Oletko vielä täällä?

JATKA
mission-banner-image

 

 

Missiomme ja arvomme

Missiomme ja arvomme eivät ole vain kaiken tekemämme ydin, vaan ne kertovat myös, keitä me olemme. Ne korostavat sitoutumistamme paremman maailman rakentamiseen tänään, jotta huomisesta tulisi vielä parempi.

 

 

 

MissiommeNu Skinin missionaon olla hyvää tekevä voima kaikkialla maailmassa voimaannuttamalla ihmisiä parantamaan elämää innovatiivisten tuotteiden, antoisien mahdollisuuksien sekä rikastuttavan kulttuurin avulla.


Tutustu mahdollisuuksiimme

 

 

 

 

Visiomme

 

 

 

 

Haluamme tulla maailman johtavaksi yhdistetyksi kauneus- ja hyvinvointialan yritykseksi, jonka toiminta perustuu kumppanien mahdollisuuksien muodostamaan dynaamiseen alustaan.

 

 

 

 

 

Arvomme

 

ETIIKKA

Olemme sitoutuneet ylläpitämään alan tiukimpia eettisiä standardeja ja noudattamaan tiukasti suoramyyntijärjestön eettistä säännöstöä.

 

Suoramyyntijärjestön (DSA) pitkäaikaisena maailmanlaajuisena jäsenenä olemme sitoutuneet ylläpitämään alan tiukimpia eettisiä standardeja ja noudattamaan DSA:n eettistä säännöstöä. Olemme sitoutuneet noudattamaan tiukasti lakeja ja asetuksia siellä, missä toimimme, ja olemme ottaneet käyttöön käytäntöjä, koulutusta ja vaatimustenmukaisuuden tarkastuksia auttaaksemme myyntihenkilöstöämme vaatimusten noudattamisessa.

Vieraile Tietoa sääntöjen noudattamisesta -osiossa

INNOVAATIOT

Tiede, teknologia ja materiaalien paikannus ovat Nu Skinin DNA:n olennaisia osia ja edistävät jatkuvaa pyrkimystämme parantamiseen innovaatioiden avulla.

 

Innovointi muodostaa kaiken tekemämme ytimen, aina mullistavasta ageLOC-tieteestä palkittuihin laitteisiimme. Koska pyrimme antamaan tuotteillamme ihmisille paremman elämän, paikallaan seisominen ei ole vaihtoehto. Siksi työskentelemme yhdistääksemme uusimman tieteen ja teknologian laadukkaisiin valmistusaineisiin kaikissa portfoliomme osissa. Niin tehdessämme voimme maksimoida suorituskyvyn, tieteellisen integriteetin ja kuluttajien kiinnostuksen tuotteisiin, jotka valtaavat hyökyaallon tavoin kauneus- ja hyvinvointialaa.

Tutustu tieteeseen

OPTIMISMIA

Ihmisten elämien parantaminen ei ole helppo tavoite. Mutta me uskomme pystyvämme siihen, joko tuotteidemme tehon tai tarjoamiemme palkitsevien liiketoimintamahdollisuuksien avulla.

 

Kaikki, mitä teemme, perustuu siihen, että uskomme todella pystyvämme vaikuttamaan muiden elämiin. Yksin Eurooppa ja Afrikka on yli 10 000 brändikumppania, joten näemme tuloksia joka päivä. Riippumatta siitä, haluavatko he vain kertoa suosikkituotteistaan vai viedä liiketoimintaansa yhä pidemmälle, me uskomme, että voimme auttaa heitä siinä tarjoamalla kilpailukykyisen, joustavan ja palkitsevan mahdollisuuden.

Tutustu tarjoamaamme mahdollisuuteen

REALISMIA

Tiedämme, että mitään arvokasta ei saavuta helposti eikä tavoitteisiin päästä yhdessä yössä.

 

Emme ikinä väitä, että tarjoamamme liiketoimintamahdollisuus takaisi menestyksen. Kuten kaikki asiat, se vaatii kovaa työtä ja sitoutumista, ja se voi riippua myös meidän jokaisen omista yksilöllisistä ominaisuuksista. Siksi jaamme avoimesti yhteenvedon myyntihenkilöstömme ansioista. Silti uskomme aidosti tarjoamaamme mahdollisuuteen ja teemme kaiken voitavamme auttaaksemme brändikumppaneitamme saavuttamaan tavoitteensa, mitä ikinä ne ovatkin.

YMPÄRISTÖN SÄÄSTÄMISTÄ

Se, että uskomme ihmisten, planeettamme ja tuotteidemme tärkeyteen, on saanut meidät tänään omaksumaan kestäviä käytäntöjä, jotta käytössämme olisi tulevaisuudessakin runsaat luonnonvarat.

 

Nu Skin on luvannut panostaa ympäristöystävällisyyteen, ja suhtaudumme tähän lupaukseen vakavasti. Etenemme kohti tavoitettamme askel askeleelta, olipa kyse valmistusaineiden hankinnasta, Epoch-brändiämme inspiroivista alkuperäiskulttuureista tai siirtymisestä entistä ympäristöystävällisempiin pakkauksiin. Ymmärrämme, että edessä on vielä pitkä matka, mutta olemme sitoutuneet päämäärän saavuttamiseen.

Katso lupauksemme

MYÖTÄTUNTO

”Mitä enemmän annat, sitä enemmän saat”

 

Anteliaisuus on osa sitä, keitä olemme. Niin on aina ollut ja tulee aina olemaan. Missiomme on edistää hyviä asioita ympäri maailmaa, ja ihmisten elämien muuttaminen parempaan suuntaan on kaiken tekemämme ydin. Pyrimme voimaannuttamaan ja nostamaan muita, joko tuotteillamme, liiketoimintamahdollisuuksillamme tai avustamalla apua tarvitsevia Nu Skin Force for Good Foundationin tai Nourish the Children -hankkeen avulla. Mikään ei ole palkitsevampaa.

 

 

Opi lisää Force for Good