Oletko vielä täällä?

JATKA
nutricentials-logo

 

 

Nutricentials Difference

 

Luonto tietää. Tiede toimittaa. Ja Nutricentials yhdistää nämä kaksi älykkäästi. Sitten se mullistaa kaiken – ja siirtää ihotyypit menneisyyteen.

 

 

 

 

Luonnonvoima

 

Se on fiksu. Se on tehokas. Se on uskomaton. Luonto on jo pitkään toiminut vastauksena elämän moniin arvoituksiin.


Nutricentialsia varten olemme kääntyneet luonnon puoleen ja tunnistaneet bioadaptiivisia kasviuutteita, joilla on kyky auttaa ihoasi taistelemaan olosuhteita vastaan. Nämä uutteet on johdettu kasveista, jotka kukoistavat äärimmäisissä olosuhteissa, kuten autiomaissa, hedelmättömässä maaperässä ja äärimmäisessä kylmyydessä. Nämä kasvit pelaavat omien sääntöjensä mukaisesti – ja auttavat ihoasi tekemään saman. Nutricentials-tuotesarjan viisi voidetta ja ainutlaatuinen seerumi auttavat ihoasi parantamaan kykyään mukautua muuttuviin ympäristöihinsä ja moniin kohtaamiinsa haasteisiin, kuten saasteisiin, kosteuden muutoksiin ja jopa hektisen elämäntavan stressiin. Tervetuloa bioadaptiivisen ihonhoidon ihmeisiin.

Lue Nutricentialsin UKK:t

 

 

 

Edistynyt lähestymistapa biologiseen hyödynnettävyyteen

 

Erinomainen ihonhoito ei tapahdu itsestään.


Aloitamme ensin valitsemalla ainesosamme huolellisesti ja varmistamalla, että niiden biologinen hyödynnettävyys on riittävä toimittamaan edut, joita haluamme ihosi saavan. Yksinkertaisesti sanottuna varmistamme, että ne toimivat optimaalisesti.
Tehdäksemme tämän käsittelemme bioadaptiivisten kasvien sekoitustamme luonnollisilla entsyymeillä ihon lämpötilassa. Tämä hajottaa uutteet samalla tavalla kuin iho tekisi hyötyäkseen ainesosista. Sen jälkeen sekoitus puhdistetaan ja suodatetaan perusteellisesti, jotta saadaan säilytettyä sen hyödyllisimmät osat eli fytoaktiiviset aineet biologisesti hyödynnettävässä muodossa.
Tämän hienostuneen prosessin tuloksena on parempi biologinen hyödynnettävyys, jolloin iho assimiloi uutteet paremmin ja tuotteiden tehokkuus kasvaa kokonaisuudessaan.

Kasvien uuttoprosessi

 

Räätälöity sinulle, ei pelkästään ihotyypillesi.

 

Ainutlaatuisen tieteen ja bioadaptiivisten kasviaineiden yhdistelmällä Nutricentials auttaa ihoasi parantamaan kykyään mukautua ainutlaatuisiin ympäristöihin.


Saatat miettiä, mitä tämä tarkoittaa ihotyyppien kannalta. Ne ovat menneisyyttä! Voit valita tuotteita, jotka sopivat mieltymyksiisi, haluamasi koostumuksen ja tarpeisiisi parhaiten sopivat toimivuudet. Ihotyyppisi ei enää sanele ostatko voidetta, geelimäistä voidetta vai emulsiota. Mutta tässä ei ole vielä kaikki – mitkään iholle jätettävät tuotteemme eivät tuki ihohuokosia, joten nekin, joilla on rasvaisempi iho, voivat huoletta nauttia täyteläisimmistä voiteista.

Luo oma rutiinisi

 

 

 

Tiede HydraFlex Blendin taustalla

 

Ympäristömme on jatkuvassa muutoksessa ja sen myötä myös ihomme kosteutustarpeet muuttuvat.


Tässä kuvaan astuu HydraFlex Blend, joka löytyy Celltrex Always Right Recovery Fluid -tuotteesta! Se tunnetaan ”amfifiilisenä” – joka tarkoittaa sitä, että sekoitus sisältää sekä vettä että öljyä rakastavia osia. Vettä rakastava osa ottaa vettä iholle ympäristöstä, kun taas öljyä rakastava osa auttaa välttämään veden häviämistä. Kuuma, kylmä, kostea, kuiva – HydraFlex Blend mukautuu automaattisesti juuri siihen ympäristöön, jossa olet, toimittaen juuri oikean määrän kosteutta ihollesi joka kerta.

Katso HydraFlex-video

 

 

 

Tiede sinisen valon teknologiamme taustalla    

 

Altistuminen siniselle valolle on yhdistetty ihon ikääntymisen näkyviin merkkeihin kuten pieniin juonteisiin, ryppyihin ja pigmenttimuutoksiin.


Altistumme jatkuvasti siniselle valolle – sekä ulkona että sisällä. Ei ole yllättävää, että sillä ei ole hyvää vaikutusta ihoomme. Sininen valo menee lisäksi syvemmälle ihoon kuin UV-säteet. Taistellakseen liiallisen altistuksen negatiivisia vaikutuksia vastaan Nutricentials käyttää tehokkaita ainesosia seuraavissa tuotteissa:
Day Dream Protective Lotion SPF 30 sisältää karnosiinia, joka tarjoaa antioksidanttisuojaa auttaakseen rajoittamaan liiallisen siniselle valolle ja infrapunavalolle altistumisen haitallisia vaikutuksia, kuten värimuutoksia ja sameutta.
Day Dream Protective Cream SPF 30 sisältää paprikauutetta (Capsicum Annuum -hedelmäuute), joka toimii suojana liialliselle siniselle valolle altistumisen negatiivisilta vaikutuksilta, mukaan lukien ihon ennenaikaisen ikääntymisen merkit, värimuutokset ja sameus.

Katso video sinisestä valosta

 

 

 

 

 

Otamme kasviaineiden bioadaptiivisen tehon ja teemme siitä omamme.

 

 

 

Tutustu Nutricentials-tuotteisiin

 

Tee ihostasi valmis mihin tahansa. 

 

 

 

Tutustu kaikkiin tuotteisiimme

 

 

 

Tutustu tieteeseen tuotteidemme taustalla

 


 

Pharmanex Difference


Tutustu Pharmanexiin

 

ageLOC Difference

 

Tutustu ageLOCiin

 

Nu Skinin lähestymistapa tieteeseen


Tutustu tieteeseemme