Tutustu ageLOC Me -järjestelmään

Uusi asiakas? Luo tunnukset!
Uusi asiakas? Luo tunnukset!

LÖYDÄ YKSILÖLLISYYDEN VOIMA

Tervetuloa yksilöllisen ihonhoidon maailmaan

Osta nyt
ame-award

MIKSI ageLOC Me?

Tyylisi, persoonallisuutesi ja ihosi kuuluvat yksilöllisiin piirteisiisi. Eikö ihonhoito-ohjelmasi pitäisi siis olla yhtä ainutlaatuinen kuin sinä olet?

 

ageLOC Me on ensimmäinen laatuaan oleva, muokattava ihonhoitoratkaisu. Käänteentekevät anti-ageing tuotteet edustavat ihonhoidon uutta aikakautta - ihonhoitoa joka on muokattu sinua varten, sinun toimestasi!

 

Ohjelmaan kuuluu seerumit, päivä- ja yövoiteet, jotka on yhdistetty yhteen anti-ageing järjestelmään. Lisäksi ageLOC Me hyödyntää edistyksellistä Nu Skin tiedettä ja älykästä ihon arviointia. Tämä verkossa toimiva arviointityökalu on polkusi kohti yksilöllistä ihonhoitoa, jonka noin 2000 tuoteyhdistelmää perustuu sinuun, mieltymyksiisi ja ihoon liittyviin huolenaiheisiisi.

ageLOC Me seerumit

Seerumit kohdistavat tehonsa useisiin ikääntymiseen liittyviin huolenaiheisiin, kuten juonteiden ja ryppyjen ilmestyminen, epätasainen ihonsävy, ihohuokosten koko, jne. Kolmen erilaisen patruunan yhdistelmä riippuu ihon arvioinnin aikana korostamistasi ihosi tarpeista. Kolmen erillisen seerumin yhdistelmän ansiosta on mahdollista välittää enemmän aktiiviaineita kuin koskaan ennen, jotta voimme tarjota sinulle ihosi erityisiä tarpeita varten räätälöityä ihonhoitoa.

ageLOC Me Päivä & Yö

Päivä- ja yövoiteet on suunniteltu toimimaan yhdessä kokonaisvaltaisen kosteutuksen takaamiseksi. Kosteusvoiteet auttavat parantamaan solujen vaihtuvuutta ja ihon tuntua, sekä paljastamaan sileämmän, pehmeämmän ihon. ageLOC Me ihon arviointiohjelman avulla voit muokata kosteusvoiteesi useiden kriteerien, kuten hajusteiden tai aurinkosuojan (SPF), perusteella.

Useiden patenttien suojaama teknologia.

Nu Skin on luonut ageLOC Me -järjestelmän, joka yhdistää ja annostelee ihonhoitotuotteesi, käyttäen useiden patentien suojaamaa teknologiaa. Ilmatiiviit ageLOC Me patruunat ja tapa jolla seerumit ja kosteusvoiteet annostellaan, ovat ainutlaatuisia tuoteinnovaatioita. Tämä laite myös annostelee tuotteet hygieenisesti, mikä on läpimurto ihonhoidon saralla. ageLOC Me tunnistaa kätesi automaattisesti ja annostelee tarkan määrän seerumia ja kosteusvoidetta joka aamu ja ilta.

Katso video

ageLOC Me ihonhoito-ohjelmasi voisi näyttää tältä

ageloc-daily-regimen

Vaihe 1: Aloita ageLOC® Gentle Cleanse & Tone -puhdistustuotteella.

Vaihe 2: Käytä sitten ageLOC Edition Nu Skin Galvanic Spa System II -laitetta 2-3 kertaa viikossa.

Vaihe 3: Käytä ageLOC Me -laitettasi, ensimmäinen vaihe on ageLOC Me seerumi.

Vaihe 4: Lisää mukaan omavalintainen kohdistettu ratkaisu

Vaihe 4: Käytä lopuksi ageLOC Me laitteen toista vaihetta: päivä- tai yövoidetta.

YKSILÖLLISTÄ IHONHOITOA

Olemme haastaneet johtavat tutkijamme luomaan verkossa toimivan ihon arviointityökalun, joka kysyy kysymyksiä aiheista jotka vaikuttavat siihen miten sinun tapasi ikääntyä eroaa muista. Kun ihonhoitotuotteitasi muokataan vastaamaan yksilöllisiä tarpeitasi, on otettava huomioon ilmasto, ihotyyppisi ja ympäristösi. Antamiesi vastausten ansiosta, asiantuntijamme ovat onnistuneet luomaan algoritmin, joka antaa juuri sinulle sopivan, erittäin tarkan ja yksilöllistetyn ohjelman noin 2000 yhdistelmän joukosta. Tee arvio tai hallinnoi sitä, ja tilaa yksilöllinen tuotesettisi mobiililaitteellasi.

4 vaihetta matkalla kohti yksilöllistä ihonhoitoa.

Vaihe 1: Ota ensimmäinen askel kohti sinun tarpeitasi varten muokattua ihonhoitoa

Saat aloitussetin ageLOC Me ihonhoitojärjestelmän mukana. Setti koostuu 5 esivalitusta patruunasta, joiden avulla pääset alkuun ja voit oppia lisää ihostasi ja sen erityisistä tarpeista. Se on vertailukohtasi tehdessäsi ageLOC Me ihon arvioinnin.

Vaihe 2: Räätälöi ihonhoito-ohjelmasi ageLOC Me ihon arvion avulla.

Kun olet käyttänyt aloitussettiä 14 päivää, tee ihon arviointi. Tämän jälkeen saat henkilökohtaisen koodin, jonka avulla voit ostaa yksilöllisen tuotesettisi.

 

 

Vaihe 3: Koe juuri sinun tarpeitasi varten muokattu ihonhoito-ohjelma

Jos olet jo tehnyt ihon arvioinnin ja saanut henkilökohtaisen koodisi, mutta et ole vielä tehnyt tilausta, huomioithan, että koodisi on tallennettu ihon arvio profiiliisi, jotta voit tehdä tilauksen suoraan.

Vaihe 4: Hienosäädä

Haluat ehkä muokata ihonhoito-ohjelmaasi vuodenajan, ulkonäköön liittyvien vaihtuvien huolenaiheiden, ympäristön jne. mukaan. Ihon arvionnin etu on, että pystyt muokkaamaan vastauksiasi ja hienosäätämään ihonhoitorutiiniasi rajoittamattomasti.

Tilaa täyttöpatruunat

Olet kertonut meille itsestäsi, ihostasi ja mieltymyksistäsi ja me olemme luoneet ihonhoito-ohjelman, joka sopii juuri sinulle. Onko sinulla jo henkilökohtainen koodi? Sitten voit tilata yksilöllisen ageLOC Me tuotesettisi.

Tilaa yksilöllinen tuotesetti

AGELOC ME MEDIASSA

magazines

ageLOC Me on ollut esillä lukemattomissa kansainvälisissä aikakausilehdissä yhtenä vuoden innovatiivisimpana tuotteena. Se on huomioitu myös blogeissa, YouTubeissa, verkkolehdissä ja televisiossa. Katso tämä video ja näet vilauksen siitä, mitä he ovat sanoneet ja myös monet palkinnot joita ageLOC Me on voittanut!

Katso video

awards-banner

Muut tietolähteet

Jos sinulla on kysymyksiä, meillä on vastaukset. Jos katsot mieluummin videon, meiltä löytyy tutoriaalivideoita. Jos suosit esitteitä, meiltä löytyy kaunis vaihtoehto täynnä tietoa. Voit myös tutustua usein kysyttyihin kysymyksiin (FAQ) alla.

 

FAQs Videot Esite

 

 

Liity Nu Skinille My Account