Historia

Uusi asiakas? Luo tunnukset!

Historia

Nu Skin Enterprises perustettiin vuonna 1984, ja siitä asti missiomme on ollut parantaa ihmisten elämää laadukkaitten tuotteiden, palkitsevien liiketoimintamahdollisuuksien ja rikastuttavan ja kohottavan kulttuurin kautta.

 

Puhuessaan kokoontumisessa vuonna 1993, Nu Skin Enterprises yhtiön kanssaperustaja ja toimitusjohtaja Blake Roney käytti ilmaisua force for good - hyvän voima, jakaessaan näkemyksensä siitä, mistä hän halusi yhtiön, sen jakelijat ja työntekijät maailmalla tunnettavan. Tämä lause puki yhtiön arvot sanoiksi ja siitä tuli keskeinen teema Nu Skinin hyväntekeväisyyspyrkimyksissä ja missiossa.

 

Alkuperäinen force for good -kampanja lanseerattiin yhdessä Nu Skin Epoch® -tuotesarjan kanssa vuonna 1996. Tämä ainutlaatuinen iho- ja hiustuotebrändi kehitettiin yhteistyössä maailman johtavien etnobotanistien kanssa - he tutkivat suhdetta kasvien ja alkuperäiskulttuurien välillä. Jokaisesta myydystä Epoch tuotteesta tehtiin 0,25 Amerikan dollarin suuruinen lahjoitus ympäri maailmaa asuvien alkuperäiskansojen ympäristöjen, kielten, elämäntapojen ja perinteiden säilyttämiseksi.

 

Kaksi vuotta myöhemmin Nu Skin Enterprises huomasi tarpeen virallistaa hyväntekeväisyys pyrkimyksensä ja luoda virallinen järjestö. Nu Skin Force for Good Foundation suunniteltiin korostamaan lasten tukemista ja se rahoitettiin edelleenkin Nu Skin Epoch tuotelahjoituksilla. Ensimmäisestä projektistaan läntisen Samoan Falealupon kylän perheiden perinteiden ja ympäristön tukemiseksi nyt satoihin humanitäärisiin projekteihin yli 50 maassa, Nu Skin Force for Good Foundation -säätiö on sitoutunut parantamaan tuhansien, ja jopa miljoonien lasten elämää nyt ja tulevaisuudessa.

 

Nu Skin Enterprises kattaa Nu Skin Force for Good Foundation- säätiön yleis- ja ylläpitokustannukset, jotta kaikki lahjoitukset voidaan ohjata suoraan apua tarvitseville. Nu Skin Force for Good Foundation toimii Utahin Provosta käsin ja se on rekisteröity Yhdysvalloissa tuottoa tavoittelemattomaksi järjestöksi 501(c)(3).

 

 

Liity Nu Skinille Ryhdy jakelijaksi