Board of Directors

Nu Skins bestyrelse

Steve Lund

Steven J. Lund
Bestyrelsesformand og formand for Nourish the Children

Steven J. Lund fungerer i øjeblikket som bestyrelsesformand i Nu Skin Enterprises. Han er også Executive Director i virksomhedens organisation Nourish the Children, der har doneret millionvis af måltider til fejlernærede børn rundt om i verden.

 

Lund har fungeret som Executive Vice President for Nu Skin International siden 1985 og i flere andre roller siden da, inklusive vicebestyrelsesformand fra 1996 til 2012, President og Chief Executive Officer fra 1996 til 2003 og President og Chief Executive Officer for Nu Skin Asia Pacific fra 1996 til 1998.  

 

Lund har siddet i bestyrelsen for U.S. Direct Selling Association og har haft mange andre lederroller; han er bestyrelsesformand for Utah Valley University board of trustees og blev for nyligt udpeget til Utah State Board of Regents.

 

Før han blev en del af Nu Skin Enterprises arbejde Lund som advokat efter han havde færdiggjort sin doktorgrad fra Brigham Young University's J. Reuben Clark Law School (1983). 


Truman Hunt

Truman Hunt
President, Chief Executive Officer

Truman Hunt blev udnævnt til President og Chief Executive Officer for Nu Skin Enterprises i januar 2003. Under hans ledelse opererer virksomheden på 53 markeder.

 

Hunt er fokuseret på virksomhedens mission om at være en velgørende kraft i hele verden ved at styrke folk til at forbedre deres liv, med belønnende forretningsmuligheder, innovative produkter og en berigende, opløftende kultur. Hunt er medlem af Executive Board for Nu Skin Force for Good Foundation.

 

I 2012 blev Hunt udnævnt som CEO af Utah Business Magazine. Hunt er også aktiv i brancheorganisationer, senest fungerende som bestyrelsesformand for World Federation of Direct Selling Associations (WFDSA) fra 2005 til 2008 og som medlem af USDSA Executive Committee. Han har også været bestyrelsesformand for United States DSA fra 2014 til 2015.

 

Hunt har haft mange forskellige stillinger hos Nu Skin siden 1994, inklusive Executive Vice President fra 2001-2003 og General Counsel fra 1996-2003. Før han kom til Nu Skin Enterprises, var han koncernchef og administrerende direktør i Better Living Products, Inc., som er et datterselskab under Nu Skin®, der er involveret i fremstillingen og distributionen af køkkenudstyrsprodukter, der sælges gennem de traditionelle detailkanaler. Før han kom til Better Living Products i 1991, var han en værdipapir- og businessadvokat i privat praksis. Truman Hunt har en bachelorgrad fra Brigham Young University og en bachelorgrad i jura fra University of Utah. 

 


Neil H. Offen

Neil H. Offen

Tdiligere President og CEO of Direct Selling Association

Neil Offen har som Director for Nu Skin Enterprises siden juli 2011. Før han begyndte at arbejde for virksomheden, var Mr. Offen ansat som President og Chief Executive Officer i den amerikanske direkte salgsforening (DSA) fra 1978 til 2011. Han har også fungeret som Secretary i World Federation of Direct Selling Associations og som Vice Chairman i Direct Selling Education Foundation.

 

Inden hans ansættelse i DSA i 1971 var Offen juridisk og administrativ assistent for en af USA's kongresmedlemmer og før dette arbejdede han for U.S Department of State’s Agency for International Development. Offen arbejdede fire år i Clinton-administrationen som vicebestyrelsesformand i Inter-American Foundation og som bestyrelsesmedlem i American Association of Association Executives. Han er også indkaldt til Direct Selling Hall of Fame, DSEF Circle of Honor. Han har modtaget Lifetime Achievement Award fra WFDSA og er medlem af NACD. Offen blev Association Executive 1992 af Association Trends og modtog en særlig pris fra Secretary of Human Services for hans arbejde med organdonation. 

 

Som medlem af D.C. Bar, modtog Offen sin doktorgrad fra George Washington University og hans bachelorgrad fra Queens College.

 


Daniel W. Campbell

Daniel W. Campbell

Managing General Partner, EsNet, Ltd.

Daniel W. Cambell har været bestyrelsesmedlem i vores virksomhed siden marts 1997 og arbejder nu som Lead Independent Director og som Chair of the Compensation Committee. Daniel Cambell har været Managing General Partner hos EsNet, Ltd., som er et privatejet investeringsfirma, siden 1994. Fra 1992 til 1994 var Mr. Campbell Senior Vice President og Chief Financial Officer hos WordPerfect Corporation, et softwarefirma, og før det var han partner hos Price Waterhouse LLP.

 

Han har en bachelorgrad fra Brigham Young University. Han blev fornyligt udvalgt som bestyrelsesformand i Regents, der er den styrende enhed for Utah System og Higher Education. Campbell er også aktiv i sit lokalsamfund og er med i flere forskellige offentlige og private bestyrelser.


Andrew D. Lipman

Andrew D. Lipman
Partner, Morgan, Lewis & Bockius LLP

Andrew D. Lipman har haft stillingen som Director i vores virksomhed siden maj 1999. Han er partner og formand for Telecommunications, Media and Technology Group i Morgan, Lewis & Bockius LLP, et internationalt advokatfirma, som han blev en del af i 2014. Han har tidligere haft stillinger hos Bingham McCutchen LLP fra 2006 til 2014 og Swidler Berlin, LLP fra 1988 til 2006.

 

Fra 1987 til 1997 arbejdede Andrew Lipman som vicedirektør for den juridiske afdeling hos MFS Communications, Co., som er en førende udbyder inden for telekommunikation. Han sidder på nuværende tidspunkt også i bestyrelsen for Sutron Corporation. Sutron Corporation, der er en udbyder af produkter inden for hydrologi og meteorologi, og The Management Network Group, Inc., der er et telekommunikationskonsulentfirma. Han har en humanistisk bachelorgrad fra University of Rochester og en bachelorgrad i jura fra Stanford University.

 


Patricia A. Negrón

Edwina D. Woodbury

President og CEO, The Chapel Hill Press, Inc.

Edwina D. Woodbury har fungeret som President og CEO for The Chapel Hill Press Inc. since 1999. Hun har 20 års erfaring inden for direkte salg og personlig pleje hos Avon Products som Chief Financial Officer og Administrative Officer og i andre økonomi- og driftsstillinger fra 1977 til 1998.

 

Woodbury har også siddet i mange bestyrelser inden for branchen udover hendes nuværende stilling som bestyrelsesformand i nonproditorganisationen Medical Foundation of North Carolina. Hun har en bachelorgrad fra University of North Carolina at Chapel Hill.

 


Thomas R. Pisano


Thomas R. Pisano
President og CEO, Overseas Military Sales Corp.

Thomas R. Pisanos karriere spænder over 40 år, og han har 25 års erfaring inden for direkte salg. Pisano er en erfaren veteran fra Avon, og han har arbejdet i vigtige lederstillinger inden for virksomheden, bl.a. som vicedirektør for global virksomhedsudvikling, regional vicedirektør for Nord- og Sydamerika og regional vicedirektør for Latinamerika og det sydlige stillehavsområde. I øjeblikket fungerer Pisano som President og Chief Executive Officer i Overseas Military Sales Corp, der opererer i 30 lande verden over. Forud for denne rolle, arbejdede Pisano som virksomhedens Chief Operating Officer i fem år. Han tilbragte også to år som vicedirektør og leder af The Topps Companys internationale afdeling. Pisano fik sin eksamen fra Georgia Institute of Technology med en bachelorgrad i industriel ledelse, og har en mastergrad i forretningsadministration fra Dartmouth College med fokus på økonomi og markedsføring.

 


Nevin N. Andersen

Nevin N. Andersen
Pensioneret

Nevin N. Andersen er en succesfuld forretningsmand med mere end 40 års erfaring fra forskellige stillinger inden for finansstyring. Andersen arbejdede næsten 24 år med Shaklee Corporation i forskellige finansielle roller, herunder som Shaklees Chief Financial Officer fra april 1990 til begyndelsen af 2003, da han trak sig tilbage. I 2005 bad Shaklee Andersen om at vende tilbage og fungere som midlertidig Chief Financial Officer og bistå med overgangen til en ny Chief Financial Officer, hvilket blev afsluttet i februar i år. Før hans arbejde hos Shaklee, arbejdede Andersen med revisionsfirmaet Price Waterhouse & Co. i 10 år og som en officer i U.S. Army Finance Corps. Andersen fik sin eksamen fra Brigham Young University med en bachelorgrad inden for regnskabspraksis og en mastergrad i regnskabsvæsen.

 


Nevin N. Andersen

Simon Shen 

Simon Shen har arbejdet hos investeringsinstitutter i mere end 10 år, hvor han har rådgivet virksomheder om økonomisk forvaltning og fusioner. Han har været med til at grundlægge ZQ Capital Limited, en investerings- og rådgivningsvirksomhed med lokal viden om og samarbejde med Kina. Han har omfattende erfaring i det asiatiske marked med speciale i Kina.

Inden han grundlagde ZQ Capital i 2015 var Shen administrerende direktør for China Financial Institutions Business hos Barclays fra 2011 til 2915. Fra 2004 til 2010 arbejde han hos Goldman Sachs som investeringsrådgiver i New York og Hong Kong.

Shen har arbejdet med mange virksomheder i Asien som Agricultural Bank og China, China Pacific Insurance Group og China Ping An, DBS Bank og overtagelsen af BankThai af CIMB. Han har også arbejdet med en række amerikanske virksomheder i de tidlige stadier af hans karriere hos Goldman Sachs og Lehman Brothers i New York.

Shen har en bachelorgrad i matematik og økonomi fra Wesleyan University.

 

Divider