Tiziana Assmann

Tiziana Assmann

tiziana

Jeg har altid været en kvinde med drømme og målsætninger og jeg finder vækst og udvikling meget spændende. Jeg er født og opvokset i DDR, hvor jeg lærte to forskellige faglige retninger og studerede. Jeg ville gerne bestemme over mit eget liv og rejse og prøve nye ting. Så jeg emigrerede i "al hemmelighed" til Vesttyskland med min datter, før den fælles tyske grænse blev åbnet.

 

Jeg har altid arbejdet hårdt, været pligtopfyldende og kreativ. Da jeg blev mor i en ung alder, lærte jeg hurtigt at tage ansvar. Dette var nemt at se for mine forskellige chefer og jeg fik stillinger hvor der var højt arbejdspres, høj ansvarlighed og hvor man skulle se præsentabel ud. I disse år lærte jeg hvordan det er at arbejde hårdt, få udbetalt en standard løn og ikke have nok tid. Det var meget almindeligt at veksle penge om til tid.

 

Da min søn blev født tog jeg chancen og forlod tilværelsen som ansat medarbejder. Efterfølgende kom en arbejdsintensiv opstartsfase med høje omkostninger til træning og forudbetaling af varer til hver sæson. I et par år var der ikke god sammenhæng mellem min arbejdsindsats og indtjening

Jeg havde været heldig og modig nok til at kunne tjene penge på min hobby. Tv-værter og pressen begyndte at vise interesse for hvad jeg kunne som image- og stilkonsulent, langsomt voksede min virksomhed og tilsidst tjene jeg en acceptabel løn. Der var dog den ulempe at jeg var nødt til at rejse meget. Jeg elskede mit job og jeg elskede at arbejde, men det lagde beslag på al min tid. Jeg følte mig virkelig udmattet og jeg var ikke sikker på, hvor lang tid jeg kunne opretholde dette tempo. Men hvad havde jeg af alternativer? Igen, vekslede jeg penge til tid.

 

jeg var på vej til at deltage i et TV-show, da mit tog blev aflyst, i stedet mødte jeg Doris Postelt på stationen. 6 måneder senere mødtes vi igen. Da hun fortalte mig om Nu Skin, kunne jeg kun se det som endnu mere arbejde til mig, og jeg var overhovedet ikke interesseret i forretningsdelen. Jeg var til gengæld interesseret i at få Galvanic Spa apparatet med det samme. Et par måneder før havde jeg set mig selv på på en kæmpe HD skærm, hvor det var tydeligt at den permanente strestilstand havde sat sime spor.

 

Jeg brugte nogle Pharmanex og ageLOC produkter, samt Galvanic Spa. Jeg begyndte hurtigt at have det bedre med min hud og mine ansigtskonturer blev synligt bedre. Andre mennesker lagde også mærke til forandringerne. Jeg var forbavset over at opnå disse resultater på så kort tid. Og ved at dele min entuiasme med andre, fik jeg mine første Nu Skin kunder. Det var let og sjovt. Så derfor besluttede jeg at kaste mig ud i forretningsdelen.

 

D.27. august 2010 er min Nu Skin "fødselsdag". Tre måneder efter blev jeg Executive, fordi jeg hurtigt gerne ville optjene den højere provision. Lidt efter lidt begyndte jeg at forstå, at ved at skabe og træne nye ledere, får alle mere tid OG flere penge. Det eneste du skal gøre er at fortælle andre mennesker om denne mulighed. Hvad overbeviste mig var, at takket være ageLOC videnskaben kan du blive ved med at se attraktiv ud og du kan forblive vital helt til du er gammel. I løbet af mit liv, havde jeg allerede prøvet mange produkter, men det var et gennembrud for mig at se denne forskel. Jeg ville gerne følge denne vej. I december 2011 opnåede jeg Gold status. I februar 2012 Lapis, i marts Ruby, i maj Emerald, i juli Diamond og siden 2014 har jeg været Blue Diamond. Så snart der tændt for strømmen, går det hele meget hurtigt.

 

Jeg er meget taknemmelig for alt hvad der er sket og for den støtte jeg har modtaget fra virksomheden og mine sponsorer. Min livskvalitet er stærkt forbedret. Jeg elsker stadig mit andet job, men jeg kan nu sige nej til opgaver der ligger langt væk. Jeg kan også godt lide at være på samme niveau som mine forretningspartnere, uden hieraki. Selvom alle er selvstændige og på samme niveau, arbejder vi sammen som et team, som ikke kun er nyttigt i opstarten, det er også en fordel fordi du ikke længere arbejder alene. Du har ikke brug for et lager, logistikken bliver ordnet af virksomheden og der er ikke udgifter til medarbejdere og lokale. I dag kan jeg selv bestemme hvor mange timer jeg vil arbejde og hvor henne i verden. Det er for mig en kæmpe fordel.

 

Jeg læste engang at "Tilfældigheder er noget der givet dig". Du har så valget om du vil tage chancen. Du tænker måske at min historie ender her, men for mig er det kun begyndelsen.

Divider