Oletko vielä täällä?

JATKA

TUTKIMUSKESKUKSET & LABORATORIOT

Nu Skin Enterprises Center for Anti-Aging Research

Nu Skin Enterprises Center for Anti-Aging Research (Provo, Utah)

Nu Skin luo historiaa jatkuvasti ja uusi 22,000-neliöjalkaa (2,044m2) kattava anti-ageing tutkimuskeskuksemme (Center for Anti-Aging Research) on toistuvien innovaatioiden ja tieteellisten löydösten keskus. Innovation Center pitää sisällään 5 huipputasoa edustavaa laboratoriota, joissa Nu Skin tuotteita kehitetään ja arvioidaan.

 

Formulation Lab  -laboratoriossa Nu Skin ihonhoitotuotteet testataan läpikotaisin niiden toimivuuden ja eheyden takaamiseksi. Testaamme muunmuassa viskositeettia, pH -arvoja, UVA suojausta, ja imeytymistä ihoon luodaksemme innovatiivisia tuotteita jotka toimivat.

 

Stability Lab  -laboratoriossa tuotteet testataan normaaleissa ja äärimmäisissä olosuhteissa, joihin kuuluu pitkittynyt altistuminen kuumuudelle, jäätymiselle ja UV -säteille. Tämä takaa, että tuotteet ja niiden säilyvyysaika pysyvät muuttumattomina.

 

Microbiology Lab  -laboratoriossa tuotteet seulotaan ja vahvistetaan huipputason HEPA -suodatetuissa huoneissa. Tämä suojaa mahdolliselta saastumiselta ja testaa tuotteissa käytettäviä säilöntäjärjestelmiä.

 

Clinical Lab -laboratoriossa tutkijat toteuttavat alustavia turvallisuus-, tehokkuus- ja käyttäjätutkimuksia, joiden tarkoituksena on auttaa tuotteiden kehittämisessä ja arvioimisessa, ennen kuin ne lähetätään riippumattomalle tutkimusjärjestöille lopulliseen vahvistukseen.

 

Chemistry Lab  -laboratoriossa tutkijat käyttävät edistyksellisiä, analyyttisiä välineitä kehittääkseen parhaat mahdolliset testaustavat vitamiineille, kivennäisaineille ja yrttivalmisteille.

 

Tieteellinen perustamme on vahvempi kuin koskaan, ja uusien tutkimus- ja kehityslaboratorioidemme ansiosta Nu Skin on valmis jatkamaan kokonaisvaltaisten terveys- ja ihohoitoratkaisujen välittämistä anti-ageing markkinoille.


Nu Skin Enterprises Center for Anti-Aging Research

Greater China Innovation Park (Fengxian, Kiina)

Greater China Innovation Park -keskus keskittyy Pharmanex tutkimukseen ja tuotekehitykseen. 20,400-neliöjalkaa (1900m2) kattavassa keskuksessa työskentelee 20 tutkijaa, joista yli puolella on maisterin tai tohtorintutkinto. Tämä keskus on osa Pharmanex 6S® Laadunvarmistusprosessia ja se on mukana valinta-, turvallisuus- ja vahvistusprosessien kaikkilla osa-alueilla. Se pitää sisällään 6 huipputasoa edustavaa laboratoriota joissa Nu Skin tuotteita kehitetään ja arvioidaan.

 

Research Chemistry Lab  -laboratorio keskittyy uusien ainesosien ja aktiivisten komponenttien löytämiseen. Täällä tutkijat tutkivat ja kehittävät luonnollisia uutteita ja uusia tuotteita ja koordinoivat niistä toteutettavia esikliinisiä ja kliinisiä tutkimuksia.

 

Methods Development Lab  -laboratoriossa tutkijat kehittävät analyyttisiä menetelmiä uusille ainesosille ja valmiille tuotteille. Nämä menetelmät määrittelevät puhtautta ja aktiiviaineiden tasoja, tuotteen eheyden ja sopivien ainesosavalintojen takaamiseksi.

 

Quality Chemistry Lab  -laboratoriossa tutkijat testaavat raaka-aineiden ja lopputuotteiden standardisointia ja tasalaatuisuutta. He suunnittelevat ja toteuttavat vakaustutkimuksia, joiden avulla määrittellään tuotteiden säilymisaikaa ja vakautta erilaisissa olosuhteissa.

 

Microbiology Lab  -laboratoriossa HEPA -suodattimet, ilmalukot ja huoneen sterilointiprosessit takaavat steriilin ympäristön testaukselle.

 

Pilot Plant Lab  -laboratoriossa kehitetään lisäravinteita vakauden ja tuotettavuuden tutkimuksia varten.

 

Manufacturing Quality Control Lab  -laboratoriota käytetään laadunvalvontatesteihin ja Nu Skin terveystuotteiden markkinoille vapauttamiseen.