Er du der stadig?

FORTSÆT

Direktion

Direktion

Ritch Wood

Ritch N. Wood
Chief Executive Officer

Ritch Wood blev i 2017 udnævnt til Chief Executive Officer i Nu Skin. Wood har tidligere arbejdet i forskellige stillinger for Nu Skin, heriblandt Chief Financial Officer, Vice President of Finance, Vice President of New Market

Development, Director of Finance of New Market Development og Controller i Pharmanex. Som udstationeret medarbejder fra 1995 til 1997 spillede han også en central rolle i Nu Skins ekspansion i mange europæiske lande. Forud for sin udstationering i Europa arbejdede han som Assistant Director of International Tax.

 

Wood arbejdede for det internationale regnskabsfirma Grant Thornton inden han kom til Nu Skin Enterprises i 1993. Wood har en videnskabelig bachelorgrad og en kandidatgrad som revisor med speciale i skat fra Brigham Young University, og i 2010 blev han kåret til CFO of the year i Utah Business Magazine.


Ryan-Napierski

Ryan Napierski
President

Ryan Napierski fungerer på nuværende tidspunkt som President i Nu Skin. Før denne stilling fungerede han som President of Global Sales and Operations og President for den nordasiatiske region og Japan.

 

Han har også været Vice President of Business Development i den nordasiatiske region. Napierski har været i Nu Skin siden 1995 og arbejdet i mange forskellige afdelinger. Han har blandt andet været Vice President i Storbritannien, Vice President of European Business Development og Key Account Manager for amerikanske executives.

 

Napierski har en bachelorgrad i business, en kandidat i virksomhedsledelse fra Duke University og en kandidat i international business fra Goethe Universität i Tyskland.


mark-lawrence

Mark Lawrence

Chief Financial Officer

Mark Lawrence blev udnævnt til Nu Skins Chief Financial Officer i marts 2017. Lawrence har 20 års drifts- og finanserfaring. Han har for nyligt fungeret som finanschef for Amazon-Lab126, hvor han var ansvarlig for virksomhedens globale finanser og spillede en afgørende rolle i lanceringen af flere af Amazons enheder. Derudover har han siddet i ledende finansstillinger hos Polycom and Brocade fra Silicon Valley og Vivint Smart Home i Utah.


Lawrence har en bachelorgrad fra Brigham Young University og en kandidat i virksomhedsledelse fra University of California, Davis.


Joe Chang

Joseph Y. Chang, Ph.D.
Chief Scientific Officer og Executive Vice President, Product Development

Joseph Y. Chang, ph.d., blev udnævnt til Chief Scientific Officer og Executive Vice President of Product Development i februar 2006. Dr. Chang er desuden en produktiv forfatter og har udgivet adskillige artikler, anmeldelser og bøger om lægemiddelforskning i sine næsten 20 år i sundhedsindustrien. Han er forfatter til The Aging Myth, en New York Times bestseller. Dr. Chang har en omfattende viden om både den farmaceutiske branche og branchen for kosttilskud og er medlem af direktionen i Nu Skin Enterprises. Før han blev en del af virksomheden, var han President og Chief Scientific Officer i Pharmanex, som blev opkøbt af Nu Skin i 1998.

 

Forud for sit arbejde hos Pharmanex arbejdede Joseph Chang som President og Chief Scientific Officer for både Binary Therapeutics, Inc. fra 1994 til 1997 og OsteoArthritis Sciences, Inc. fra 1991 til 1994. Han har også haft forskellige ledende forskerstillinger hos Wyeth-Ayerst, Rhone Poulenc Rorer og andre bioteknologiske virksomheder, hvor han var involveret i forskning i naturprodukter til gigt- og kræftbehandling. Han fik en videnskabelig bachelorgrad fra Portsmouth University og en Ph.D fra University of London. 


Matt Dorny

D. Matthew Dorny
Vice President, General Counsel and Secretary

D. Matthew Dorny blev udnævnt til Vice President og General Counsel for Nu Skin i 2003. Fra 1998 til 2003, var Dorny Assistant General Counsel i Nu Skin Enterprises. Før han kom til Nu Skin Enterprises, var Dorny en værdipapirs- og businessadvokat i en privat praksis. Matthew Dorny har både en bachelorgrad, MBA og en universitetsgrad i jura fra University of Utah.