksen kymmenientuhansien ihmisten elämään työntekijöiden ja vapaaehtoisten avulla ympäri maailmaa, paikallisten projektien tukemiseksi.

 

EMEA:n alueen työntekijät osallistuvat vuosittaiseen Force for Good -päivään kesäkuun aikana tarjoamalla resursseja ja omaa aikaansa. Tässä muutamia toteutettuja projekteja:

 

russia

Venäjä

 

Nu Skin Venäjän työntekijät viettivät toukokuussa päivän Khotkovon sisäoppilaitoksessa. Tämä koulu on tarkoitettu 16-17 -vuotiaille oppilaille, joilla on puhe- ja artikulointivaikeuksia. Tiimi auttoi esimerkiksi siivoamalla koulua ympäröivän alueen, osallistumalla puutarhatöihin, järjestämällä lounaan ja viettämällä aikaa oppilaiden kanssa.

neu

Pohjois-Eurooppa

 

Nu Skin Northern Europe järjesti 13. kesäkuuta Kööpenhaminan toimistolla tapahtuman, jonne jakelijat, ystävät ja perheenjäsenet olivat tervetulleita. Tavoitteenamme oli myös kasvattaa tietoisuutta projektia kohtaan Lontoon ja Oslon toimistoilla informoimalla jakelijoita ja antamalla heille lahjoitusmahdollisuus. Tavoite oli kerätä 30 000 DKK, jolla voidaan ostaa 30 sänkyä St. Nicolae orpokotiin Bucharestissä, Romaniassa. Rahaa kerättiin Kööpenhaminassa useiden aktiviteettien kautta Force for Good -päivän aikana ja tietoisuus viikon aikana Oslossa ja Lontoossa.

brussels

Belgia

 

Nu Skin Belgian työntekijät keräsivät yli 6000 € , joka lahjoitettiin paikalliselle  Moeders voor Moeders (Äideiltä äideille) hyväntekeväisyysjärjestölle. Tämä järjestö tukee taloudellisista vaikeuksista kärsiviä pienten lasten äitejä jakamalla ruokaa, lastenvaatteita, hoito- ja koulutarvikkeita, sänkyjä, jne. Summa kerättiin hyväntekeväisyyslounaan, arvonnan, työpajojen, miles for smiles -juoksun ja kotitekoisen ruuan myynnin kautta.

za

Etelä-Afrikka

 

 Nu Skin Etelä-Afrikan työntekijät tarjoutuivat vapaaehtoisiksi Kids Haven -järjestölle 19. kesäkuuta. Vuonna 1992 perustettu järjestö palvelee kodittomia ja hätää kärsiviä lapsia Ekurhulenin alueella Etelä-Afrikassa. Työntekijät viettivät päivän leikkien lasten kanssa ja tarjoten heille pitsa-lounaan. He tekivät myös avokätisen lahjoituksen, joka kattoi suuren osan järjestön sen hetkisistä tarpeista. Nu Skin South Africa tahtoo tehdä eron kaikkien Kids Havenin tukemien lasten elämään vierailemalla säännöllisesti ja tarjoamalla jatkuvaa tukea ympäri vuoden.

eastern europe

Unkari

 

 Nu Skinin Itä-Euroopan toimiston  työntekijät ojensivat auttavat kätensä  Budapest Honvéd -urheilukerholle. Tämä kerho tekee erinomaista työtä valmentamalla tulevaisuuden tähtiä, mutta myös opettamalla kaiken ikäisille ja kykyisille lapsille terveellisiä elämäntapoja ja totuttamalla heidät urheilemaan. Ja koska jopa paras joukkue tarvitsee kapteenin, he saivat apua 7-kertaiselta Euroopan- ja 6-kertaiselta maailmanmestarilta, Ákos Kállailta (Honvédin viisiottelu-jaoston johtaja ja maajoukkueen päävalmentaja).

 

 

Miten sinä aiot toimia hyvän asialla tässä kuussa?

Vieraile Facebook sivuillamme ja kerro, miten sinä aiot toimia hyvän asialla.  Kyse voi olla yksinkertaisesti jonkin paikallisen hyväntekeväisyysjärjestön tukemisesta.  Voit vaihtoehtoisesti tehdä VitaMeal lahjoituksen  tai ostaa tuotteen Epoch valikoimasta. Kun ostat Epoch tuotteen, 0,25 US dollaria lahjoitetaan Nu Skin Force for Good Foundation -säätiölle rahoittamaan projekteja ympäri maailmaa ja antamaan hymyn satojen lasten kasvoille joka päivä. Jokaisesta Epoch Force for Good Collection -tuotepaketin ostosta lahjoitetaan lisäksi 4 € Mtalimanjan maatalouskylälle Malawiin.

Liity Nu Skinille Ryhdy jakelijaksi