ageLOC Me FAQ

Uusi asiakas? Luo tunnukset!
Uusi asiakas? Luo tunnukset!

Usein kysyttyä (FAQ)

1. Kenelle ageLOC Me® sopii?

2. Mitä ageLOC Me® -ihonhoitojärjestelmään kuuluu?

3. Mitä yksilölliseen ageLOC Me® tuotesettiin kuuluu?

4. Miten ageLOC Me® -ihonhoitojärjestelmä toimii?

5. Mitkä kielet minun on mahdollista valita?

6. Voiko ageLOC Me® -annostelulaitetta käyttää useampi kuin yksi ihminen?

7. Millainen on ageLOC Me® -laitteen takuu?

8. Kuinka kauan arvion tekeminen kestää?

9. Miten ihon arviointi ohjelma valitsee tuotteeni?

10. Voinko palata takaisin ageLOC Me® ihon arviointiohjelmassa ja muuttaa/muokata vastauksiani?

11. Miksi minun pitää vastata totuudenmukaisesti ageLOC Me® ihon arviointiohjelman kysymyksiin?

12. Kuinka usein voin toistaa ageLOC Me® ihon arvioinnin?

13. Miksi minun pitäisi käyttää ageLOC Me® aloitussettiä 14 päivää ennen ihon arviointiohjelman läpikäymistä?

14. Täytyykö minun käyttää aloitussettini kokonaan?

15. Voiko jokainen löytää heidän tarpeilleen sopivan yksilöllisen ageLOC Me® -tuotesetin?

16. Kuinkia monta annosta jokainen patruuna sisältää?


1.      Kenelle ageLOC Me® sopii?

         ageLOC Me® sopii:

            -         Kenelle tahansa aikuiselle, joilla on terveennäköinen iho ja jotka etsivät yksilöllistä tapaa minimoida ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä.

            -          Miehet ja naiset, jotka haluavat saavuttaa ja ylläpitää nuoremman näköisen ihon, ja etsivät siihen liittyvää kokemusta.

            -          Henkilöille, jotka haluavat yksinkertaistetun ihonhoito-ohjelman.

 

 

2.      Mitä ageLOC Me® -ihonhoitojärjestelmään kuuluu?

Järjestelmään kuuluu ageLOC Me® -laite, aloitussetti, joka sisältää viisi tuotepatruunaa (kolme seerumia, ageLOC Me® päivä- ja yövoide) ageLOC Me® seerumien liittimet (seerumipatruunoiden pidike ja laitteen liitin), käytännöllinen matkapakkaus, neljä AA paristoa, ageLOC Me® pikaopas ja ageLOC Me® ihon arviointikortti.

 

3.      Mitä yksilölliseen ageLOC Me® tuotesettiin kuuluu?

Viisi tuotepatruunaa (kolme seerumia, päivävoide ja yövoide), jotka on valittu juuri sinulle yli 2000 yhdistelmän joukosta, sekä seerumien liittimet (seerumipatruunoiden pidike ja laitteen liitin).

 

4.      Miten ageLOC Me® -ihonhoitojärjestelmä toimii?

ageLOC Me® matka koostuu kolmesta vaiheesta, jotka auttavat sinua luomaan juuri sinun tarpeitasi varten muokatun ihonhoito-ohjelman.

 

5.      Mitkä kielet minun on mahdollista valita?

Kaikki Nu Skin® EMEA:n kielet on mahdollista valita ageLOC Me® -laitteen käyttökieleksi. Kielen voi vaihtaa milloin tahansa valitsemalla "kielet" asetukset valikosta.

 

6.      Voiko ageLOC Me® -annostelulaitetta käyttää useampi kuin yksi ihminen?

Ei, vain yhden ihmisen tulee käyttää tiettyä ageLOC Me® -annostelulaitetta, sillä se seuraa jäljellä olevien annosten määrää, ja yhtä tuotetta riittää vain 30 päivän ajaksi. Laite ei voi pitää lukua kahdesta eri patruunasetistä samanaikaisesti.

 

7.      Millainen on ageLOC Me® -laitteen takuu?

Nu Skin® takaa ageLOC Me® -laitteen toimivuuden ja materiaalien keston kahden vuoden ajan alkuperäisestä toimituspäivästä. Tämä takuu ei kata vaurioita, jotka ovat seuranneet vahingosta tai väärinkäytöstä. Jos laite lakkaa toimimasta kahden vuoden takuujakson aikana, ota yhteyttä paikalliseen Nu Skin asiakaspalveluusi, jotta voimme järjestää laitteen korvaamisen uudella. Voit joutua esittämään virallisen myyntikuitin, josta selviää laitteen toimituspäivä. Nu Skin varaa itselleen oikeuden tarkistaa laite.

 

8      Kuinka kauan arvion tekeminen kestää?

Useimmat pystyvät läpikäymään ageLOC Me® ihon arviointiohjelman alle kymmenessä minuutissa. Käytä tarpeeksi aikaa tehdäksesi arvioinnin perusteellisesti, näin saat varmimmin sinulle parhaiten sopivat tuotteet.

 

9.      Miten ihon arviointiohjelma valitsee tuotteeni?

ageLOC Me® ihon arviointi on yksilöllisen ihonhoito-ohjelman avain. Tämä tiivis kysely kerää olennaista tietoa jokaisesta käyttäjästä ja heidän huolenaiheistaan koskien ihon näkyvää ikääntymistä. Tämän jälkeen Nu Skinin yksinoikeudella käyttämä algoritmi käsittelee vastaukset ja ilmoittaa käyttäjälle parhaiten soveltuvan ageLOC Me® tuotesetin. ageLOC Me® on muokattu sinua varten, sinun toimestasi.

 

10.  Voinko palata takaisin ageLOC Me® ihon arviointiohjelmassa ja muuttaa/muokata vastauksiani?

Kyllä. Sinulla on mahdollisuus arvioida vastauksiasi ennen kuin henkilökohtainen ageLOC Me® koodisi paljastetaan. Voit lisäksi tehdä ageLOC Me® ihon arvioinnin uudestaan niin usein kun haluat. Sinulla on halutessasi myös mahdollisuus tallentaa tuloksesi arviohistoriaasi. Jokainen tallennettu henkilökohtainen ageLOC Me® koodisi on saatavilla tilauksen tekoa varten nyt tai valitsemanasi ajankohtana.

 

11.  Miksi minun pitää vastata totuudenmukaisesti ageLOC Me® ihon arviointiohjelman kysymyksiin?

Ymmärrämme, että monet ihmiset saattavat kokea kiusausta ilmoittaa heidän ihonsa ulkonäön olevan todella huono, jotta he saisivat "parhaat" tuotteet. On tärkeää muistaa, että sanonta "enempi parempi" ei aina päde ihonhoitoon. Tohtori Zoe Draelos, ihotautilääkäri ja Anti-Aging Skin Advisory Board lautakunnan jäsen on sanonut "Avain tuotteiden optimaaliseen toimintatehoon ja ihon ulkonäön parantumisen toteutumiseen, on aktiiviaineiden tarkoituksenmukaisen määrän johtaminen iholle."

 

12.   Kuinka usein voin toistaa ageLOC Me® ihon arvioinnin?

Voit tehdä ageLOC Me® ihon arvioinnin niin usein kuin haluat, mutta suosittelemme tekemään sen aina vuodenajan vaihtuessa tai jos muutat erilaiseen ilmastoon. Vastaavat ihonhoitokoodit säästetään, jotta voit valita sinulle parhaiten sopivat tuotteet milloin tahansa, tekemättä koko arviota uudestaan.

 

13.  Miksi minun pitäisi käyttää ageLOC Me® aloitussettiä 14 päivää ennen ihon arviointiohjelman läpikäymistä?

Aloitussetin tulisi toimia pohjana, jonka perusteella voit oppia ihosi tarpeista ja mieltymyksistä. Aloitussetti sisältää 2000 mahdollisen yhdistelmän joukosta alueellisesti valitut seerumit ja kosteusvoiteet, ja sen on tarkoitus toimia vertailupohjana läpikäydessäsi ihon arviointiohjelman. Suosittelemme käyttämään sitä 14 päivää, jotta ihollasi olisi tarpeeksi aikaa sopeutua ainutlaatuisiin ageLOC Me® ainesosiin, jotta saat tietää mitä tarvitset, täyteläistä vai kevyttä kosteutusta, hajusteita vai ei.

 

 

14.  Täytyykö minun käyttää aloitussettini kokonaan?

Nu Skin® suosittelee käyttämään ageLOC Me® aloitussettiä kahden viikon ajan, jotta ehdit tutustua sen tuotteisiin hyvin ennen ageLOC Me® ihon arvioinnin tekemistä. Arvion ja tuotetilauksen voi kuitenkin tehdä jo aikaisemmin jos joku niin tahtoo. Jos joku ei tahdo käyttää aloitussettiä kokonaisen kuukauden ajan, he voivat myös ryhtyä käyttämään yksilöllistä settiään aikaisemmin, mutta me suosittelemme käyttämään aloitussettiä täydet 30 päivää, jotta ageLOC Me® -laitteen käyttö ehtii tulla tutuksi.

 

15.   Voiko jokainen löytää heidän tarpeilleen sopivan yksilöllisen ageLOC Me® -tuotesetin?

ageLOC Me tarjoaa laajemman valikoiman anti-ageing vaihtoehtoja kuin useat muut samantyyppisiä tuotteita tarjoavat ihonhoito-ohjelmat. On kuitenkin mahdollista, että jotkut henkilöt kokevat, ettei heidän ihonsa sovi yhteen ageLOC Me® tuotteiden kanssa. Perusainesosat ovat esimerkiksi useissa ageLOC Me® seerumeissa samat. Jos henkilö on herkistynyt jollekkin näistä aineista, seerumeiden käyttö ei ehkä ole mahdollista. ageLOC Me® -järjestelmää ei ole myöskään suunniteltu aknen kaltaisista iho-ongelmista kärsivien ihmisten käyttöön. Olemme kuitenkin toteuttaneet joukon tutkimuksia varmistaaksemme, että ageLOC Me® on tehokas ja turvallinen valtaväestölle.

 

16.  Kuinkia monta annosta jokainen patruuna sisältää?

Jokainen patruuna sisältää tuotetta kuukauden ajaksi - 30 annosta ageLOC Me® päivä- ja yövoidetta ja 60 annosta seerumia (käytetään kahdesti päivässä).

Liity Nu Skinille My Account