Board of Directors

Nu Skins bestyrelse

Steve Lund

Steven J. Lund
Executive Chairman of the Board og Executive Director for Nourish the Children

Steven J. Lund fungerer i øjeblikket som bestyrelsesformand i Nu Skin Enterprises. Han er også Executive Director i virksomhedens organisation Nourish the Children, der har doneret millionvis af måltider til fejlernærede børn rundt om i verden.

 

Lund har fungeret som executive Vice President for Nu Skin International siden 1985 og i flere andre roller siden da, heriblandt som Vice Chairman of the Board fra 1996 til 2012, President og Chief Executive Officer fra 1996 til 2003 og President og Chief Executive Officer for Nu Skin Asia Pacific fra 1996 til 1998.  

 

Lund har siddet i bestyrelsen for U.S. Direct Selling Association og har haft mange andre lederroller; han er bestyrelsesformand for Utah Valley University Board of Trustees og blev fornyligt udpeget til Utah State Board of Regents.

 

Før han blev en del af Nu Skin Enterprises, arbejdede Lund som advokat efter han havde færdiggjort sin doktorgrad fra Brigham Young University's J. Reuben Clark Law School (1983). 


Truman Hunt

Truman Hunt
VICE CHAIRMAN OF THE BOARD
  

I 2017 blev Truman Hunt udnævnt som Chairman of the Board i Nu Skin. Han har tidligere fungeret som President og Chief Executive Officer fra mellem 2003 og 2017.

 

Hunt er fokuseret på virksomhedens mission om at være en velgørende kraft i hele verden ved at styrke folk til at forbedre deres liv med belønnende forretningsmuligheder, innovative produkter og en berigende, opløftende kultur. Hunt er medlem af Executive Board for Nu Skin Force for Good Foundation.

 

 

I 2012 blev Hunt udnævnt som CEO of the Year i Utah Business Magazine. Hunt er også aktiv i brancheorganisationer, senest fungerende som bestyrelsesformand for World Federation of Direct Selling Associations (WFDSA) fra 2005 til 2008 og som medlem af USDSA Executive Committee.

 

Hunt har haft mange forskellige stillinger hos Nu Skin siden 1994, heriblandt som Executive Vice President fra 2001-2003 og General Counsel fra 1996-2003. Før han kom til Nu Skin Enterprises, var han president og Chief Executive Officer i Better Living Products, Inc., der er involveret i fremstillingen og distributionen af køkkenudstyrsprodukter, som sælges gennem de traditionelle detailkanaler. Før han kom til Better Living Products i 1991, var han en værdipapir- og businessadvokat i privat praksis. Truman Hunt har en bachelorgrad fra Brigham Young University og en bachelorgrad i jura fra University of Utah.


Neil H. Offen

Neil H. Offen

Tdiligere President og CEO for Direct Selling Association

Neil Offen har fungeret som Director for Nu Skin Enterprises siden juli 2011. Før han begyndte at arbejde for virksomheden, var Mr. Offen ansat som President og Chief Executive Officer i den amerikanske direktesalgsforening (DSA) fra 1978 til 2011. Han har også fungeret som Secretary i World Federation of Direct Selling Associations og som Vice Chairman i Direct Selling Education Foundation.

 

Inden hans ansættelse i DSA i 1971 var Offen juridisk og administrativ assistent for en af USA's kongresmedlemmer, og før dette arbejde han for U.S Department of State’s Agency for International Development. Offen arbejdede fire år i Clinton-administrationen som vicebestyrelsesformand i Inter-American Foundation og som bestyrelsesmedlem i American Association of Association Executives. Han er også indkaldt til Direct Selling Hall of Fame, DSEF Circle of Honor. Han har modtaget Lifetime Achievement Award fra WFDSA og er medlem af NACD. Offen blev valgt som Association Executive of the year 1992 af Association Trends og modtog en særlig pris fra Secretary of Human Services for hans arbejde med organdonation. 

 

Som medlem af D.C. Bar, modtog Offen sin doktorgrad fra George Washington University og hans bachelorgrad fra Queens College.


Daniel W. Campbell

Daniel W. Campbell

Managing General Partner, EsNet, Ltd.

Daniel W. Cambell har været bestyrelsesmedlem i vores virksomhed siden marts 1997 og arbejder nu som Lead Independent Director og som Chair of the Compensation Committee. Daniel Cambell har været Managing General Partner hos EsNet, Ltd., som er et privatejet investeringsfirma, siden 1994. Fra 1992 til 1994 var Mr. Campbell Senior Vice President og Chief Financial Officer hos WordPerfect Corporation, et softwarefirma, og før det var han partner hos Price Waterhouse LLP.

 

Han har en bachelorgrad fra Brigham Young University. Han blev for nyligt valgt som bestyrelsesformand i Regents, der er den styrende enhed for Utah System og Higher Education. Campbell er også aktiv i sit lokalsamfund og er med i flere forskellige offentlige og private bestyrelser.


Andrew D. Lipman

Andrew D. Lipman
Partner, Morgan, Lewis & Bockius LLP

Andrew D. Lipman har haft stillingen som Director i vores virksomhed siden maj 1999. Han er partner og formand for Telecommunications, Media and Technology Group i Morgan, Lewis& Bockius LLP er et internationalt advokatfirkma, som han blev en del af i 2014. Han har tidligere haft stillinger hos Bingham McCutchen LLP fra 2006 til 2014 og Swidler Berlin, LLP fra 1988 til 2006.

 

Fra 1987 til 1997 arbejdede Andrew Lipman som Senior Vice President for den juridiske afdeling hos MFS Communications, Co., som er en førende udbyder inden for telekommunikation. Han har også siddet i bestyrelsen for Sutron Corporation, der er en udbyder af produkter inden for hydrologi og meteorologi, og The Management Network Group, Inc., der er et telekommunikationskonsulentfirma. Han har en humanistisk bachelorgrad fra University of Rochester og en bachelorgrad i jura fra Stanford University.

 


Patricia A. Negrón

Edwina D. Woodbury

President og CEO, The Chapel Hill Press, Inc.

Edwina D. Woodbury har fungeret som President og CEO for The Chapel Hill Press Inc. siden 1999. Hun har 20 års erfaring inden for direkte salg og personlig pleje hos Avon Products som Chief Financial Officer og Administrative Officer. Hun har, derudover, også siddet i andre økonomi- og driftstillinger fra 1977 til 1998.

 

Woodbury har også siddet i mange bestyrelser inden for branchen udover hendes nuværende stilling som bestyrelsesformand i non-profit organisationen Medical Foundation of North Carolina. Hun har en bachelorgrad fra  University of North Carolina at Chapel Hill.

 


Thomas R. Pisano

Thomas R. Pisano
Tidligere President og CEO, Overseas Military Sales Corp.

Thomas R. Pisanos karriere strækker sig over 40 år, og han har 25 års erfaring med direkte salg. Pisano er en erfaren veteran fra Avon, og han har arbejdet i vigtige lederstillinger inden for virksomheden, bl.a. som Vice President for Global Business Development, regional Vice President for Nord- og Sydamerika og regional Vice President for Latinamerika og det sydlige stillehavsområde. Fra 2005 til han blev pensioneret i 2010, fungerede Pisano som President og Chief Executive Officer i Overseas Military Sales Corp, der opererer i 30 lande verden over. Forud for denne rolle arbejdede Pisano som virksomhedens Chief Operating Officer fra 1998 til 2004. Han tilbragte også to år som Vice President og leder af The Topps Companys internationale afdeling. Pisano fik sin eksamen fra Georgia Institute of Technology med en bachelorgrad i industriel ledelse, og har en mastergrad i forretningsadministration fra Dartmouth College med fokus på økonomi og markedsføring.

 


Nevin N. Andersen

Nevin N. Andersen
Pensioneret

Nevin N. Andersen er en succesfuld forretningsmand med mere end 40 års erfaring fra forskellige stillinger inden for finansstyring. Andersen arbejdede næsten 24 år med Shaklee Corporation i forskellige finansielle roller, herunder som Shaklees Chief Financial Officer fra april 1990 til begyndelsen af 2003, da han trak sig tilbage. I 2005 bad Shaklee Andersen om at vende tilbage og fungere som midlertidig Chief Financial Officer og bistå i overgangen til en ny Chief Financial Officer, hvilket blev afsluttet i februar 2008. Før hans arbejde hos Shaklee, arbejdede Andersen med revisionsfirmaet Price Waterhouse & Co. i 10 år og som officer i U.S. Army Finance Corps. Andersen fik sin eksamen fra Brigham Young University med en bachelorgrad inden for regnskabspraksis og en mastergrad i regnskabsvæsen.

 


Nevin N. Andersen

Simon Shen 

Simon Shen har arbejdet hos investeringsinstitutter i mere end 10 år, hvor han har rådgivet virksomheder om økonomisk forvaltning og fusioner. Han har været med til at grundlægge ZQ Capital Limited, en investerings- og rådgivningsvirksomhed med samarbejde og lokal viden om Kina. Han har omfattende erfaring i det asiatiske marked med speciale i Kina.

Inden han grundlagde ZQ Capital i 2015 var Shen administrerende direktør for China Financial Institutions Business hos Barclays fra 2011 til 2015. Fra 2004 til 2010 arbejde han hos Goldman Sachs som investeringsrådgiver i New York og Hong Kong.

Shen har arbejdet med mange virksomheder i Asien, deriblandt Agricultural Bank of China, China Pacific Insurance Group, China Ping An, DBS Bank og overtagelsen af BankThai af CIMB. Han har også arbejdet med en række amerikanske virksomheder i begyndelsen af sin karriere hos Goldman Sachs og Lehman Brothers i New York.

Shen har en bachelorgrad i matematik og økonomi fra Wesleyan University.

Divider