Direktion

Direktion

truman

Truman Hunt
President, Chief Executive Officer

 

Truman Hunt blev udnævnt til President for Nu Skin Enterprises i januar 2003 og til Chief Executive Officer i maj 2003. Under hans ledelse,er virksomheden aktiv på 49 markeder, senest med udvidelser i Kina, Østeuropa og Sydamerika.

 

Hunt er fokuseret på virksomhedens mission om at være en velgørende kraft i hele verden ved at styrke folk til at forbedre deres liv, med belønnende forretningsmuligheder, innovative produkter og en berigende, opløftende kultur. Hunt er medlem af Executive Board for Nu Skin Force for Good Foundation.

 

Forud for sin nuværende ansættelse, fungerede Hunt som Vice President og General Counsel for Nu Skin Enterprises fra 1996 til januar 2003. Han blev også udnævnt til Executive Vice President for Nu Skin Enterprises i januar 2001 og fungerede som Vice President of Legal Affairs fra september 1996 til maj 1998.

 

Hunt er også aktiv i brancheorganisationer, senest fungerende som bestyrelsesformand for World Federation of Direct Selling Associations (WFDSA) fra 2005 til 2008 og som medlem af USDSA Executive Committee. Han er nuværende medlem og Secretary i WFDSA Operating Group.

 

Før han kom til Nu Skin Enterprises, var han koncernchef og administrerende direktør i Better Living Products, Inc., som er et datterselskab under Nu Skin®, der er involveret i fremstillingen og distributionen af køkkenudstyrsprodukter, der sælges gennem de traditionelle detailkanaler. Før han kom til Better Living Products i 1991, var han en værdipapir- og businessadvokat i privat praksis. Hunt har en BS grad fra Brigham Young University og en universitetsgrad i jura fra University of Utah.

 


Joe Chang

Joseph Y. Chang, Ph.D.
Chief Scientific Officer og Executive Vice President, Product Development

 

Joseph Y. Chang, ph.d., blev udnævnt til Chief Scientific Officer og Executive Vice President of Product Development i februar 2006. Dr. Chang er desuden en produktiv forfatter og har udgivet adskillige artikler, anmeldelser og bøger om lægemiddelforskning i sine næsten 20 år i sundhedsindustrien. Og han er forfatter til The Aging Myth, en New York Times bestseller. Dr. Chang har en omfattende viden om både den farmaceutiske branche og branchen for kosttilskud og er medlem af direktionen i Nu Skin Enterprises. Før han blev en del af virksomheden, var han President og Chief Scientific Officer i Pharmanex, som blev opkøbt af Nu Skin i 1998.

 

Forud for sit arbejde hos Pharmanex® arbejdede Joseph Chang som koncern- og videnskabsdirektør både hos Binary Therapeutics, Inc. fra 1994 til 1997 og hos OsteoArthritis Sciences, Inc. fra 1991 til 1994. Han har også haft forskellige ledende forskerstillinger hos Wyeth-Ayerst, Rhone Poulenc Rorer og andre bioteknologiske virksomheder, hvor han var involveret i forskning i naturprodukter til gigt- og kræftbehandling. 


Ryan-Napierski

Ryan Napierski
President, Global Sales and Operations

 

Ryan Napierski er President, Global Sales and Operations. Før denne stilling var han President for den nordasiatiske region og Japan. Han har også været Vice President of Business Development i den nordasiatiske region. Napierski har været i Nu Skin siden 1995 og har arbejdet i mange forskellige afdelinger. Han har blandt andet været i en dobbeltrolle som strategiansvarlig for det japanske marked ,samtidig med at han var fungerende vicedirektør i Global Business Development for Corporate Distributor Success. Derudover har han været administrerende direktør for Storbritannien, vicedirektør for European Business Development og Key Account Manager for amerikanske Executives.

 

Napierski har en bachelorgrad i business, en master i business administration fra Duke University og en master i international business fra Goethe Universität i Tyskland.


Tyler Whithead Bio

Tyler V. Whitehead

President, Americas Region

 

Tyler Whitehead er President i Nu Skins Americas-region, som inkluderer USA, Canada og Latin-Amerika. Før han fik denne stilling, var Tyler Vice President of Sales and Operations for samme region. Tidligere har han været Vice President og General Counsel for både Pharmanex og Nu Skin.

Whitehead begyndte i Nu Skin Enterprises i 2004 som General Counsel i Pharmanex. Før Nu Skin arbejdede han som advokat med privat praksis i forretnings-, finans- og aktielovgivning. Whitehead har en bachelorgrad fra Idaho State University og en doktorgrad i jura fra Willamette University College of Law.


Ritch Wood

Ritch N. Wood
Chief Financial Officer (CFO)

 

Ritch Wood blev forfremmet til Chief Financial Officer i november 2002. Wood har tidligere haft forskellige stillinger hos Nu Skin såsom Vice President i Finance, Vice President for New Market Development, Director i Finance New Market Development og Division Controller for Pharmanex. Han spillede også en central rolle i Nu Skin®s ekspansion i mange europæiske lande som udstationeret medarbejder fra 1995 til 1997. Forud for sin udstationering i Europa arbejdede han som Assistant Director of International Tax.

 

Wood arbejdede som statsautoriseret revisor for det internationale regnskabsfirma Grant Thornton inden han kom til Nu Skin Enterprises i 1993. Wood har en B.S. og en kandidatgrad som revisor med speciale i skat, fra Brigham Young University, og i 2010 blev han kåret til årets CFO i Utah Business Magazine.


Matt Dorny

D. Matthew Dorny
Vicedirektør, juridisk chef og sekretær

 

D. Matthew Dorny blev udnævnt til Vice President og General Counsel for Nu Skin i 2003. Fra 1998 til 2003, var Dorny Assistant General Counsel for Nu Skin Enterprises. Før han kom til Nu Skin Enterprises, var Dorny en værdipapirs- og businessadvokat i en privat praksis. Matthew Dorny har både en bachelorgrad, MBA og en universitetsgrad i jura fra University of Utah.

Divider