Tamryn Fox

Tamryn Fox

scs_tamryn_IW

Min mand og jeg besluttede os for at jeg skulle forlade salgsbranchen og blive hjemmegående mor, hvilket jeg var i to år. Jeg elskede, hvert minut, jeg havde med mine to døtre, men der manglede noget. Da jeg er både ambitiøs og selvstændig begyndte jeg at føle mig frustreret og usikker fordi jeg mistede min økonomiske frihed og følte mig skyldig fordi jeg ikke bidrog til familiens fremtid.

 

På det tidspunkt havde jeg to muligheder: Jeg kunne enten gå tilbage til salgsbranchen og få meget lidt tid med min familie eller tage chancen med Nu Skin, som var blevet præsenteret for mig, og starte med at arbejde hjemmefra, hvilket er noget, jeg altid har ønsket mig. Min mand var skeptisk, men samtidig støttede han mig, og det blev han gudskelov ved med.

 

Jeg startede min Nu Skin-forretning i maj 2012, blev Executive i august, og 10 måneder senere blev jeg Ruby. De sidste 18 måneder med Nu Skin har været den mest udfordrende, berigende og fantastiske tid i mit arbejdsliv. Det er måden at arbejde på, der gør at jeg har kontrol over min tid, de økonomiske fordele og sidst men ikke mindst, min families fremtid.

 

En af de vigtigste succesfaktorer har været min uplines støtte. Hanno Korf har været utrolig, lært mig alt, jeg ved og givet mig de redskaber jeg har brug for, for at få en succesfuld forretning. En af de vigtigste ting for mig er at yde den samme form for hjælp, som Hanno har givet mig.

 

Jeg tror på at opskriften på succes er fokus på målet, at være engageret og at være konsekvent.

 

"Vælg et job, du elsker - så kommer du ikke til at arbejde hårdt". Confucius

 

Tak, Nu Skin.

 

 

Divider