Er du der stadig?

FORTSÆT

Grundlæggere

Grundlæggere

blake

Blake Roney

Grundlægger

Blake Roney er en af Nu Skins grundlæggere og var President og CEO fra 1984 til 1996 og bestyrelsesformand fra 1996 til 2012. I dag er Nu Skin Enterprises en af de største virksomheder, der arbejder med direkte salg, i verden, og vores produkter sælges på 48 markeder i hele Nord- og Sydamerika, Europa og Asien/Stillehavet. Virksomhedens aktier handles på børsen i New York.

 

Roneys forretningsmæssige og frivillige arbejde strækker sig vidt, og han er blandt andet blevet udråbt til årets bestyrelsesformand af International Business Awards, fået Lifetime Achievement Award i 2011 fra Ernst & Young Entrepreneur of the Year Award for Utah-regionen, blev hædret i 2004, da han blev udnævnt som en af de 100 mest inflydelsesrige mennesker i Utah, har fået anerkendelse fra The Utah County Chamber og Commerce 2011 Pillar of the Valley Award, Chief of Mtalimanja Village i Malawi, Africa og har en Honorary Doctorate of Humane Letters uddannelse fra Salt Lake Community College. Blake Roney har en akademisk grad i virksomhedsøkonomi fra Brigham Young Universitys Marriott School of Management fra 1983. Han er far til otte børn, sidder i en række bestyrelser i lokalsamfundet og på forskellige universiteter og er aktiv i flere kommunale og kirkelige organisationer.

 

 

 

 

steve

Steven J. Lund
Bestyrelsesformand og Executive Director for Nourish the Children.

Steven J. Lund fungerer i øjeblikket som Chairman of the Board i Nu Skin Enterprises. Lund har tidligere været Vice Chairman i bestyrelsen fra 2006 til 2012, President og Chief Executive Officer fra 1998 til 2003 og President og Chief Executive Officer i Nu Skin Asia Pacific (NSAP) fra november 1996 til maj 1998. Steven Lund har også arbejdet som Executive Vice President for Nu Skin International (NSI) siden grundlæggelsen i 1984.

 

Inden han blev ansat hos Nu Skin Enterprises, var Steven Lund advokat med et privat advokatkontor, der var specialiseret i procesret og produktansvar. Han har en doktorgrad i jura fra Brigham Young Universitys J. Reuben Clark Law School (1983). Han er medlem af advokatsamfundene for Utah, Arizona og USA og har siddet i bestyrelsen for den amerikanske brancheorganisation for direkte salg. Lund har yderligere haft en ledende rolle i flere forskellige officielle og kirkelige forbindelser og har for nyligt været formand for Utah Valley University Board of Trustees.

 

 

 

 

sandie

Sandie N. Tillotson
Grundlægger, Executive Vice President

Sandie Neaman Tilltoson er en af Nu Skin Enterprises grundlæggere. I 1984 var hun desuden med til at grundlægge Nu Skin International, udvikle Nu Skin®s oprindelige produktsortiment og etablere den globale markedsføringsplan. Tillotson har indtil 2012 også været medlem virksomhedens bestyrelse. Hendes evner som leder har udviklet Nu Skin til i dag at være et stort internationalt selskab, der drives i 52 lande med en årlig omsætning på mere end 1 milliard dollars. Allerede i 1993 udnævnte Working Woman Magazine, Sandie Tillotson til at være en af de 10 mest succesfulde kvindelige forretningsejere i USA. I 2001 blev hun af Feminine Fortunes Magazine udråbt til at være blandt de 50 stærkeste kvinder i det nye årtusinde, sammen med blandt andre Katie Couric, Oprah Winfrey og Sandra Day O´Connor. I 2011 blev hun i Utah Business Magazine nævnt som en af 30 personer man bør holde øje med i fremtiden.

 

Tillotson involverer sig desuden i mange godtgørende formål. Hun er bestyrelsesmedlem i Nu Skins "Force for Good Foundation", som er en privat organisation, der arbejder for at forbedre børns liv ved at tilbyde dem et liv uden sygdom, analfabetisme og fattigdom. Tillotson fungerer også som Vice President hos "Seacology", der er en international hjælpeorganisation, som arbejder for miljøet og for at beskytte truede arter, ynglemiljøer og dyreliv på øer rundt om i verden. Hun har en bachelorgrad fra Brigham Young University og har undervist på forskellige skoler i Utah. Tillotson nyder sine forskellige stillinger som forretningskvinde, filantropist og ikke mindst hendes rolle som mor til fire børn og syv børnebørn.