Ruby

Ruby

Når du opnår titlen som Ruby, fortsætter din succes med at blive fejret, ikke kun ved begivenheder i forbindelse med dit lokale marked men også ved regionale begivenheder. Du vil modtage din Nu Skin® Ruby Executive-nål og certifikat, og din anerkendelse vil blive offentliggjort og meddelt via virksomhedens websteder.

 

Det er en vigtig milepæl at blive Ruby Executive, og der vil blive udpeget en Account Manager til at støtte dig på din vej til at opnå status som Blue Diamond gennem regelmæssige opdateringer om din organisations præstationer. Du vil også få adgang til et personaliseret online GPS Navigator-værktøj, der vil gøre det nemt og bekvemt for dig at holde øje med din forretning når som helst og hvor som helst.

 

Du vil blive berettiget til at deltage i EMEA Bonus Pool, hvor du kan få en andel af det kommissionsberettigede salg i EMEA. Kvalificer dig til Wealth Maximiser, hvor du vil optjene EEB (5%) plus DBLG1 (10%), når du når en GSV på 3000 eller Breakaway Executive Bonus på dine G1'ere, G2'ere og G3'ere.*

 

Divider